Mies voi olla katoava luonnonvara

Voisin kertoa enemmän miehestä, joka haki minut näiltä edellisen tarinani treffeiltä.

Hän tuli minulla vastaan Instagramissa ja minun oli pakko käydä parista hänen kuvastaan tykkäämässä. Tiesin hänet jo ennestään, mutten ollut muistanut hänen olemassaoloaan. Pari päivää myöhemmin hän tuli tykkäilemään minun kuvistani ja alkoi myös seuraamaan minua. Seurasin häntä takaisin ja pian hän laittoikin minulle viestiä, että hänen mielestään meidän tulisi tavata. Häneltä tuli ihanan suoraa puhetta ja hänellä oli juuri minuun iskevä huumorintaju. Tietenkin halusin tavata, minähän tämän kaiken aloitinkin.

Emme keksineet mitä tekisimme treffeillämme, joten hän ehdotti, että menisimme ajelemaan ja katsoisimme mihin tie vie. Se kuulosti hauskalta, olin viimeksi ollut varta vasten ajelemassa jonkun miehen kanssa, kun olin teini-ikäinen. Sovittu treffi-iltamme tuli. Hän olisi halunnut nähdä minut jo aiemmin päivällä, mutta minä esitin vaikeaa. Olin ennen treffejämme syömässä ystäväni kanssa. Ystäväni tarvitsi mennä toiselle puolelle keskustaa ja soitin miehelle, voisimmeko treffiemme aluksi heittää ystäväni hänen tapaamiseensa. Se sopi miehelle hyvin.

Mies haki meidät ja hänelläkin oli yksi kaverinsa kyydissä. Heitimme aluksi hänen kaverin kotiin, sitten ystäväni hänen tapaamiseensa. Minusta oli ihanaa, että jo tässä vaiheessa ystäväni pääsi tapaamaan tämän deittini. Miehestä oli tullut ihanasti kutkuttava fiilis. Jäimme autoon kahden. Päätimme lähteä ajelemaan Espooseen päin ja siellä muutaman asuinalueen lävitse. Se kuulosti ihan virkistävältä. Espoossa oli paljon upeita omakotitaloalueita. Mies sai idean, että voisimme käydä näin ilta-aikaan uimassa  yhdessä ulkouima-altaassa jos se olisi käytössä. Ajatus kuulosti jännittävältä, ja olin siinä heti ihan mukana. Kyseinen allas oli kuitenkin huoltotöiden alaisena, joten tämä suunnitelma jäi toteuttamatta.

Koko ajomatkamme ajan mies toisteli sitä, kuinka tulisin hänelle yöksi ja joko mentäisiin hänen luokseen, kun kuitenkin olin tulossa yöksi. En ollut missään vaiheessa sanonut t

Kuva netistä
Kuva netistä

ulevani, pikemminkin päin vastoin. Olin yhtä monta kertaa väittänyt vastaan ja sanonut ettei mitään vielä tänään tapahtuisi. Mies sanoi, että voisimme vaikka tehdä kirjallisen sopimuksen ettei hän tee aloitetta seksiin jos tulen yöksi. Jos hän rikkoisi sopimuksemme, saisin hänen autonsa. Vaikka panokset olivat kovat, en uskonut että mies pystyisi olla tekemättä aloitetta kuitenkaan. Lähdimme ajelemaan Espoon retkeltämme takaisin Helsinkiin päin ja lupasin matkalla miettiä vielä, sillä hän ei suinkaan luovuttanut jankkaamistaan. Se oli osittain ärsyttävää ja uuvuttavaa, mutta toisaalta hänen periksi antamattomuutensa oli minusta hauskaa ja hurmaavaa.

Olimme takaisin Helsingissä ja mies katsoi minua kysyvästi. Tuijotin hetken eteeni hiljaa ja sanoin ”Hyvä on, minä tulen.”. Ilme miehen kasvoilla oli näkemisen arvoinen, hän oli niin innoissaan kun sai minut ylipuhuttua. Muistutin vielä kerran ettei mitään olisi vielä tänään tapahtumassa. Hän sanoi jälleen ettei yrittäisi mitään. Mies käytti minut nopeasti kotona, koska halusin seuraavalle päivälle treenikamat mukaan. Olisinhan menossa aamulla suoraan miehen luota töihin. Kun jatkoimme matkaa hänen luokseen, saimme hetken etsiä parkkipaikkaa ja jouduimme lopuksi jättämään auton aikamoisen kävelymatkan päähän hänen kämpiltään.

Miehen asunto oli viihtyisä, kivasti sisustettu ja avara yksiö. Hän meni heti aluksi suihkuun ja minä jäin odottelemaan sohvalle. Olin todella väsynyt ja mietin vain, mitähän tästä illasta tulisi. Kun mies tuli suihkusta, huomasin ettei hän ollut järin treenattu, mutta hoikka eikä toisaalta hullumman näköinen. Hän oli jonkun verran tatuoitu, ja siitähän minä tykkään.. Mies vaihtoi vähän vaatteita ja menimme sänkyyn. Päätin jättää paidan päälle, koska en tosiaan vielä tässä vaiheessa halunnut tehdä mitään enkä halunnut provosoida häntä yhtään ylimääräistä. Mies kääntyi saman tien kanssani lusikkaan peiton alla ja sanoi, että oli myös kiva vain nukkua jonkun kanssa. Niin se minustakin oli. Välillä sitä kaipaa toista ihmistä lähelleen, varsinkin öisin. Mies kysyi minulta hyvänyön suukkoa. Se olisi toki ok, mutta samalla mietin, että tästäkö se nyt alkaa.

Käännyin häneen päin, pussasimme ensin vähän ujosti ja sitten vähän rennommin vielä jonkin aikaa. Vedin pääni pois ja sanoin, että se riittäisi siksi suukoksi. Mies koitti kovasti sivellä takapuoltani ja reisiäni, mutta siirsin hänen kätensä uudelleen ja uudelleen takaisin vyötärölleni. Muistutin häntä jälleen, ettei mitään tänään tapahtuisi ja että minun olisi ainakin saatava unta. Mies muisti tämän kyllä ja pyysi toista suukkoa. En suostunut siihen, toivotin hyvää yötä ja aloin nukkumaan. Niin alkoi hänkin. Aamulla lähtiessäni hän nukkui niin onnellisen näköisenä, etten kehdannut herättää ja sanoa heippoja vaan häivyin vain vähin äänin.

Laitoin hänelle myöhemmin päivällä viestiä, että hän ymmärtäisi etten tarkoittanut mitään pahaa sillä, kun lähdin mitään sanomatta. Häntä vähän oli harmittanut tämä, mutta kaikki oli ok. Kysyin milloin näkisimme uudelleen ja hänelle piti käydä näkeminen tänä samana iltana. Sovimme palaavamme lähempänä asiaan. Jos tällä kertaa vaikka hengailisimme minun luonani kaikessa rauhassa. Minunkin iltani oli vapaa. Jäin odottamaan iltaa. Aloin olla miehestä vain enemmän innoissani.

Ilta alkoi lähestymään ja mies joutui ilmoittamaan minulle ettei hän ehtisikään. Oli tullut kaikkea pakollista hoidettavaa. Yritin kysyä, eikö hän mitenkään voisi järjestää minulle aikaa kun jo kerran sovimme tästä. Se ei tuntunut tänään onnistuvan, mutta hän sanoi, että voisi ehkä tulla moikkaamaan nopeasti. Oli kai se tyhjää parempi, muttei yhtään sama kuin mitä minulla oli ollut mielessä. Sanoin miehelle, että jos hän tänään tekisi oharit, antaisin hänelle vielä toisen mahdollisuuden. Mutta sen jälkeen tämä olisi tässä. Hän sanoi ymmärtävänsä ja soittavansa minulle vielä tänään. Minua ärsytti niin paljon etukäteen, olin täysin varma ettemme tänään näkisi. Olinhan pitänyt illan vapaana muilta menoilta ihan hänen takiaan..

Kello lähestyi yhtätoista ja menin jo peiton alle. Olin luopunut täysin toivosta. Yhtäkkiä puhelimeni soi. Nyt hän sitten soittaa. Vastasin ja mies kysyi olisinko vielä hereillä ja että hän ehtisi tulla moikkaamaan nopeasti, ennen kuin piti hakea kavereita lentokentältä. Yritin puoliunisena selittää, että olin jo menossa nukkumaan, mutta ajattelin että tässä oli ainakin mahdollisuus nähdä. Sanoin, että hän saisi tulla. Hänellä ei menisi kauaa ja hän soittaisi, kun olisi alaovellani. Siistiydyin nopeasti peilin edessä ja hän soittikin melkein saman tien olevansa perillä. Hain hänet ovelta ja esittelin nopeasti asuntoni. Mies ei kauaa ihmetellyt vaan veti minut lähemmäksi ja suuteli minua. Hän hellästi työnsi minut alas sohvalle, asettui päälleni ja jatkoi suuteluani. Ajattelin mennä vain hetken mukana. Nämä eivät sentään olleet enää ensimmäiset treffit. Hän alkoi riisumaan olohousujani ja työnsi kätensä pikkareihini. Olin jo kiihottunut. Hän riisui pikkarini, nousi seisomaan ja katsoi minua silmiin avatessaan omia housujaan. Hän laskeutui takaisin päälleni ja avasin haarani. Hän työntyi minuun, muttei tuntunut kovin isolta. No, eihän eka kerta aina ollut niin hekumallinen. Joskus siihen tarvittiin enemmän tunteita ja sen, että tiesi mistä toinen piti. Siinä me lähetyssaarnaajassa olimme vajaan 10 minuuttia. Meillä ei ollut ehkäisyä ja hän kysyi loppumetreillä, että käytinkö pillereitä. Sanoin, etten käytä, mutta nyt ei ollut riskialtis aika kuukaudesta. Hän vetäytyi ulos minusta, ja tuli vatsalleni.

Nousin nopeasti sohvalta ja kävin pyyhkimässä itseni. Mies oli erittäin tyytyväinen, pussaili minua ja sanoi, että hän joutuisi valitettavasti jatkamaan jo matkaa. Ymmärsin kyllä, koska olin tästä tietoinen. Hän totesi myös, että nythän hänellä oli vielä mahdollista tehdä kerran oharit kun tämä ilta onnistuikin. Hyvä vitsi, mutta minua ei juurikaan naurattanut. Minua harmitti se, että hän kävi vain nopeasti panemassa minua. Sovimme olevamme yhteydessä, ja katsoisimme mikä päivä näkisimme uudelleen ja tällä kertaa ajan kanssa.

Koitin tavata miestä lähipäivinä uudelleen. Hän oli reissaamassa muualle Suomeen pariksi päiväksi ja tulisi perjantaina takaisin. Hän aikoi soitella, kun oli jälleen Stadissa. Sovimme siis tekevämme näin. Perjantai-ilta tuli ja oli ystäväni kanssa drinkeillä. Laitoin miehelle viestiä, olisiko hän jo Helsingissä. Mies ei vastannut. Tunti ehti vierähtää ja ajattelin soittaa. Olimmehan puhuneet kuitenkin olevamme yhteydessä tänä iltana. Vaikka hänen pitikin olla se joka ottaa yhteyttä. Soitin hänelle, ja hän ei vastannut. Ajattelin, että kyllä hänestä tänään kuuluu jos kuuluu.

Pari tuntia myöhemmin olin jo pienessä, sievässä humalassa. Soitin miehelle uudelleen. Luuri lyötiin kiinni. Hämmennyin. Päätin kuitenkin etten itse ota enää yhteyttä. Miehestä kuuluisi kyllä. Seuraava viikko vaihtui eikä mitään ollut vieläkään kuulunut. Päätin soittaa miehelle. Hän ei käynyt päivätöissä, joten en periaatteessa häiritsisi häntä päiväsaikaan. Puheluani ei voitu yhdistää. Vastapuolella tuutattiin saman tien varattua. Laitoin miehelle viestiä eikä hän vastannut. Koitin soittaa taas seuraavana päivänä. Sama juttu tapahtui. Tajusin, että mies oli estänyt puhelinnumerostani tulevat soitot. Raivostuin todella. En voinut käsittää, mitä muka olin tehnyt väärin ja oliko minun perjantaiset yhteydenottoni ahdistaneet häntä niin paljon, että hän esti minut. Menin kirjoittamaan miehelle Facebookissa ja olisin kysynyt, että kertoisiko hän edes mitä tein väärin. En pystynyt kirjoittamaan miehelle, mies oli estänyt tämän toiminnon kohdallani. En voinut ymmärtää! Ei näin ole ikinä tehty minulle. Ihan kuin olisin ollut sairaskin ahdistelija?! En omasta mielestäni..

Annoin siis miehen olla. Meni muutama viikko, kun hän yhtäkkiä kävi tykkäämässä Instagramissa kuvastani. Kiihdyin ja mietin kuinka hän kehtasi. Mitään selitystä katoamiselle en ikinä saanut. En mitään. Ja sitten kehtaa tolla tavalla ilmestyä takaisin. En reagoinut asiaan. Kunnes hän myöhemmin tykkäsi toisesta kuvastani. Ajattelin kokeilla hänelle viestin laittamista. Se oli jälleen mahdollista.. Kysyin mitä oikein tapahtui. Hän vastasi saman tien ja kertoi, että oli vain niin paljon vaikeita asioita yhtäkkiä meneillään ja oli pahoillaan kun tuolla tavalla katosi. Juuri tällä hetkellä kun mies pahoitteli minulle viestissään, olin itse saunomassa australialaisen miehen kanssa, josta vasta viime tarinassani kerroin.. Viestitin tämän kanssa hetken aikaa ja kysyin ehtisikö hän hakea minut kotiin saunomasta. Se sopi hyvin hänelle noin puolen tunnin kuluttua. Niin minullekin.

Kerroin tässä vaiheessa australialaiselle deitilleni, että kaverini tulisi kohta puoliin hakemaan. Puolisen tunnin kuluttua mies laittoi viestiä, jossa kertoi olevansa alhaalla. Minä hyvästelin deittini ja kiiruhdin alas. Halasimme miehen kanssa ja hän kysyi miten olin voinut. Hyppäsimme autoon ja höpöttelimme niitä näitä menneistä viikoista. Mies jätti minut asuntoni eteen ja sanoi ennen kuin ehdin sulkea auton oven, että pitäisikö hänen tulla käymään ylhäällä. Hänellä oli toiveikkaana pilkettä silmäkulmassa. Sanoin tyytyväisenä ei, suljin auton oven ja kävelin sisälle asuin talooni. Minulle jäi niin hyvä fiilis, kun olin osannut sanoa hänelle ei.

Kiitin miestä seuraavana päivänä vielä kyydistä. Kysyin milloin näkisimme uudelleen.  Mies kertoi hänellä olevan ärsyttävän kiireinen viikko eikä hän uskaltanut luvata vielä mitään. Nyt olemme siinä tilanteessa, ettemme ole tavanneet vielä uudelleen. Olemme kyllä olleet yhteyksissä. Mies tuntuu kuitenkin liian saamattomalta kun ei edes yksiä treffejä ole aikaa järjestää, että luultavasti hän ei ole se oikea minulle. Katsotaan mihin tämä vie, mutta melkein voisin lyödä vetoa ettei tästä ole enää tämän kummempaa tulossa.

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Mies voi olla katoava luonnonvara

  • Avatar
    10.11.2016 klo 18:05
    Kestolinkki

    Ihme äijä. Kyllähän moiset katoamiset ja varsinkin estämiset ovat melko lapsellista käytöstä. Varsinkaan, kun kyseessä nyt ei mikään vainoava stalkkeri ollut. Miten vaikeaa tahansa hänellä olisikin ollut niin luulisi, että vastaisi soittoon tai edes viestin ehtisi heittää. Hieman halpamaista naisen kohtelua noin ylipäätäänkin.

    Reply
    • Syöjätär
      10.11.2016 klo 21:17
      Kestolinkki

      Niinpä, jotkut miehet vain ovat tuollaisia. Valitettavasti!

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *