Seksiä vessassa, Osa 2


Aiemmin olinkin jo kertonut, kuinka harrastin seksiä lempiyökerhoni vessassa. Näitä samanmoisia kokemuksia on vielä pari lisää.. Tässä siis tarina toisesta kokemuksestani.

Alustan tätä ensin hieman. Aloin viime vuonna näihin aikoihin tapailemaan yhtä miestä. Tapailimme noin kolme kuukautta, hän ei ollut valmis vakavampaan ja minä olisin antanut hänelle kaikkeni. Oli siis fiksuinta lopettaa tapailu. Väkisinkin katkeroiduin hieman, koska mies lopetti juttumme väärällä tavalla. Hän oli ehdottanut, että puhuisimme vielä aikuismaisesti asiat halki kasvotusten. Se kuulosti hyvältä. Hän lupasi ehdottaa päivää. Viikko kului, eikä miehestä kuulunut. Annoin asian vain olla. Jos ei häntä oikeasti kiinnostanut tämän enempää ja ehdotus kasvotusten keskustelemisesta oli tyhjää puhetta, niin antaa olla. Mies oli tapailumme aikana tutustuttanut minut yhteen kaveriinsa. Olimme pariin otteeseen hengailleet kolmisin. Kerron nyt siis tarkemmin tämän tapailemani miehen kaverista.

Oli kesä ja ulkona upea, aurinkoinen sää. Lähdin kaverini kanssa juhlimaan ja humalatila oli jo alkanut olla päällä. Olimme aloitelleet jonkun aikaa ja juuri päässeet lopulliseen päämääräämme. Paikka oli vielä melko tyhjillään, mutta meillä oli fiilis kohdillaan. Menimme tiskille ja katselin samalla ympärilleni, kun kaverini osti meille juomat. Uskoin juuri näkeväni miehen, johon olin tutustunut tämän miehen kautta, jota olin tapaillut puolisen vuotta sitten. Olin edelleen vähän katkera tavasta, jolla juttumme päättyi. Sanoin kaverilleni, että minun olisi aivan pakko käydä moikkaamassa yhtä miestä.

Menin moikkaamaan ja sanoin heti kenen kautta olimme tavanneet. Kyllä hän minut muisti, halasi iloisesti ja kysyi kuulumisiani. Rupattelimme niitä näitä ja hakuin hänelle hänen kaveriaan ja sitä, miten se tapailu päättyi. Hän oli pahoillaan puolestani eikä ollut tiennyt, että se juttu oli ollut niinkään vakava. Palasin takaisin kaverini seuraan. Haimme melko pian uudet juomat, jotka kädessä menimme paikan päällä olevista ihmisistä ensimmäisinä tanssimaan. Meillä oli meno kohdillaan ja olo oli niin hyvä. Aina kun olen sopivassa humalatilassa, alkaa seksuaalisuuteni heräilemään. Niin kai monilla muillakin. Tämä oli nyt niitä hetkiä. Etsin katseellani jälleen sitä miestä. Paikalle oli jo kerääntynyt enemmän ihmisiä eikä väkijoukosta ollut enää niin helppoa löytää tuttuja kasvoja. Näin hänet kuitenkin. Seurueemme oli kasvanut, joten kehtasin jättää kaverini hetkeksi ja kävelin miehen luo.

Mies oli taas ilahtunut, kun tulin juttelemaan. Yritin aluksi hermostuksissani höpöttää jotain. Minun oli niin vaikea saada sanottavani sanotuksi. Jonkin ajan kuluttua tein sen. ”Kyllä säkin näytät sen verran hyvältä, että ihan hyvin voisit ottaa mut tuolla vessassa.” Olihan se aika tökerö lause, mutta muulla tavalla en saanut asiaa esitettyä. Mies katsoi minua hämmentyneenä ja kysyi ”Ai täällä? Ai nytkö?”. Vastasin hänelle, että niin esimerkiksi nyt. Hän otti kädestäni kiinni johdatti minut vessoille. Wc-tila oli unisex, joten se ei vielä näyttänyt oudolta, että menisimme samaan paikkaan. Vessoilla ei näkynyt ketään, joten avasimme keskimmäisen kopin oven ja menimme sinne.

Käännyimme vessassa toisiamme vasten ja aloimme suutelemaan kiihkeästi. Minulla oli päälläni kesäinen jumpsuit. Pudotin sen nopeasti lattialle yhdessä pikkareitteni kanssa. Meillä ei käynyt ehkäisyt mielessäkään. Olin sen verran humalassa etten jaksanut välittää. Tiesin kyllä, ettei nyt ollut raskauden kannalta riskialtis aika. Mies nosti jalkaani, polvistui lattialle ja nuoli minua. Koko hetken tunnelma oli huumaava. Hänen kosketuksensa tuntui niin hyvältä. Vaihdoimme rooleja ja annoin hänelle vastapalveluksena suuseksiä. Mies nosti minut harteistani seis

Kuva netistä
Kuva netistä

omaan, painoi seinää vasten ja työntyi minuun. Hän tuntui niin hyvältä. Yritimme huokailla mahdollisimman äänettä, mutta vähän väliä jompikumpi meistä tönäisi vessan ovea. Jos joku siis liikkui wc-tilassa, ei jäänyt kovin epäselväksi, mitä meidän kopissa tapahtui.

 

Pystyimme niinkin pienessä tilassa vaihtelemaan asentoja aika kiitettävästi. Mies oli itse minua kovemmassa humalassa. Hän ei siis päässyt loppuhuipennukseensa. Sovimme lähtevämme takaisin kavereidemme pariin. Tämä ei tästä kuitenkaan nyt etenisi. Puin päälleni, ja huomasin, että wc-istuin oli valuttanut vettä lattialle. Vaatteeni olivat aivan märät. Otin pikkarit laukkuuni ja puin märän jumpsuitin päälleni. Onneksi se oli sentään tumma.. Kyllä se tanssiessa ehkä vielä kuivuisi. Pussailimme vielä hetken hyväksteiksi ja poistuimme wc-kopista ja -tilasta. Siellä ei taaskaan näkynyt ketään, reitti oli ihmeen selvä.

Palasin kaverini seuraan. Olin ollut poissa paljon pidempään kun kuvittelin. Hän oli melkein hermostunut, kun minua ei ollut kuulunut ja oli käynyt etsimässäkin minua. Kerroin mitä olin ollut tekemässä. Kaveriani nauratti ja hän vain totesi, että niinpä tietenkin. Haimme taas lisää juotavaa ja menimme tanssimaan. Paikka oli alkanut jo kunnolla täyttyä. Minulla oli edelleen kiimainen olo. Olinhan juuri päässyt sen miehen makuun.. Päätin etsiä miehen ja ottaa uusinnan. Sanoin tällä kertaa kaverilleni suoraan, että menisin miehen kanssa uudelleen vessaan. Olin jo bongannut miehen ja kävelin hänen luokseen. Kuiskasin haluavani lisää. Häntä ei tarvinnut kehottaa enempää.

Wc:ille oli vähän jonoa tällä kertaa. Ei se mitään, me jonottaisimme. Vuoromme tuli ja kävelimme tyynenä kaksin samaan wc-koppiin kuin viime kerrallakin. Suutelimme taas kiihkeästi ja siirryimme nopeammin itse asiaan. Paukutimme jälleen vuorotellen wc:n ovea ja minua vain nauratti se, että ihmiset kyllä tajuaisivat mitä tapahtui. Mies asetti minut wc-istuimen päälle, reidet molemmin puoli vesisäiliötä ja otti minut takaapäin. Kaikki tuntui jälleen huumaavalta. Mies ei tälläkään kertaa päässyt loppuhuipennukseen. Poistuimme siis vessasta yhteistuumin. Saimme vähän erilaisia virnistyksiä, kun astuimme peräkkäin ulos kopista.

Liitelin tyytyväisenä takaisin kaverini luokse. Nautimme loppuillasta pääasiassa kaksin, suuren humalatilan alaisena. Ilta alkoi lähestyä kohti loppuaan baarin puolesta. Mies hakeutui luokseni ja kysyi, voisimmeko viettää yön yhdessä. Se kuulosti todella hyvältä. Kaverini halusi, että lähtisimme jatkoille ja kuinka hän järjestäisi sinne enemmänkin porukkaa. Totesimme miehen kanssa, että kai sitä voisi mennä. Lähdimme taksilla kolmisin kaverini luokse. Muut tulisivat eri kyydillä. Pääsimme perille ja siinä vaiheessa kaverini totesi ettei hänellä ollut enää rahaa.. Niin, minä siis maksaisin tämän huvin. Ei siinä muu auttanut. Maksoin taksin. Menimme kaverini asuntoon ja istahdimme alas keittiöön. Kyselin, milloin muita olisi tulossa. Kaverini ei osannut sanoa mitään konkreettista. Alkoi näyttää hyvin todennäköiseltä ettei näillä jatkoilla olisi muita kuin me kolme. Kuinka hienoa. Kuiskasin pian miehelle, että lähdetään vain luokseni. Mitä me siellä oikeasti muka tekisimme. Mies tilasi meille kyydin ja sanoin kaverilleni, että me lähtisimme. Häntä ei haitannut, hän oli jo puoliksi unessa.

Oli siis selvää, että kaverini halusi meidät luokseen jatkoille vain siksi, että saisi kyydin kotiin. Sepä oli mukavasti häneltä ajateltu. Saimme pian kyydin ja lähdimme luokseni. Harrastimme vielä miehen kanssa seksiä ja hän antoi minulle todella pitkään ihanaa suuseksiä. En päässyt oman loppuhuipennukseeni ja aloin olla jo unessa, kiitos humalani. Mies siis luovutti ja asettui viereeni nukkumaan. Minulla oli aamulla töihin lähtö ja herättyäni jätin miehen sänkyyni rauhassa nukkumaan.

Pari päivää myöhemmin mies kysyi jos lähtisin hänen kanssaan terassille yksille. Se kuulosti hyvältä. Alkoi olla kesän loppupuoli, mutta terassi houkutteli. Menimme siis sovittu päivänä yksille. Miehen kanssa oli hauska jutella näin selvin päinkin. En vain tuntenut sitä tiettyä kipinää, mikä aina tarvittaisiin. Vaihdoimme vielä toiseenkin paikkaan, pubiin, ja joimme siellä toiset. Näiden juomien jälkeen aloin puhua siihen suuntaan, kuinka aloin olla väsynyt ja aamulla olisi taas töitä. Lähdimme ulos pubista ja halasimme heipat. Mies kertoi hänellä olleen kivaa kanssani myös selvin päin ja sanoin tunteen olevan molemmin puolinen.

En itse enää ottanut mieheen yhteyttä, koska en nähnyt siinä mitään pointtia. Mies itse ehdotti pariin kertaan näkemistä, mutta pääsin molemmilla kerroilla vetoamaan muihin menoihin. Olemme tämän jälkeen sattumalta törmänneet toisiimme joitakin kertoja. Olemme ihan hyvissä mielin moikanneet ja vaihtaneet kuulumiset. Kummallekaan ei onneksi jäänyt katkera fiilis eikä hän jäänyt perääni haikailemaan.

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Seksiä vessassa, Osa 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *