Esittelyssä toinen kotini, City Gym! | Mukana treenivideo!

Kirjoitin jo aiemmin toisesta vakiosalistani, mutta nyt vuorossa sijaintinsa ja aukioloaikojensa puitteissa (kulkukortti) eniten käyttämäni kuntosali, City Gym!

Etenkin kisojen lähestyessä, treenien tuplaantuessa, väistämättä ainakin toinen päivän treeneistä tulee tehtyä City Gymillä, aivan naapurissani! Sijainti on mitä parhain, heti Kampin metroaseman vieressä, ja kulkukortti mahdollistaa treenaamisen lähes koska tahansa! Kulkukortilla salille pääsee treenaamaan, saunaan, huoltamaan kehoa tai harjoittelemaan poseerauksia peilitilaan, joka päivä aamu viidestä keskiyöhön asti! Voi siis sanoa, että City Gym on ollut lajin harrastamisen kannalta pelastukseni ja osaltaan mahdollistanut lauantaina ansaitsemani voiton!

 

 

City Gym on luonteeltaan ”old school”-tyyppinen, maan alla sijaitseva, viihtyisä treenaajan toinen koti, jossa vallitsee hyvä fiilis ja rocki pauhaa! Respassa on vastassa aina hyväntuulinen henkilökunta, aukioloaikojen puitteissa, sekä viihtyisä ”olohuone”, jossa voi rentoutua sohvalla TV:tä katsellen. Saunat saa säädettyä oman aikataulun mukaan, neljän tunnin ajastimella, ja kehonhuoltoon löytyy omat laitteensa, mitkä ovat mielestäni yksi parhaita bonuksia City Gymillä! Aerobisten laitteiden kirjolle on täysin oma tila, jossa voit huhkiessasi katsella ohjelmia taulutelkkareista. Verhon takaa löytyy myös oma tila venyttelylle tai esimerkiksi kahvakuulajumpalle!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

City Gym tarjoaa vähintäänkin kaiken tarvittavan, ja pitkän ahkeran käytönkin jälkeen olen edelleen tutustunut siellä uusiin laitteisiin, joilla olen jälleen monipuolistanut treenejäni!

 

 

Alla linkki videoon, josta pääset kurkkaamaan yhden nurkan verran City Gymin tarjontaan! Video on viikko sitten kuvattu, eli kevyt treeni, ns. ”Satujumppani” juuri ennen lauantain SM-karsintoja.

 

 

 

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *