Mies kuin pötkylä

Olin nähnyt tämän miehen säännöllisesti edellisellä työpaikallani asiakkaana. Jo silloin hänellä vaikutti olevan hyvä huumorintaju ja hurmaava persoona. Hän oli kolmikymppinen ja fiksunoloinen. Ulkonäkö oli totta kai ensimmäiseksi pistänyt silmään. Löysähkön paidan takia olin ajatellut hänellä olevan ehkä hieman mahaa, mutta muuten hänen ulkonäössään ei ollut valittamista. Niihin aikoihin mies oli kuitenkin parisuhteessa, niin en tehnyt minkäänlaisia vihjauksia hänelle.

Melkein pari vuotta kului ja mies tuli minua vastaan Tinderissä. Painoin hänelle sydäntä ja tietenkin matchasimme. Hän alkoi kirjoittamaan minulle, mutten ikinä vastannut. Sen hetkisessä elämäntilanteessa ei jaksanut tutustua keneenkään. Muutaman päivän sisällä hän olikin poistunut Tinder-pareistani. Jonkin aikaa tästä myöhemmin törmäsimme toisiimme yhdessä yökerhossa pariin otteeseen. Molemmilla kerroilla hän katseli minua. Vasta jälkimmäisellä kerralla hän nyökkäsi päällään tervehdyksen merkiksi. Olin sinä iltana toisen miehen kanssa hieman kiireinen.. Päätin lähestyä tätä miestä myöhemmin Facebookissa. Hänen tervehdyksensä rohkaisi minua.

Seuraavana päivänä kävin tökkäämässä miestä Facebookissa ja laitoin hänelle viestiä, missä tiedustelin miten menee. Puhuimme menneestä viikonlopusta ja hänkin muisti nähneensä minut. Hän ei vain ollut uskaltanut tulla juttelemaan. Saimme sovittua miehen kanssa treffit muutaman päivän päähän. Oli kesä, joten sovimme menevämme terassille joka sattui olemaan meitä molempia lähellä. Selvisi, että hän asui noin kilometrin päässä minusta. Ei huono asia ollenkaan.

Menimme terassille yksille ja meillä oli todella hauskaa yhdessä. Meillä oli niin samanlainen outo huumorintaju. Treffit jäivät kuitenkin lyhyeksi, sillä molemmilla oli alkuillasta muuta menoa. Laitoimme illalla viestiä. Olin ystäväni kanssa syömässä ja mies sattui asumaan juuri sopivasti kotimatkani varrella. Hän kutsui minut luokseen, mutta kertoi katsovansa jalkapalloa minusta huolimatta. Olin innoissani näin nopeasti tulevista toisista treffeistä ja sanoin tulevani kylään. Katsoimme jalkapallomatsin alusta loppuun yhdessä. Uskoisin sen olevan ensimmäinen matsi, jonka olin nähnyt kokonaan. Se oli kuitenkin toisaalta viihdyttävää, sillä mies oli niin innoissaan pelistä ja opetti minulle eri termien merkityksiä ym. (niin kuin enää niitä muistaisin, mutta kuitenkin..). Istuimme nämä treffit kuitenkin turvallisesti omissa nurkissamme sohvaa. Halasimme lopuksi heipat ja aioimme olla yhteydessä. Mies alkoi tosissaan jo kiinnostamaan minua.

Menin saman viikon viikonloppuna ulos. Ystäväni ei ollut juomassa, mutta minulle alkoholi tuona iltana maistui. Ystäväni alkoi jo luovuttamaan, mutta itse en halunnut lähteä kotiin. En halunnut jäädä yksinkään. Viestitin kaikki bilekaverit läpi, mutta kukaan ei päässyt kanssani mihinkään. Ajattelin laittaa tälle miehelle viestiä. Hän kertoi heidän viettävän kaverin varpajaisia parhaillaan ja he olisivat tunnin sisällä tulossa sinne samaan yökerhoon, missä mekin olimme toisemme nähneet. Päätin mennä sinne edeltä yksin. Hyvinhän sitä hetken pärjäisi itsekseen punaviinilasi kädessä, eikö vain?

Mies tuli kavereineen aika täsmällisesti tunnin sisällä. Kerroin hänelle etukäteen missä päin istuskelin ja hän tuli heti aluksi koukkaamaan minut sieltä mukaansa. Halasin häntä onnessani ja liityin poikien seuraan. Suuntasimme saman tien tanssilattialle ja siellä loput baari-illasta kuluikin. Sain ylipuhuttua lähtemään luokseni yöksi mäkkärin kautta. Oloni oli kuitenkin sen verran humalainen, etten ajanut takaa tällä idealla seksiä vaan lähinnäkin läheisyyttä ja sitä tunnetta, että joku nukkuu sun vieressä. Mies tuli kanssani.

Mies oli ensimmäistä kertaa luonani ja ihaili asuntoani. Asetuimme syömään yöruoat rauhassa ja mielessäni oli vain peiton alle kääriytyminen. Ruokien jälkeen mies istahti hetkeksi sohvalleni ja pyysi minut syliinsä. Menin siihen istumaan ja höpöttelimme vain hetken. Oloni oli jotenkin vaivaantunut. Mies käänsi pääni häntä kohden ja suuteli minua. Olin siinä hetken mukana, mutta vetäydyin aika nopeasti pois hänen sylistään. Hän ihmetteli, miten en tuon enempää lämmennyt. En kommentoinut hänen kysymykseensä mitään.

Siirryin sänkyyni, vähensin vaatteita pois ja menin peiton alle. Mies seisoi sänkyni päädyssä, katseli minua hetken ja sanoi itse nukkuvansa aina alasti. Sanoin, että hän saisi tehdä juuri niin kuin parhaaksi näki. Hänpä riisuutui alasti. Sillä hetkellä kun hän otti paitansa pois, huomasin viimein hänen keskivartalonsa. Se oli pelkkä pötkylä. Pötkylä oli se sana joka ensin tuli mieleeni. Hänellä oli hyvät käsivarret, mutta ei rintalihasta ja mahaa oli jonkin verran sekä jenkat.. Se viimeinenkin innostuksen ripe katosi minusta. Jos hän jotain

Kuva netistä
Kuva netistä

yrittäisi, en todellakaan pystyisi tekemään mitään hänen kanssaan.. Anteeksi pinnallisuuteni, mutta olin järkyttynyt.

Hän tuli viereeni peiton alle. Ei mennyt kauaa kun hän painoi alastoman vartalon minua vasten. Minulla oli sentään alusvaatteet päällä. Hän ujosti silitteli minua ja halusi pussailla kanssani. Vaihdoimme parit pusut, mutta sen jälkeen sanoin tarvitsevani unta. Olin niin väsynyt ja humalassa. Oli se tottakin. Toki jos hän olisi näyttänyt alasti upealta, olisi väsymykseni kadonnut aika nopeasti.. Hän päivitteli itsekseen, että miksi hän oikein tuli tänne yöksi. Ettei olisi tullut jos olisi tämän tiennyt. Kysyin, että onko aina sitten oltava seksiä ja eikö vain toisen lähelläkin oleminen joskus tuntunut hyvältä? Minua ei vain tänään huvittanut.

Nukahdimme niissä mietteissä ja tunnelmissa. Aamulla hän melko nopeaan tahtiin pukeutui ja sanoi menevänsä kotiin lepäilemään. Hän sanoi krapulaseuran olevan erittäin tervetullutta ja lupasin lempeällä äänellä miettiväni asiaa. Halasimme minun ollessani vielä sängyssä ja sitten hän lähti. Myöhemmin päivällä mies kysyi, olisinko tulossa. Vastasin etten tänään jaksanut, että makaisin itsekin vain kotona. Meidän yhteydenpitomme jäi itseasiassa tähän. Hän ei ottanut uudelleen yhteyttä eikä minullakaan ollut mitään tarvetta.

Eli se fiilikseni, mikä minulla oli ja pari vuotta sitten hänen keskivartalon mahdollisesta löysyydestä oli nyt todettu todeksi. Oli tietenkin kiva tutustua tähän hauskaan mieheen, mutta nytpähän tiesin ettei meistä ainakaan tulisi mitään. Pötkylä mikä pötkylä.

 

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Mies kuin pötkylä

  • Avatar
    14.11.2016 klo 14:22
    Kestolinkki

    Heh.. järkevä veto mieheltä noin jatkoa ajatellen tuumailla ettei olisi tullut lainkaan yöksi, jos olisi tuon tiennyt. Ei varsinaisesti pisteitä varmaan tuokaan nostanut 😀

    Reply
    • Syöjätär
      14.11.2016 klo 18:14
      Kestolinkki

      Tottahan sekin on. 🙂

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *