Mikä Viikonloppu !

*sisältää mainoslinkin

 

Uusi viikko, uudet kujeet, mutta hitto mikä viikonloppu oli !

Heräsin sunnuntaiaamuna jo klo. 9:21, kun mun sisko soitti ja lauloi *hyvää huomenta* mulle. Hän pyysi kyläilemään, koska ollaan viimeks nähty Pääsiäisenä. Yleensä nähdään noin kerran viikossa, mutta nyt ei ole ollut vain aikaa. Mulla on siis kaksi isosiskoa, toinen on mua kaksi vuotta vanhempi, ja toinen kolme. Perheestä lisää myöhemmin. Joka tapauksessa, olin päässyt vasta noin klo. 6 aikaan aamulla nukkumaan, joten oli aika rapsakka herätys.

Edellisenä päivänä, lauantaina, oli siis meidän FitNet bloggareiden Workshop & Meeting -päivä, ja oli niin hauskaa, että koko päivä ja ilta venyi siis aamuun ! Kiitos mielettömästi kaikille mukana olleille <3 Mutta kiitos erityisesti Jussi, Linda, Petri Mast ja White Trash Disease -blogin Nata.

 

Outfit Freddy 2

Tässä mun eilisen outfit, joka onkin mun yks lemppareista tällä hetkellä !

Kengät: samantapaiset täältä TAI täältä, Housut: täältä, Paita: samantapainen täältä, Nahkatakki: samantapainen täältä, Aurinkolasit: täältä, Laukku: samantapainen täältä.

Outfit Freddy

Mun sisko olikin meidän porukoilla kylässä, ja sehän sopi paremmin kuin hyvin mulle. Sillä mun porukatkin ovat kyselleet paljon lähiaikoina, milloin ehtisin kylään. Vietettiin kivaa perheenkeskeistä aikaa, kokkailtiin uuniperunoita savulohitäytteellä, ja löhöiltiin kaikki sohvalla päällekkäin. Sellaista oikein rentoa sunnuntaimeininkiä <3

Toivottavasti muillakin oli ihana viikonloppu, ja nyt skarppina uuteen viikkoon !

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Mikä Viikonloppu !

  • Avatar
    11.4.2016 klo 19:47
    Kestolinkki

    Olen työkyvyttömyyseläkkeellä oleva matemaattisen tietojenkäsittelytieteen professori eli professori emeritus. Himoitsen takaisin työelämään. Kummallista, kuinka tätä sinun uuden palstan pientä kirjoitusta viitsin odottaa intohimolla. Edellisen jutun luin, kun olin päässyt psykiatrisesta sairaalasta suljetulta osastolta. Hakeuduin sinne itse eli en joutunut sentään tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon. Mutta nyt pieneen asiaan. Sinulla Taru on maininta Workshop & Meeting -päivästä. Tämä on jotain johdatusta, koska on minullakin ollut tieteellisiä ja teknologisia kolmen vuorokauden workshopeja maailmalla ja parin tunnin seitsemän hengen viikkomeetingejä laboratoriossamme Espoon Otaniemessä v. 1994-97. Nyt yksi erityinen naissydänystäväni, jonka kanssa ei siis ole varsinaista rakkausromanssia, on malli ja kaikkea muuta mahdollista, ja mietimme kaksistaan kiivaasti, miten kokoamme voimavaramme yhteen. Tällä hetkellä voimme synnyttää melkoisen kakofonian ja sopan tieteestä, teknologiasta, kaupallisuudesta, huumorista, liikunnasta, ICT:stä, kirjoittamisesta, terveellisestä elämäntavasta, psyykeen koukeroista, kauneudesta, teoreettisesta filosofiasta, taidefilosofiasta, käytännön kuvataiteesta…tässä tulikin oleellinen. Olet Taru tervetullut sekoittamaan soppaamme, koska sinulla on selvästi useampi kompetenssialue tuossa kakofonisessa mömmöklusterissa.

    Reply
  • Avatar
    12.4.2016 klo 14:10
    Kestolinkki

    Tuossa jossain vaiheessa vilahti ”balmuir”. Mietin siitä anagrammeja, kuten usein isobroidini PepeRakken kanssa teen. Ne ovat tärkeitä. Sain ”rumia bl”. Tottakai se tarkoittaa sitä, että Balmuir on sopiva rumia ihmisiä varten, koska se tekee rumista ihmisistä kauniimman näköisiä. Pitää vain olla sellaista asennetta, että ei ole rumia ihmisiä vaan erilaisia ihmisiä ja korkeintaan rumia ajatuksia ja rumia abstrakteja käsitteitä. Sellaiset seikat ne tuhoavat maailmaa, jollemme tee mitään vaan kökötämme passivisesti tuijottamalla ja vaan tuijottamalla. Myös kirjoituksessa on voimaa. Niin, tuo ”bl” tarkoittaa ”beatuficul ladies”. Siis vain minun mielestäni! Mielikuvitusta vaan kehiin!

    Reply
  • Avatar
    12.4.2016 klo 14:13
    Kestolinkki

    Siis ”beautiful ladies”.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *