Avoimet ovet

Huh, täytyy sanoa, että eilen heti julkaistuani postauksen, tunteet purkautuivat sen jälkeen kunnolla. Tunsin oloni samaan aikaan niin säälittäväksi, mutta samaan aikaan niin rohkeaksi ja helpottuneeksi. Huomasi kyllä, että en ollut ikinä ennen käsitellyt asiaa kunnolla itseni tai kenenkään kanssa. Edes äitini ei tiennyt asiasta, ja soittikin heti nähtyään postauksen !

Tajusin myös eilen, kuinka kirjoittaminen toimii minulle niin paljon paremmin kuin asioiden käsittely päässä tai puhumalla. Jotenkin pystyn avaamaan koko sieluni ihanalle pikku läppärilleni, toisin kuin yrittäessäni käsitellä asiaa esim. päässäni. Silloin alan vain ahdistumaan ja yritän unohtaa koko asian. Ja unohdankin, koska olen hyvä siinä.

Kun minulta kysyttiin, haluanko aloittaa bloggaamisen, en heti ajatellut, että sehän olisi tosi hyvä minulle, nimenomaan itseäni varten. Lähdin tähän mukaan, koska periaatteessa olen aina salaa haaveillut bloggaamisesta, mutta luulen, että ihan eri syystä. Kuten, että se on coolia tms. Nyt kuitenkin ymmärsin, että täähän on juuri mua varten. Miksen ole aloittanut tätä jo aiemmin ? Pääsen ihan eri maailmaan, pystyn pohdiskelemaan asioita, joista en ikinä kuvitellutkaan puhuvani kenellekään.

Nyt on niin helpottunut olo, uusi päivä ja uudet kujeet. Kuten jo aiemmin sanoin, haluaisin teidän tuntevan minut todellakin aidosti ja kunnolla. Siispä. Nyt te saatte kysyä minulta mitä vain asiallista ! Siis mitä vain. Teen kysymyksistä ja vastauksista erillisen postauksen !

Aika alkaa n y t <3

Ville Paul Paasimaa Photography

Kuvat: Ville Paul Paasimaa Photography

 

Ps. Sain selvitettyä, mistä taikaliinoja saa ostettua, muistatteko 😉 Stockmannilta, Sokos tavarataloista sekä Emotion -kosmetiikkamyymälöistä. Hinta 24,90€. Nyt kipin kapin ostoksille !

Make Up Eraser

Facebooktwittermail

9 kommenttia “Avoimet ovet

  • Avatar
    27.4.2016 klo 16:27
    Kestolinkki

    Hei:) oletko täyttänyt huuliasi ollenkaan vai onko ne luonnostaan noin muhkeat? Jos olet niin missä ja kuinka paljon itsellä nimittäin mielessä täyttää hieman:)

    Reply
  • Avatar
    27.4.2016 klo 16:41
    Kestolinkki

    Mitä asioita kadut elämässäsi?
    Mikä on unelmasi?
    Onko sinulla silikoni rinnat?
    Mikä/mitkä on luonnollisen kauneutesi salat?
    Jos saisit päivän ajan olla kuka tahansa, niin kuka olisit?

    Reply
  • Avatar
    27.4.2016 klo 17:53
    Kestolinkki

    Moi Taru!

    Jos sinun tulisi opiskella ylempi korkeakoulututkinto eli vähintään maisteritason tutkinto (esim. diplomi-insinööri, lääkäri, hammaslääkäri, eläinlääkäri, ekonomi, juristi, matemaatikko, tilastotieteilijä, valtiotieteilijä, kansantaloustieteilijä, fyysikko, tähtitieteilijä, meteorologi, kemisti, biokemisti, kulttuuriantropologi, paleontologi, biologi, maantieteilijä, historioitsija, kielten opettaja, pappi, liikunnanopettaja, maatalous- metsätieteiden maisteri, psykologi, filosofi, kasvatustieteen maisteri, arkkitehti……..), niin mitä opiskelisit? Arvaan, että liikunnanopettaja. Sitten tervetuloa Jyväskylään Liikuntatieteelliseen tiedekuntaan, missä asun itse.

    Reply
  • Avatar
    27.4.2016 klo 17:59
    Kestolinkki

    Ai niin taiteet. Sibelius-akatemiassa, Taideteollisessa korkeakoulussa, Kuvataideakatemiassa sekä Teatterikorkeakoulussa voi opiskella myös taidealan maisteritutkintoja. Sitten ovat upseerin tutkinnot Maanpuolustuskorkeakoulussa. Olisiko liikuntatieteiden maisteri ja sotatieteiden tohtori sinulle Taru aika näyttävä juttu?

    Reply
  • Avatar
    27.4.2016 klo 19:15
    Kestolinkki

    Mitä puoluetta äänestät ja miksi?

    Reply
  • Avatar
    27.4.2016 klo 20:32
    Kestolinkki

    Mihin ammattiin olet valmistunut?
    Mikä on suurin haaveesi?
    Oletko enemmän ura-vai perhekeskeinen ihminen?
    Haluatko jossain vaiheessa lapsia, milloin, montako?
    Mihin olet tyytyväinen itsessäsi ulkonäössä?
    Mitä kauneusleikkauksia sinulle on tehty? Miksi?
    Mihin ihastuit Joelissa?
    Kuinka kauan olette seurustelleet?

    Reply
  • Avatar
    28.4.2016 klo 13:25
    Kestolinkki

    Tarjoan sinulle Taru jossain Stadin kahvilassa NOBE-juoman ja päälle lisäksi Vanhan Kauppahallin Marie’s Smoothie & Cafessa smoothien sisällään vaikka tykkäämäsi raikkaan pinaatti, mango, ananas, kookos, minttu, omenamehu-sössön, jos sinä tarjoat minulle espresson ja kerrot Jousimiehen horoskoopistasti minulle vaikka tälläkin palstalla. Itse olen Krapu ja olen ylpeä siitä.

    Reply
  • Avatar
    1.5.2016 klo 23:00
    Kestolinkki

    Miksi alat seuraamaan instagramissa ja sitten lopetat? Keräiletkö seuraajia? Koetko olevasi kypsä? Koetko olevasi fiksu? Uskotko, että näytät todella kansainväliseltä mallilta? Oletko mielestäsi aito?

    Reply
  • Avatar
    3.5.2016 klo 12:35
    Kestolinkki

    Hei Taru!

    Voisitko hiukan avata aikaisempaa syömishäiriötäsi? Olisi mukavaa kuulla miten selvisit asiasta.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *