HELPOTUSTA KESÄÄN

Bikinit: TÄÄLTÄ

 

Kesä. Aurinko. Ranta. Bikinit. KARVAT!! Hetkinen…

Kuka muu vihaa karvoja. Kukapa EI haluaisi sileitä sääriä, varsinkin kesäksi. Minä en ainakaan halua murehtia spontaanina aurinkoisena aamuna, pystynkö lähtemään rannalle NYT HETI, vai onko ensin raahauduttava suihkuun sheivaamaan.

Muistatteko postaukseni Brasilialaisesta sokeroinnista.

 

Olin niin tyytyväinen Image Hair :sta saatuun palveluun ja työn laatuun, että päätin mennä sokeroimaan myös sääreni sinne. Offerillan kautta on mahdollista ostaa diili Säärien + Kainaloiden sokerointiin ihan pikkurahalla = 30€ –> TÄSTÄ. Vielä on 11 päivää aikaa säästää yli 50%.

 

Nette Image Hair

 

Image Hair :n Nette teki minulle brassin, joten halusin hänen tekevän minulle myös säärien sokeroinnin. Hän on ammattitaitoinen ja ajattelee oikeasti asiakasta. Juttelimme hänen kanssaan mukavista aiheista, jolloin itse sokeroinnin unohti täysin. Vaikka toimenpide ei siis missään nimessä sattunut, nipisti vain.

 

Säärien sokerointi

Säärien sokerointi Image Hair

 

Jokainen pystyy huoletta menemään tähän toimenpiteeseen, ja on satavarmasti tyytyväinen lopputulokseen. Sääristä tulee silkkisen sileät ja karvat pysyy poissa monta viikkoa!

 

Naiset, pitäkää itsestänne huolta. <3

 

 

*Yhteistyössä: Image Hair

Facebooktwittermail

2 kommenttia “HELPOTUSTA KESÄÄN

  • Avatar
    29.5.2016 klo 23:47
    Kestolinkki

    ei ole mikään joka naisen tehtävä, että joka raaja ja kolo on karvaton. eiköhän se ole ihan jokaisen oma tehtävä. karvattomuus ei aina tarkoita hyvää hygieniaa tai itsestään huolta pitämistä. tiedätkö edes miksi esimerkiksi alapäässä jokaisella on sitä karvaa? tuskinpa.

    ärsyttävän sovinistista kirjoittelua.

    Reply
    • Avatar
      1.6.2016 klo 10:22
      Kestolinkki

      Voit toki kasvatella karvojasi niin paljon, kuin itse haluat! Minua se oikeastaan liikuta mitenkään. Kerroin vain hyviä vinkkejä yleisesti naisille. Ne, joita kiinnostaa, ehkä menevät sokerointiin. Ne, jotka eivät halua, se on täysin ok minulle! En ole pakottanut ketään mihinkään 🙂 Peace!

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *