Kun vaatteet vähenee !

Artikkelikuva: Toni Rutanen

 

Viime postaukseni aiheutti hyvin paljon keskustelua, ja sain paljon positiivisia kommentteja, kiitos mielettömästi niistä <3 Mutta sain myös niitä negatiivisia kommentteja, jotka lähes kaikki olivat samasta aiheesta:

Olet rintsikoissa profiilikuvassasi, instagrammissasi on paljon kuvia missä olet pikkustringit päällä? Hei cmon oot nolo ja et kovin fiksuimmasta päästä jos kirjoittelet tälläisiä tekstejä tänne,opi vähän lisää virheistäsi ensin. 

TaruByNikitaTikka-2

 

Jep, olen profiilikuvassani rintsikoissa, ja vielä niissä pikkustringeissä. Minua ei haittaa yhtään, enkä todellakaan häpeile tätä kuvaa. Päinvastoin, tämän upean kuvan takana on aivan mielettömän ammattitaitoinen, ja yksi Suomen parhaimmista valokuvaajista – Nikita Tikka. Tämä kuva on mallikuva. Tämä on minun Portfoliossani osoittaakseen ammattiosaamistani mallina. Tottakai jaan myös muualle someen mallikuviani, sieltähän minut helpoiten löydetään.

 

@Nikita Tikka Photography

Tässä on toinen Nikitan ottama kuva. Aivan mielettömän upea ja tyylikäs, vaikka itse sanonkin !

 

Miksi sitten minun mielestäni on ok jakaa someen kuvia, joissa näkyy perseeni yhtälailla, kuin viime Vappuna ?

No, kuten aiemmin mainitsin, nämä ovat mallikuviani. Miten muuten alusvaatemallit pystyvät esittelemään tuotteita, kuin olemalla ne alusvaatteet päällä ?

Minähän avauduin viime postauksessani lähtökohtaisesti itseni takia. Minua häiritsi. Minua hävetti. Jos nämä mallikuvat ovat minun mielestäni ok, niin minähän jaan niitä.

Onhan se nyt muutenkin täysin eri asia mennä baariin, jossa muut ihmiset ovat täydessä vaatetuksessa, ja sitten minä heidän lisäksi, perse paljaana. He eivät osanneet odottaa sitä. Se ei ole normaalia. Ei kukaan tee niin.

Mutta annan kyllä itselleni luvan mallina, ja varsinkin alusvaatemalliksi tähtäävälle, julkaista juuri sellaisia kuvia, joista koen hyötyväni uraani ajatellen.

 

Ja miten kukaan on oikeutettu sanomaan minulle ”opi vähän lisää virheistäsi ensin” ? Miten joku voi määritellä, mitkä ovat virheitäni ? Enköhän minä itse tiedä omat virheeni paremmin, kuin muut. Olisi varmasti hyvä myös jokaisen keskittyä niihin omiin virheisiin. Niin minäkin aion tehdä !

 

Peace & Love

<3 Taru <3

Facebooktwittermail

13 kommenttia “Kun vaatteet vähenee !

  • Avatar
    14.4.2016 klo 20:56
    Kestolinkki

    Häpeän tunne on yksilöllistä. Silti suosittelen sinulle jonkin sortin heräämistä se että muserrut yhdestä vappu tempauksesta mutta olet silti valmis näyttelemään nänniä koko maailmalle ei vaan mene yks yhteen.

    Fitnetin blogaajien taso vaan laskee. Miehesi vaikuttaa menestyneeltä joten suosittelen sensuroimaan hänet näistä suhteellisen aivottomista kirjoituksista pois.

    Mallina oleminen/ura mallina ei ole helppo ja on erittäin kunnioitettava ammatti, sinä taas lisäät stereotypiaa
    siitä että mallit/malliksi haluavat ovat erittäin yksinkertaisia.

    Vähän ehkä tylyä tekstiä (välillä pakko). Tsemppiä kuitenkin tulevaan. Uskon että menestyt paremmin mikäli jätät krjoittamisen niille kenellä on oikeeta sanottavaa. (kirjoittaminen vaan sen takia että saat naamasi esille johtaa tälläiseen)

    Reply
  • Avatar
    14.4.2016 klo 21:19
    Kestolinkki

    Tuollanen vappumeinki on yhteismitallista polttaribiletyksen kanssa. Polttareissa toki mies antaa sanattomasti ilman mustasukkaisuuden häivää luvan suunnattomaan rohkeuteen, mutta julkaisemasi kuva ei ollut juuri mitenkään ihmeen paljastava. Tarugate on ohi, file closed. Tavoitteesi mukaan – niin itse oletin – olet toivottavasti saamassa parempaa kiihdytystä, koska et ole kiinnostunut kiihdyttämään Ferrarilla, eikä juuri moni muukaan.

    Reply
  • Avatar
    14.4.2016 klo 21:26
    Kestolinkki

    Taru,

    Aikasempi posti on kieltämättä ristiriidassa monen asian kanssa, ei siinä kommentoijat väärässä ole.
    Toivotan onnea mallijuttuihin, mutta niitä itse tehneenä voin sanoa että mallitoimistojen kautta niitä rahallisia hommia saa. Oletko käynyt kysymässä Paparazzi, Fondi, Modelboom?

    Kannattaa muistaa, että on täysin eri asia julkaista esim. julkaisuissa/lehdessä olleita alusvaatekuvia tai mallitoimiston sivuilla olevia, kun omaan käyttöön otettuja alusvaatekuvia. Olisin varovainen kuvien julkaisussa tuossa kohtaa kun vasta uralle tähtäät. Henkilökohtaisen elämän sotkeminen mallijuttuihin ei mielestäni ole välttämättä hirveän hyvä idea. Kannattaa pitää mallinhommat ammattimaisena, erityisesti jos et ole tehnyt rahallisia kuvauskeikkoja. Ja vaikka tekisi ammattikuvaajien kanssa alusvaate- ja jopa nudesettejä, vinkkinä voin sanoa ettei niitä kaiken kansan silmille kannata julkaista. Tietynlaiset kuvat on sellaisia, että vain alan ammattilaiset ymmärtävät ja loput ihmiset eivät. Mielestäni sä olet yksi näteimpiä tyttöjä. Ja tämä erityisesti ilman meikkiä, luonnollisena. Kun tavattiin ekan kerran salilla aikoinaan, mietin että olipa freshin näköinen, luonnonkaunis tyttö. Se look sulle parhaiten sopii. 🙂

    Reply
  • Avatar
    14.4.2016 klo 22:23
    Kestolinkki

    Tarkoitin ilman muuta, että se tuntematon esitys (eikä valokuva esityksestä) ei ollut ihmeen paljastava nimenomaan vappuna 2015. Siksi viittasinkin alkuperäiseen tavoitteeseen käyttäen vertauskuvana Ferrari-kiihdytystä. Nyt kylläkin sen alkuperäisen esityksen tunnettuus lievästi sanoen moninkertaistui. Kiistän siis ristiriidan, eivätkä tässä näyttäneet muut kommentoijat ymmärtävän tätä kuin nimimerkki ”Pahalla, mutta ei niin pahalla :)” Hän heitti siis: ” (kirjoittaminen vaan sen takia että saat naamasi esille johtaa tälläiseen)”. Tai jotkut eivät halunneet, vaan esittivät kaksinaismoralistisia pilkkauksia aiheena ”kaksinaismoralismi”. Uusnazin ajatustasoa ja konnotaation käsitekin on hukassa. Oma lehmä on monella ojassa.

    Reply
  • Avatar
    15.4.2016 klo 02:55
    Kestolinkki

    En tiedä luetko ihmisten kommentteja täältä, voisin luulla että luet. Toivoisin myös että heräät tähän maailmaan ja lopetat näillä tissikuvillasi ratsastamisen, ajatteletko mitä vanhempasi sinusta ajattelevat? Suosittelen sinulle vähentämään botoxin ja päihteiden käyttöä. En tosin tarkalleen tiedä mitä päihteitä käytät, mutta jokin sinulta on aivoissa selvästi palanut/sulanut. Lisäksi suosittelen sinun hankkivan ”oikeita” töitä.

    Reply
    • Avatar
      15.4.2016 klo 09:31
      Kestolinkki

      Moi Joni! Luen kyllä, kiitos kun näit vaivaa ja aikaa kommentointiin. Ajattelen kyllä mitä äitini ja hänen miehensä ajattelee minusta, ja voin ihan näin meidän kesken kertoa, että no, äitini ei iloitse ”tissikuvistani”, mutta ei myöskään tuomitse. Hän ymmärtää, että ne ovat mallikuvia, ja kun olen kaunis, miksi en saisi olla esillä. Molemmat ovat kyllä ylpeitä minusta ja saavutuksistani! Botox. Tiedätkö miten se vaikuttaa? Mihin luulet minun laittaneen sitä? Jos nyt tarkoitit huuliani, niin ei, siellä ei ole botoxia. Päihteet. Nyt tuli kyllä ihan oikeaan osoitteeseen! Minä, joka juon punaviinilasillisen harvemmin kuin kerran viikossa. Kyllähän se määrä jo vähintäänkin sulattaa aivot! Lisäksi, kyllä minulla on ihan ”oikeitakin” töitä, paitsi jos sinä lasket ”oikeiksi töiksi” vain aamu kahdeksasta – ilta neljään raatamisen esimerkiksi kaupan kassalla. Tsemppiä, ja hyvää viikonloppua 😉

      Reply
  • Avatar
    15.4.2016 klo 06:46
    Kestolinkki

    Mahdoinko kirjoittaa epäonnistuneesti, että ”Tarugate on ohi, file closed.” Edellinen kommentti aika varmasti virkistää monen tuijottelijan pääkoppaa ja kiihottaa lukaisijoiden sormenpäitä kirjoituskoneidensa äärellä. Moniko uskaltaa jättää anonymiteettinsä sinne puskiin?

    Reply
  • Avatar
    28.4.2016 klo 20:51
    Kestolinkki

    Olet kaunis, oikein kadehtittavan kaunis. On hienoa että olet päässyt elämässäsi näihin pisteisiin ja saavuttanut kaikkea. Uskallat avautua ja olet selvinnyt. Ja sekös monia ehkä täällä v*tuttaakin. Silti itsekin näitä tekstejä lukiessa tulee tunne, että olet ehkä turhankin itsevarma ja koitat korostaa ”paremmuuttasi” joka on ikävää koska en itsekään näin ajatellut ensin. Moni käyttää täällä turhankin rumaa kieltä ja varmaan katkeranakin kirjoittavat. Olisihan se nimittäin ihanaa olla itsekin yhtä upea ja menestyvä. Toivon sinulle paljon iloisia päiviä ja jatka elämäsi tavoitteita. Itsevarmuutesikin on hyvä asia, ellei sitten kaikki tämä nouse vain liiaksi päähän. Tsemppiä ja muista välillä tulla pilvilinnoista ja ole oma ujo viaton itsesi, niinkuin kuvailitkin ! 🙂

    Reply
    • Avatar
      29.4.2016 klo 13:56
      Kestolinkki

      Kiitos Mirka ihanista sanoista <3 Ikävää, jos on tullut kuva, että olisin turhankin itsevarma, tai että koittaisin korostaa "paremmuuttani". Sillä en koe missään nimessä olevani parempi kuin kukaan mukaan. Enkä missään nimessä todellakaan liian itsevarma. Ehkä sanavalinnoilla, kirjoitustyylillä ja kuvilla olen vahingossa luonut sellaisen kuvan? En osaa sanoa. Yritän jatkossa kiinnittää tähän huomiota, kiitos kun kerroit asiasta 🙂 Tsemppiä ja aurinkoa myös sinne!

      Reply
  • Avatar
    4.5.2016 klo 00:44
    Kestolinkki

    Eksyin lukemaan blogiasi, ja järkytyin. Lindan blogia todella pitkään seuranneena en voi sanoa kuin että on todella surullista katsoa kun yrität kaikessa olla kuin Linda. Kirjoitat samalaisista asioista, samaantyyliin.. teet täysin samoja asioita paitsi voimistelu ja että Linda on yrittäjä, ei ole asiaa mistä Linda ei sinua ennen ole maininnut tai saavuttanut. Ikävää, mutta jäät kakkoseksi Lindalle joka alalla. Plus hän ja Joel olivat paljon sopivampi pari. Mutta onnea silti elämääsi ja hyvää kesän alkua!

    Reply
  • Avatar
    27.5.2016 klo 12:45
    Kestolinkki

    Karavaani kulkee ja koirat,, tilaanteen mukaan, show must go on 😉 se heittäköön ensimmäisen kiven joka ei ole uinut alasti havisamandalla MM Jääkiekko hulinoissa 😛

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *