MUUTTO DUBAIHIN

Olen niin pitkään pitänyt näitä asioita omana tietonani, joten voitte vaan kuvitella kuinka vapauttavaa on kirjoittaa näistä nyt. Täysin oma valinta, en halunnut kertoa mistään, mitä oli edes suunnitteilla, ennen kuin asiat oli lyöty lukkoon. Nyt on. Ja voin vihdoin kertoa mitä kaikkea tässä on ollut tekeillä melkein koko vuoden.

Ensimmäiset työhakemukset Dubaihin lähetin viime helmikuussa, jotka koskivat kylläkin mallin töitä. Kuvittelin sen olevan niin yksinkertaista, kun huhtikuussa Joelin kanssa työmatkalle tullessamme, marssin Dubain mallitoimistolle ja he ottivat minut listoilleen. Kuvittelin, että siitä työntekoni ja unelmieni toteuttaminen voisi alkaa. Asia ei kuitenkaan missään nimessä näin ollut. Ilmeni, että olisin tarvinnut viisumin, jota mallitoimisto ei hanki malleilleen, eikä sitä myöskään ominpäin noin vain hankita.

Samaan aikaan huhtikuussa aloitin bloggauksen, ja blogini esittelyssä lukeekin ”minun suurimpana unelmana on toimia kansainvälisenä mallina sekä samanaikaisesti Personal Trainerina” muistan miettineeni, että se ehdottomasti on suurin unelmani, mutta tulenko sitä koskaan saavuttamaan – siitä en ollut täysin varma.

Heinäkuussa lähetin ensimmäiset työhakemukset Dubaihin koskien Personal trainerin töitä. Paljon oli asioita, joista oli otettava itse selvää, ja kokoajan oppi enemmän. Loppukesästä olimme kuitenkin tehneet Joelin kanssa päätöksen Dubaihin tulosta. Ostimme pelkät menoliput, sillä tavoitteena oli saada minulle työpaikka ja jäädä siitä suoraan maahan. Minulla oli paljon Skype-haastatteluja, pisin oli jopa 45 minuutin mittainen. Saamani työtarjoukset jättivät minut vähän kylmiksi.

 

business

 

Dubaihin saavuttuamme asioiden selvittely jatkui, mutta nyt suunnitelmat olivat muuttuneet. En enää etsinyt itselleni työnantajaa, vaan järkevimmäksi vaihtoehdoksi osoittautui oman yrityksen perustaminen. Lukuisten taustatutkimusten, laskelmien sekä valvottujen öiden jälkeen päätimme konsultin avulla perustaa Joelin kanssa yhteisen yrityksen Dubaihin, jolloin kumpikin pääsee tekemään sitä, mitä eniten rakastaa. Joel pääsee tuomaan Extreme Toysin toimintaa kansainvälisille markkinoille, ja minä yhtälailla omaa juttuani, Personal training -valmennusta.

Olemme Suomessa nyt tiiviisti yritystemme parissa tammikuun loppuun saakka, jonka jälkeen uusi elämämme Dubaissa voi alkaa. (Instagramiin tähän liittyen tulossa mun palveluihin tarjous, silmät auki) Olemme kumpikin haaveilleet jo todella pitkään kansainvälisestä toiminnasta, ja uskomatonta, että nyt vihdoin pääsemme toteuttamaan unelmiamme ja mikä parasta – yhdessä. <3

Ps. Meidän molempien yritykset Suomessa toimivat ja kehittyvät täysillä, vaikka muutammekin. Nyt on erinomainen aika alkaa laajentamaan palvelujamme.

 

”Haaveet on tehty toteutettaviksi”

Facebooktwittermail

9 kommenttia “MUUTTO DUBAIHIN

  • Avatar
    17.12.2016 klo 18:35
    Kestolinkki

    Oi mahtavaa, olen tosi iloinen, että pääsette elämään unelmia!! Onnea matkaan!! 🙂

    Reply
    • Avatar
      19.12.2016 klo 15:54
      Kestolinkki

      Kiitos tosi paljon Ida! <3 Jänskättää ja vähän pelottaa, mut ei varmasti tulla katumaan tätä päätöstä! 🙂

      Reply
  • Avatar
    17.12.2016 klo 20:41
    Kestolinkki

    Olette todella upea pari! 🙂 teistä molemmista uhkuu positiivinen elämän asenne ja uskon, että sillä päääsee elämässä jo todella pitkälle 🙂 p.s.uusia videoita on odotettu 😉

    Reply
    • Avatar
      19.12.2016 klo 16:00
      Kestolinkki

      Oi kiitoksia kauheasti, molemmilta! 🙂 Pidemmälle ainakin pääsee, kuin negatiivisella asenteella! Mielikin pysyy iloisena, kun ei mieti turhia ikäviä asioita. Näin se vaan on, ja sä olet myös selvästi sen oivaltanut! 😉 Hahaa uusia videoita on kyllä tulossa, kunhan pahimmilta kiireiltä ehditään! <3

      Reply
  • Avatar
    20.12.2016 klo 13:35
    Kestolinkki

    Eikä?! Mitä te teette teidän ihanalle asunnolle? 🙂 Onnea kovasti uusiin haasteisiin!

    Reply
    • Avatar
      20.12.2016 klo 16:52
      Kestolinkki

      Laitetaan se vuokralle 🙂 Oi ei, kiitoksia kovasti! Mua jänskättää jo tuleva ;D

      Reply
  • Avatar
    23.12.2016 klo 02:36
    Kestolinkki

    Hmm extremetoys taloustiedot eivät päätä huimaa, mutta toivotan onnea!

    Reply
  • Avatar
    6.1.2017 klo 22:23
    Kestolinkki

    Onko teidän kämppään jo löydetty vuokralaiset? On niin kaunis asunto, että täällä olisi yksi kiinnostunut!

    Reply
    • Avatar
      10.1.2017 klo 14:12
      Kestolinkki

      Moikka Essi! On löytynyt juu, juuri tehtiin sunnuntaina päätös vuokralaisesta, hitsi kun en huomannut aiemmin tätä kommenttia! 🙁

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *