FEEL DELIGHTED

Olimme Joelin kanssa tiistaina kahden uuden brändin lanseeraustapahtumassa. Markkinoille pamahti nyt siis täysin uusi naisille suunnattu Delight -proteiinipatukka sekä miehille oma versio – ALFA.

 

Delight #FeelDelighted #TasteDelight #ShareDelight

 

#AlfaTeam #UnleashAlfa

Tapahtuma järjestettiin Nosturin takana, TK8 -studiossa. 1800-luvun kaunis tiilirakennus oli lattiasta kattoon vitivalkoinen, joka teki tunnelmasta mystisen, mutta samaan aikaan niin raikkaan.

Tarjolla oli herkullista ruokaa, sekä jälkiruoaksi terveellisiä herkkuja, jotka oltiin leivottu apuna käyttäen Delight ja ALFA -patukoita. Esimerkiksi artikkelikuvassa on proteiinipalloja, joihin itseasiassa löytyy resepti TÄÄLTÄ !

 

Hummus-äyriäisburgeri

 

Ruokaa

 

Tietenkin sinne oltiin myös järjestetty ihastuttava selfie-nurkkaus, jossa sai korjata upeiden peilien ääressä meikkejä ja hiuksia, sekä räpsiä niitä kuvia!

 

#FeelDelighted

 

#FeelDelighted 2

 

Tägää #FeelDelighted 😉 Delightin insta löytyy nimellä: @delightfinland

 

Päällä mulla oli Guess by Marcianon mekko.

Kengät: Privileged / Laukku: Louis Vuitton

 

Privileged Shoes Louis Vuitton Pochette

 

Privileged Shoes Louis Vuitton

 

Taru Kalenov Joel Nikanor Vuorinen Hunks Joel

 

Tässä vielä ME <3

 

 

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “FEEL DELIGHTED

  • Avatar
    27.6.2016 klo 22:21
    Kestolinkki

    Noita proteiinipalloja voisi syödä urakalla laskiaisena pulkkamäen jälkeen.

    Proteiinit kuuluvat perusravintoaineisiin rasvojen ja hiilihydraattien kanssa. Proteiinit ovat myös tärkeitä ravintoaineita, joita ihmisen täytyy saada ruokavaliosta lihasmassan ylläpitämiseksi sekä proteiinin aiheuttamien puutostilasairauksien välttämiseksi.

    Kuidut lisäävät ulostemassaa ja nopeuttavat sen kulkemisnopeutta elimistössä, joten ne parantavat vatsan toimintaa ja hoitavat ummetusta. Ihmisen ruoansulatuskanavassa ei ole kuituja hajoittavia entsyymejä, mutta paksusuolen mikrobit pystyvät hajoittamaan joitakin kuidun ainesosia. Ne parantavat suolen terveyttä ja vähentävät suolistosyövän riskiä.

    Korkean proteiini- ja kuitupitoisuuden, vähäisen sokerin sekä terveellisten ravintoaineiden yhdistelmästä patukasta saa keholle energiaa ennen ja jälkeen treeniä.

    Eliöt tarvitsevat sinkkiä useiden entsyymien rakennusosaksi sekä DNA:n valmistamisessa. Nämä entsyymit tyypillisesti säätelevät ihmisen kehitystä ja hedelmällisyyttä.

    D-vitamiinin riittävä saanti on yhdistetty perinteisesti kalsiumin ja luuston aineenvaihduntaan, mutta viimeaikaiset tutkimukset osoittavat D-vitamiinilla olevan laajempia vaikutuksia terveyteen: sydän- ja verisuonitaudit, syöpätaudit, MS-tauti, fibromyalgia, reumataudit, metabolinen oireyhtymä ja tyypin 2 diabetes ym.

    E-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina. Se suojelee kehon soluja ja rasvahappoja aineenvaihdunnassa syntyvien vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta. E-vitamiini on ainoa rasvaliukoinen vitamiini, joka toimii kehossa antioksidanttina. Tämän takia sillä on ainutlaatuinen kyky suojata elimistön rasvahappoja hapettumiselta ja lipidien tuhoutumiselta.
    Tutkimuksissa on huomattu, että riittävä E-vitamiinin saanti saattaa pienentää riskiä sairastua verenkierrollisiin sairauksiin ja syöpään. E-vitamiinilla saattaa olla rooli myös immuunijärjestelmän toiminnassa ja DNA:n korjauksessa.[

    Tällainen patukka sisältää myös sinkkiä, D- ja E-vitamiinia.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *