Vastaukset kiperiin kysymyksiin

Muistatteko, kun tein viime viikolla Kysymys & Vastaus -postauksen. Te tosiaan saitte kysyä minulta MITÄ VAIN. Olen nyt koonnut tähän parhaat kysymykset, joihin olen myöskin vastannut. Mukana on todellakin myös niitä ns. kiperiä kysymyksiä. Olkaa hyvät !

 

Oletko täyttänyt huuliasi ollenkaan vai onko ne luonnostaan noin muhkeat? Jos olet niin missä ja kuinka paljon?

Kyllä olen täyttänyt huuliani. Miss Helsinki -kilpailun yhteydessä meille tuli mahdollisuus käydä laittamassa pientä lisäboostia Diamond Clinic :lla. Käytin tilaisuuden hyväksi, koska huuleni eivät tosiaan olleen yhtään muhkeat. En ennen kilpailua ollut ajatellut asiaa, ja itseasiassa koko toimenpide kauhistutti minua. Näin jälkikäteen koettuani tuon, haluan vielä sanoa kaikille, ettei todellakaan ole kyse niin isosta jutusta, mitä monet kuvittelevat. Se on todellakin PIEN-toimenpide, jossa huuliin laitetaan hyaluronihappoa, ei missään nimessä BOTOXIA. Tiesittekö, että ihmiskeho sisältää luontaisestikin tuota kyseistä happoa. Mutta niin, en valitettavasti osaa tarkkaan sanoa, kuinka paljon minulle on laitettu, sillä olemme laittaneet aina hyvin vähän kerralla, jotta lopputuloksesta tulee kaikkein luonnollisin. Mutta ehkä noin 2-3 ampullia yhteensä. 

 

Mitä asioita kadut elämässäsi?

Yksi asia mitä kadun. Otin 19 -vuotiaana kissan nimeltä Kultivaavi <3 Asuin silloin siskoni kanssa, ja hänellä oli myöskin kissa – Pumpuli. Kultivaavista ja Pumpulista tuli parhaat kaverit. Muutin kuitenkin jossain vaiheessa silloisen poikaystäväni kanssa omaan asuntoon, Kultivaavi mukanamme. Parin vuoden päästä, eron tullessa, muutin takaisin siskoni luokse. Tällä välin Pumpuli oli jo masentunut yksinolosta, ja pudottanut suurimman osan karvoistaan pois. Jonkin ajan kuluttua muutin parhaan kaverini kanssa yhdessä asuntoon, johon ei lemmikkejä saanut ottaa. Jouduin jättämään Kultivaavin siskolleni hoitoon, kun ei yksinkertaisesti ollut muita vaihtoehtoja. Siitä päivästä lähtien Kultivaavi on asunut siskoni sekä Pumpulin kanssa, emmekä enää voi erottaa heitä. Mutta ikävä on niin suuri, ettei sitä voi sanoin kuvailla. Kadun sitä, että en etsinyt toista asuntoa, johon olisin rakkaan kissani saanut ottaa mukaan. Kultivaavi <3 

 

Mikä on unelmasi? / Mikä on suurin haaveesi?

Unelmani on saada mallin töitä kansainvälisesti. Haluaisin kierrellä eri paikoissa kuvauksissa sekä muutenkin kiertää Joelin kanssa maailmaa, ennen perheenlisäystä. Ihanteellisin tilanne olisi mallin työt yhdistettynä personal trainerin töihin esimerkiksi Dubaissa. Tosiaan myöhemmin tulevaisuudessa toivon perheeseemme kissavaavia sekä tyttövaavia. <3 

 

Onko sinulla silikoni rinnat?

Ei ole, enkä aio ikinä hankkia. Suvussani kaikilla meillä on luonnostaan isohkot rinnat. 

 

Mikä/mitkä on luonnollisen kauneutesi salat?

En todellakaan tee mitään ihme taikoja, vaan ihan niitä perusjuttuja mitä varmasti jokainen tekee. Pidän hampaat ja hiukset aina putipuhtaina. Nukun tarpeeksi, sekä rasvaan kasvot ehdottomasti aina aamuin – illoin. Kosteutus on tosi tärkeää ! 

 

Jos saisit päivän ajan olla kuka tahansa, niin kuka olisit?

Joku supermalli ! Haluaisin niin joihinkin sueperkuvauksiin !

 

Jos sinun tulisi opiskella ylempi korkeakoulututkinto eli vähintään maisteritason tutkinto, niin mitä opiskelisit?

Hmm.. Aika paha. En todellakaan ole opiskelija-tyyppiä, joten jos ihan pakko olisi valita joku, niin todennäköisesti jotain liikuntaan liittyvää. 

 

Mitä puoluetta äänestät ja miksi?

Täytyy myöntää, että en seuraa politiikkaa lainkaan. Sori !

 

Mihin ammattiin olet valmistunut?

FAF Kuntosaliohjaajaksi sekä FAF Personal Traineriksi. 

 

Oletko enemmän ura-vai perhekeskeinen ihminen?

Aika 50-50 menee, mutta ehkä enemmän ura. 

 

Haluatko jossain vaiheessa lapsia, milloin, montako?

Haluan kyllä joskus, mutta vielä ei ole sen aika, katsotaan viiden vuoden päästä uudelleen. Lisäksi on pieni ongelma. Sillä haluan ehdottomasti TYTÖN. En poikaa missään nimessä, (ainakaan ensimmäiseksi lapseksi). Niin siis, yksi prinsessa olisi unelma, mutta ehkä sen jälkeen toinenkin lapsi. Katsotaan nyt. 

 

Mihin olet tyytyväinen itsessäsi ulkonäössä?

Kasvoissa: Hymyyn, sinisiin silmiini sekä pieneen nenääni. Vartalossa: Sirous, mutta samalla naiselliset muodot. 

 

Mitä kauneusleikkauksia sinulle on tehty? Miksi?

Olin ensin vastaamassa, että ei mitään. Mutta itseasiassa kyllä minä olen ollut kauneusleikkauksessa. Kun olin tarha/eskari-iässä, olin korvaleikkauksessa. Minulla oli siis ihan pienenä hörökorvat, ja halusimme tehdä leikkauksen, ettei minua koulukiusattaisi. 

 

Mihin ihastuit Joelissa?

Ihan ensimmäisenä ruskeisiin silmiin, pisamiin sekä lihaksikkaaseen vartaloon. Myöhemmin Joelin aivan ihanaan, kilttiin luonteeseen sekä hänen tapaansa pyrkiä elämässä koko ajan eteenpäin. Joel motivoi minuakin joka päivä ! Rakastan sinua <3

 

Kuinka kauan olette seurustelleet?

Noin vuoden ajan virallisesti 🙂 

 

Uskotko, että näytät todella kansainväliseltä mallilta?

Kyllä ehdottomasti ! Ainoastaan pituudestani tulee miinusta, mutta valokuvamallina sekään ei ole este. 

 

Oletko mielestäsi aito?

Kyllä olen 100%. Ikävää, että tuollaista pitää edes kysyä. Eikö se välity sinne ruudun toiselle puolelle? 

 

Voisitko hiukan avata aikaisempaa syömishäiriötäsi? Olisi mukavaa kuulla miten selvisit asiasta.

Ajattelin myöhemmin kirjoittaa aiheesta oman postauksen, mutta siis sairastin aikoinaan anoreksiaa. Olin kahdesti laitoshoidossa, kummallakin kerralla keskeytin hoidon omasta tahdosta. Lopulta olin niin kyllästynyt sairauteen, että tahdonvoimalla pääsin siitä yli. Tästä siis myöhemmin lisää !

Facebooktwittermail

5 kommenttia “Vastaukset kiperiin kysymyksiin

  • Avatar
    4.5.2016 klo 09:05
    Kestolinkki

    Morjens Taru!

    Tuosta anoreksiasta olisi tärkeä kirjoittaa juttu, koska se on hyvin vakava mielenterveysongelma, varsinkin kun se koskee paljon henkisesti kypsymättömiä ja pintapuolisille hyvin myyville vaikutuksille alttiita ihmisiä ja vieläpä tällä blogipalstalla lukijoina on paljon nuoria naisia, joka aivan varman varmasti lonkalta heittämällä on dominoivin anorektikkoryhmä. Anoreksia on itse asiassa kaikkein hengenvaarallisin mielenterveysongelma eli vaarallisempi kuin esim. yksisuuntainen masennus, kaksisuuntainen mielialahäiriö tai skitsofrenia. Anoreksiahan aiheuttaa yleisesti ja laajasti sekä fyysisiä ja psykososiaalisia terveyshaittoja. Se voi aiheuttaa keholle paljon haittoja, joista vakavimpiin kuuluu sydämen vaurioituminen pysyvästi.

    Ehkä osaisit hyvin kirjoittaa , miten voidaan keskittyä anoreksian ennaltaehkäisyyn kertomalla sairaudesta, sen tunnistamisesta ja siitä, mistä saada apua.

    Reply
  • Avatar
    5.5.2016 klo 19:11
    Kestolinkki

    Voi eiii, sun kisu<3 Mun sydän varmaan särkyis samalla tavalla, jos joutuisin luopuun omasta kissastani 🙁 Sulla on kyllä ihanan muhkeat huulet! :* Nää kysymyspostaukset on kivoja, kun oppii aina paljon uutta bloggaajista! 🙂

    Reply
    • Avatar
      6.5.2016 klo 19:08
      Kestolinkki

      Joo ei tätä voi edes kukaan kuvitella millasta on, ellei oo itelleen käynyt näin 🙁 Voi Kultivaavi <3 Kiitos paljon, mä oon myös tosi tyytyväinen näihin huuliin nyt, kun on niin nätisti asettuneet ja aikas luonnolliset! Jes, tavoite ainakin saavutettu! Tommosen vois tehdä vielä myöhemmin uusiks 🙂

      Reply
  • Avatar
    8.5.2016 klo 20:17
    Kestolinkki

    Miksi et missään nimessä halua poikavauvaa?
    Lapset eivät ole itsestään selvyys ja itselle ainakin on tärkeämpää, että lapsi on terve kuin se, että onko hän tyttö vai poika.

    Reply
  • Avatar
    9.5.2016 klo 09:34
    Kestolinkki

    Aattelin aluks et oot ihan fiksu tyttö, mut nää muutamat postaukset on antanu sust jotenki tosi lapsellisen kuvan. Mitä ajattelit tehdä jos tulisit raskaaksi ja selviäisi että sieltä tuleekin poika?
    Niinkuin edellinenkin on sanonut että lapset eivät ole itsestään selvyys ja terveys on se joka on tärkeintä, ei se sukupuoli…

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *