VIIMEAIKOJEN KUULUMISET

En ole pitkään aikaan kirjoittanut mitä mulle oikeasti kuuluu, tai mitä olen puuhaillut. Tämä viikko on mennyt yhdessä hujauksessa, ärsyttää suunnattomasti, etten ole ehtinyt edes kirjoitella blogia.

Nyt sain kuitenkin vähän repäistyä aikaa, joten tässä tulee!

 

Viime viikolla:

Olin ostamassa Hansulle synttärilahjaa Victoria’s Secretiltä, mutta kaupasta lähti jotain myös itselleni matkaan. Nimittäin uusi laukku, heh.

 

Victoria's Secret laukku

Victoria's Secret laukku 1

Victoria's Secret laukku bag 1

 

En voinut vastustaa kiusausta, sillä tämä ihanuus oli -40% alennuksessa. En vain voinut jättää sitä sinne kauppaan! Naiset, ymmärrättehän?

 

Tällä viikolla: 

Tämä viikko on ollut pelkkää työntekoa aamusta iltaan. Valmennuksia ja ohjelmien tekoa on ollut niin paljon, etten ole ehtinyt edes siivoamaan kotona (paitsi eilen vihdoin, huh).

Täytyy kyllä olla iloinen, että töitä riittää, mutta voin kyllä sanoa olevani aika väsynyt tämän viikon jäljiltä.

 

MUTTA onneksi ehdin sentään repimään aikaa myös pakollisiin kauneudenhoitoihin. Kävin nimittäin maanantaina ripsihuollossa, sekä tiistaina brassisokeroinnissa.

Ripseni tuota ennen olivat jo aivan lähteneet, katsokaa ennen – jälkeen kuvat:

 

ripsienpidennykset ripset ennen

ripsienpidennykset ripset beauty by valo

Ripsienpidennykset a la Beauty by valo

 

Ero on niin merkittävä, että koko kasvojeni olemus sai uuden ilmeen. Näytän nyt paljon sievemmältä mielestäni, eikä muuta meikkiä tarvitse oikeastaan, kuin pienen sipauksen, jos edes sitä!

Mainitsemalla minut, saat uudet ripset 80€ ja huollon vain 50€, elokuun loppuun asti Beauty By Valosta.

 

Viikonlopulle olisi keikkoja Joelin kanssa, sekä sunnuntaina yhdet kuvaukset. Toivottakaa tsemppiä ja jaksamista tälle työmyyrälle. Seurailkaa myös snäpissä mun menoa: divataru

 

XoXo

 

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *