Monster Dick ja kadonnut peitevoide

Olin viikonlopun työmatkalla. Nautin siitä, että työpäiväni jälkeen saisin olla vain omassa seurassani, mutta paikallinen Tinder-tarjonta kiinnosti myös. Laitoin siis Tinderin rullaamaan ja etsin seuraa itselleni seuraavalle päivälle. Hyvännäköisiä miehiä tuli vastaan reippaalla kädellä. Aloin juttelemaan muutaman kanssa. Sain nopeasti karsittua miehet pariin hyvään vaihtoehtoon. Toinen heistä olisi tosin halunnut nähdä jo samana iltana. Päätin pyhittää tämän illan kuitenkin yksin rentoutumiselle, kuten olin jo päättänyt. Minulla ei ollut kumminkaan yhtään liikaa vapaa-aikaa. Niinpä hän toivotti minulle hyvät illat ja toivoi minun olevan yhteydessä, mikäli tulisin samalle seudulle toistekin.

Jäljelle jäi siis vain yksi vaihtoehto. Hänellä ei seuraavana päivänä olisi mitään suunnitelmia. Aikataulussa oli hyvin aikaa minulle ja villille seksille kanssani. Hän laittoi minulle myös pari dickpiciä. Onhan ne aika mauttomia ja törkeitä. Nyt kuitenkin sovittiin nimenomaan seksitreffeistä, joten kuvat olivat minulle ok. Itseasiassa enemmänkin kuin ok. Hänellä oli valtava. Nimesin miehen elimen saman tien Monster Dickiksi. Nimitys kävi miehelle hyvin, hän nauroi sille, mutta piti siitä. Pohdiskelin itsekseni kuinka se mahtuisi minuun, mutta aioin innolla ottaa haasteen vastaan. Sovimme, että olisin itse seuraavana päivänä mieheen yhteydessä, heti kun tiesin tarkemmin aikataulustani. Hän antaisi minulle osoitteen luokseen ja maksaisi taksini. Ihanaa prinsessa-kohtelua heti alusta pitäen.

Seuraavana aamuna laitoin miehelle viestiä ja kerroin arvion aikataulustani. Kysyin olisiko se hänelle ok. Miehelle sopi kaikki. Hän odottelisi minua. Ihanaa. Sovimme, että ilmoittaisin vielä kun hyppäisin taksiin. Mies tiesi kuinka kauan suunnilleen autolla kestäisi hänen luokseen hotelliltani, ja osaisi tulla oikeaan aikaan ulos odottamaan. Kysyin häneltä moneen kertaan, tulisihan hän tosiaan maksamaan taksin, ja hän lupasi tulla. Hän sanoi olevansa herrasmies.

Hyppäsin taksiin ja laitoin miehelle viestiä. Hän vielä kerran vannoi tulevansa maksamaan. Saavuin taksilla kohteeseen ja mies odottikin jo tien varressa minua. Sanoin kuskille tuon miehen maksavan kyydistä ja hyppäsin ulos. Moikkasimme nopeasti, mies maksoi, nappasimme laukkuni ja kävelimme sisälle miehen asuntoon. Hän asui viihtyisän oloisella kerrostaloalueella. Hänellä oli melko iso parvekkeellinen kaksio, erillisellä keittiöllä. Mies oli selvästi elokuvaintoilija, sillä hänen olohuoneensa seinällä oli monta elokuva-aiheista taulua. Ne oli aika mageita. Riisuimme eteisessä ulkovaatteet, mies pyysi minua istahtamaan ja tarjosi minulle vettä. Minua alkoi tietenkin ujostuttaa, vaikka olikin sovittu selvästi treffiemme kulusta ja tarkoituksesta. Rupattelimme hetken sohvalla vierekkäin, mies otti minut kainaloonsa ja kysyi tarvitsisinko hierontaa. Sehän sopi. Hän johdatti minut kanssaan makuuhuoneeseen.

Kuva netistä
Kuva netistä

 

Päästyämme makuuhuoneen puolelle, hän käänsi minut itseensä päin ja ensin suuteli minua hellästi. Sen jälkeen suutelimme kiihkeämmin ja kiihkeämmin ja hivelimme toisiamme himokkaasti. Mies alkoi riisumaan minua ja työnsi minut hellästi sängylle. Hän asettui päälleni ja jatkoi suuteluani. Hän riisui housuni ja minä pikkarini. Mies työnsi minua peremmälle sängylle ja asetti päänsä haaroväliini ja antoi minulle mitä kiihkeintä suuseksiä. Se tuntui niin taivaalliselta, en ollut saanut sitä hetkeen.

Mies riisui myös itsensä ja halusi minulta vastapalveluksen. Nyt näin hänen elimensä ensimmäisen kerran livenä. Se oli aivan uskomattoman paksu sekä kohtalaisen pitkä. Huokaisin kerran syvään ja otin sen suuhuni. Se kyllä mahtui, mutta ei helposti. Tyydytin häntä hetken ajan ja vetäydyin pois. Hän otti XL-kondomin ikkunalaudalta, asetti sen paikalleen ja levitti siihen päälle jo valmiiksi liukuvoidetta. Hän oli varmasti saanut palautetta koostaan aikaisemminkin. Pyysin häntä ottamaan rauhallisesti ainakin aluksi ja hän lupasi ottaa. Makasin sängyllä selälläni, hän asettui haaroväliini ja hitaasti työntyi sisälleni. Voihkaisin äänekkäästi, sillä hän tuntui äärimmäisen isolta.

Olimme kaikissa mahdollisissa asennoissa ja mukauduin pikku hiljaa hänen kokoonsa. Tunnelma oli äärimmäisen kiihkeä. Hän ei enää tuntunut liian isolta vaan juuri sopivalta. Jonkun ajan päästä hän sanoi nyt olevan tauon paikka. Se sopi hyvin minulle. Toki olisimme voineet vetää tämän kerralla maaliinkin. Mies kävi vessassa siistiytymässä ja palasi takaisin vierelleni. Hän otti minut kainaloonsa ja silitteli hellästi. Höpöttelimme niitä näitä. Mies oli ammatiltaan opettaja ja opetti ala-asteen 1. ja 2. luokkalaisia. Hän totesi, että hänellä oli selvästi pari eri persoonaa. Tämä eläimellisen kiimainen puoli, joka tuli esiin makuuhuoneessa sekä se vastuuntuntoinen ja kiltti opettaja-setä. Selvästikin, kaksi hiukan erilaista persoonaa.

Hän alkoi suutelemaan minua jälleen kiihkeämmin ja kiihkeämmin. Toinen erä oli siis alkamassa. Mies halusi minun ottavan hänet taas suuhunsa, ja näin tein. Tyydytin häntä hetken, jonka jälkeen irrottauduin hänestä. Mies otti uuden kondomin ikkunalaudalta. Se oli tällä kertaa musta. En voinut olla nauramatta, kun hän asetti kondomia paikalleen. En ollut ikinä nähnyt mustaa kondomia. Kyllähän sekin siis ajoi asiansa. Häntäkin huvitti ja hän levitti vielä tuttuun tapaan liukuvoiteen. Mies pyysi minua kääntymään. Käännyin mahalleni ja hän antoi minulle jämäkän tyynyn vatsani alle. Hän asetti minut asentoon, jossa takapuoli oli sopivasti ylöspäin ja työntyi minuun. Pienen taukomme jälkeen hän tuntui jälleen todella isolta.

Hän työnteli hetken minua takaapäin, käänsi minut ympäri ja sanoi ettei kestäisi enää kauaa. Se oli minulle ok. En tule yhdynnässä, joten minua on turha odottaa. Hän tuli äänekkäästi ja jäi hetkeksi värähtelemään päälleni. Silittelin hellästi hänen harteitaan ja selkäänsä. Mies irrottautui minusta ja kellahti vierelleni makaamaan. Tunsin vartaloni olevan nihkeä hänen hiestään ja haarovälini liukuvoiteesta. Sanoin lainaavani suihkua ja menin äkkiä peseytymään. Kun tulin takaisin, hän ei halunnut että laittaisin rintsikoita takaisin päälleni. Hän sanoi lainaavansa t-paitaa, niin voisin olla mukavasti. Pukeuduin hänen paitaansa ja laitoin vain pikkarini jalkaan. Mies tarjosi minulle teetä ja menimme olohuoneen sohvalle istuskelemaan ja katselimme YouTube-videoita.

Minulla oli vielä tunti aikaa, ennen kuin pitäisi liikkua keskustaan päin ja tehdä kotiin lähtöä. Mies lupasi saattaa minut turvallisesti. Hän tosiaan oli herrasmies. Lähdimme yhdessä tuntia myöhemmin liikkeelle. Mies saattoi minut, kuten oli luvannutkin. Hyvästelimme heipat ja aioimme olla yhteydessä. Lupasin ilmoitella, mikäli olisin taas hänen suunnillaan.

Tässä vaiheessa saatat ihmetellä mihin tuo peitevoide viittaa, mikä on tämän kertaisen tekstini otsikossakin? Mennäänpä siihen..

Kuva netistä
Kuva netistä

 

Oli mennyt noin viikko tapaamisestamme, kun mies laittoi minulle viestiä. Viestissään hän suoraan syytti minua ja kysyi miksi ihmeessä vein hänen peitevoiteensa? Se oli niin kalliskin. Hämmennyin toden teolla ja sanoin, etten ymmärrä ollenkaan mistä hän puhui. Mies selvitti, että hänen peitevoiteensa oli kadonnut vierailuni jälkeen. Eikä ymmärtänyt miten saatoin viedä sen. Sanoin etten todellakaan ollut varastanut häneltä mitään ja miksi edes olisin niin tehnyt? Kai mulla on ihan omatkin meikkini.. Ja toisekseen, aika noloa ehkä, että hän juuri myönsi käyttävänsä peitevoidetta? Mies sanoi, että saattoi se olla joku hänen kavereistaankin, mutta se tuntui hyvin epätodennäköiseltä. Kiva, että minä olin todennäköinen vaihtoehto peitevoidevarkaaksi.. Totesin viestittelymme lopuksi, etten arvosta laisinkaan tällaista käytöstä ja kuinka hän kehtaa syyttää minua. Mies kirjoitti minulle vielä myöhemmin, että oli pahoillaan ja tämä oli vain sekava tilanne. Selvästi oli, mitä ihmettä!?

Tämän jälkeen emme ole olleet yhteydessä enkä itse ole ottamassakaan yhteyttä häneen. Tämä nyt oli ihan ensimmäinen kerta, kun minua on varkaaksi syytetty.

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Monster Dick ja kadonnut peitevoide

  • Avatar
    4.12.2016 klo 00:22
    Kestolinkki

    jotenkin kuulosti niin tutulta! Eräs exäni syytti minua koiranshampoon varastamisesta 🙂

    Reply
    • Syöjätär
      5.12.2016 klo 11:04
      Kestolinkki

      Haha, aika erikoinen väite tuokin! 😀

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *