Kissa ja hiiri -leikkiä

Tutustuin tähän mieheen toissakesänä. Olin juhlimassa ystäväni kanssa ja näin miehen jo kaukana baarin toisella puolella. Hän oli komeinta mitä olin pitkään aikaan nähnyt. Sanoin ystävälleni ja näytin, mitä miestä tarkoitin. Ystäväni tunsi hänet, he olivat olleet joskus työkavereita. Ihana sattuma! Tietenkin hän lupasi esitellä minut miehelle.

Jonkin aikaa myöhemmin mies oli kaverinsa kanssa lähellä meitä ja tuli moikkaamaan ystävääni. Meidät esiteltiin ja silmäni oikein sädehtivät. Hän oli niin komea ja hänellä oli mitä hurmaavin hymy. Pojat jatkoivat kuitenkin matkaansa ja menivät etäämmälle tanssimaan. Minua harmitti etteivät he jääneet meidän seuraan. Ystäväni kehotti vain mennä juttelemaan. Hän tiesi kertoa miehen olevan sinkku, ainakin melko varmasti, sillä mies oli hänen toisen ystävänsä kanssa säätänyt kerran nyt samana kesänä. Olin hieman humaltunut ja rohkaistuin myös ystäväni sanoista.

Menin miesten luokse ja aloin juttelemaan tälle komealle. Hän hymyili ja vastaili, mutta vaikutti siltä kuin olisin häirinnyt häntä. Tunnelma muuttui pikkuhiljaa vaivaantuneeksi ja kysyin häneltä olisiko hän kaivannut seuraa, mihin mies totesi, että hän haluaisi nyt vain tanssia. Se oli toisin sanoen yhtä kuin ”ole ystävällinen ja jätä minut rauhaan”. No, minä hyväksyin tappioni, sanoin katkerasti ”Selvä.” ja palasin ystäväni luokse. Hän kysyi miten meni, ja kerroin tilanteen. Hän ihmetteli tapahtunutta ja sanoi, että ehkei mies ollut tänään hakemassa sitten mitään. Ystäväni seuraan oli liittynyt muutama hänen tuttu mies. Esittäydyimme ja kerroin heillekin minkä keskustelun olin juuri käynyt. Yksi miehistä sanoi, että minun pitäisi mennä takaisin ja koittaa iskeä tämän miehen kaveria. Se tepsisi varmasti, koska toinen miehistä tulisi mustasukkaiseksi. Epäilin hiukan hänen teoriaansa. Päätin antaa asian olla. Ei ole kiva väkisin tyrkyttää. Jos ei toista nappaa, sitten ei nappaa.

Pari päivää myöhemmin mies pyöri vielä mielessäni. Tiesin hänen nimensä, joten päätin käydä tökkäämässä häntä Facebookissa. Saman päivän aikana mies tökkäsi minua takaisin ja laittoi myös kaveripyyntöä. Innostuin taas. Aloimme viestittelemään miehen kanssa niitä näitä. Tätä jatkui pari viikkoa, näkemisestäkin tuli puhetta, mutta meille tuntui menevän menot ristiin. Paria viikkoa myöhemmin mies totesi, ettei meidän näkemisestä taida tulla mitään. Kysyin häneltä oliko hänellä niin kiirettä vai tyttö kierroksessa. Tyttö oli toki kyseessä. Eihän sille voinut mitään, ja oli kiva kun hän oli kuitenkin rehellinen. Kumminkin heti seuraavana aamuna, lauantaina, mieheltä tuli viestiä, missä olen. Olin ollut muualla yötä enkä ollut hetkeen liikkumassa kotiin. Hän olisi halunnut tulla luokseni juuri sillä hetkellä. Hämmennyin hiukan, sillä juurihan hän edellisenä päivänä oli sanonut ettemme voisi toistaiseksi ainakaan nähdä.. Meillä meni lauantain aikataulut ristiin. Mies itse ehdotti sunnuntai-iltapäivää. Se sopisi minulle. Mies kuitenkin ilmoitti sunnuntaina, ettei hän ehtisikään. Lannistuin, koska olinhan juuri ehtinyt innostumaan..

Miehestä alkoi kuulumaan silloin tällöin viikonloppuisin, aamu kuuden aikaan. Ihan kuin minulla olisi tapana olla vielä silloin hereillä? Emme olleet vaihtaneet numeroita, mutta häneltä tuli Messenger-sovelluksen kautta puhelua ja melko painostavan oloista viestiä, missä hän uskoi minun olevan hereillä ja kyseli olenko minä jossain jatkoilla. En yhdelläkään kerralla ollut jatkoilla enkä useimmiten vastannut hänelle sillä hetkellä, vain laitoin vasta myöhemmin päivällä takaisin viestiä. Viestejä ja puheluja tuli verkkaiseen tahtiin seuraavaan kevääseen asti. Kunnes tuli pääsiäinen.

Olin koko pääsiäisen töissä ja heräsin tuona yönä hänen viesteihinsä. Pitäisi oppia laittamaan puhelin äänettömälle yöajaksi.. Oli perjantain ja lauantain välinen aamuyö ja mies oli jälleen aivan varma, että olisin hereillä. Muutaman saapuneen viestin jälkeen olinkin. Vastasin hänelle ja mies sanoi etsivänsä kaverinsa kanssa jatkoja. Kerroin olevani nukkumassa enkä tiennyt jatkoista. Hänen mielestään olisi mahtava idea jos minä pitäisin jatkot. Hän soitti minulle. Hän sanoi, että voitaisiin hyvin käydä nukkumaan eikä hänen kaveristaan olisi vaivaksi. Mutta alkuun voitaisiin chillailla. Hän kysyi olisiko minulla juotavaa. Minulla oli yksi vasta avattu valkkaripullo, jonka kyllä saisi tuhota. Kuuntelin hänen jankkaustaan jonkin aikaa ja totesin, että ihan sama. Voinhan heittää heidät pihalle, jos alkaa ärsyttämään. Toivotin miehet tervetulleiksi. Heillä ei kauaa menisi ja he soittaisivat uudelleen, kun saisin tulla alaovelle.

Miehillä ei kestänyt kovin kauaa tulla luokseni. Laitoimme hieman musiikkia taustalle ja tarjosin molemmille lasit viiniä. Heillä oli omastakin takaa vähän väkevämpiä mukana, niin en ihan tiennyt mihin mun juomavarastoja tarvittiin. Ei me koko aamuyötä todellakaan oltaisi ryyppäämässä. Miehillä oli kova selitys jatkoista, joilla olivat olleet baarin jälkeen. Kuuntelin puoliksi kiinnostuneena ja mietin vain tulevaa herätystäni. Haluaisin olla edes hieman skarppina töissä ja väsymyksen merkit olisi aamulla ehdittävä vielä peittämään. Tein aika pian miehille selväksi, että nukkumaanmenoaikani oli koittanut. Miehen kaveri nappasi tyynyn sohvalta ja meni matolle nukkumaan. Sanoin, että tottakai hän saisi nukkua sohvalla. Matto kelpasi kuulemma aivan hyvin.. No ei kai siinä. Hän otti päiväpeittoni peitokseen, sillä parempaan en näin lyhyellä varoitusajalla pystynyt.

Menimme toisen miehen kanssa sänkyyni ja hän alkoi saman tien suutelemaan minua. Minua hieman häiritsi, koska ei hänen kaverinsa todellakaan ollut vielä ehtinyt nukahtaa.. No ottaisimme rauhassa. Ja kaveri oli sentään kääntynyt selkä meihin päin, niin ei hän välttämättä paljoa kurkkisi.. Toivottavasti. Olin tosiaan himoinnut tätä miestä jo edellisenä kesänä eikä vielä kertaakaan meillä ollut mennyt aikataulut yksiin. Nyt se hetki koitti, joten en jänistäisi vaikkemme olleetkaan rauhassa kaksin. Hänellä oli todella iso. Ja hän tuntui niin hyvältä. Mies oli vain erittäin levottomalla tuulella baari-iltansa jälkeen, että hän halusi koko ajan vaihtaa asentoa, saada välillä kuitenkin suuseksiä, vaihtaa asentoa jne. Tämän lisäksi hän yhtenään repi minua hiuksista, sanoin asiasta monta kertaa, etten tykännyt siitä. Mies joka kerta lupasi ottaa asian huomioon, kunnes kämmen uudemman kerran otti hiuksistani kiinni ja kiskoi. Lopulta tiuskaisin hänelle vihaisesti, että jos hän kerrankaan koskee enää hiuksiini niin lyön. Huumorintajuni loppui täysin. Se tuntui nimittäin siltä, kuin joku väkisin yrittäisi repiä tukon hiuksia päästäsi. Eikä mukavalta, kevyeltä nykimiseltä.. Ehei. Sama toistui kuitenkin vielä kerran, jolloin läppäsin häntä ja sanoin nyt riittävän. Mies oli pahoillaan ja häntä myös alkoi väsyttämään. Minusta tuntui ettei tässä päästäisi toivottuun lopputulokseen eikä seksi tuntunut enää kivalta, kun koko ajan mietit kiskotaanko hiuksiasi taas, joten olisi parempi vain alkaa nukkumaan. Aamu lähestyi koko ajan.

Lepäsimme jonkun aikaa kunnes mies sanoi, että haluaisi käyttää suihkuani. Tottakai se sopi. Hän sanoi haluavansa myös minut mukaan. Ajattelin, että voisimme olla siellä kyllä vapaammin. Miksi siis ei. Hipsimme alasti yhdessä suihkuun. Kuulosti siltä, että hänen kaverinsakin oli nukahtanut. Laitoin suihkun päälle ja kun vesi oli sopivan lämmintä, tapani mukaan painoin käteni suihkun takaseinää vasten ja työnsin takapuoltani ylöspäin ja häneen päin. Mies otti minut kovaa takaapäin. Se tuntui niin hyvältä, mutta hän vaikutti edelleen turhan levottomalta. Vaihdoimme mahdollisuuksien mukaan asentoa. Jonkun ajan kuluttua totesin, ettei tästä nyt tänään taida tulla mitään. Menisin takaisin nukkumaan, koska tämä oli vain ihan turhaa veden valuttamista. Mies ei halunnut jäädä yksin suihkuun vaan tuli kanssani takaisin sänkyyn. Pian hän nukahti viereeni ja katselin hänen levollisia kasvojaan. Uni tekisi hänellekin hyvää. Ehtisin vielä hetken nukkua, jos nukahtaisin saman tien..

Kuva netistä
Kuva netistä

 

Kun kelloni soi, nousin nopeasti ja hiljaa ja menin kylpyhuoneeseen laittautumaan valmiiksi. Söin mahdollisimman vähin äänin aamiaisen ja puin päälleni. Kun oli aikaa noin vartti siihen, että minun tulisi astua ovesta ulos, herätin miehetkin, jotta he ehtisivät kämpästä ulos samaan aikaan. He nousivat hitaan puoleisesti ja alkoivat miettimään, olisiko jossain vielä jatkoja. Pyöräytin silmiäni ja mietin kuinka joku jaksaa. Ei voi olla noin jännää. Eikö tässä kohtaa olisi kiva kömpiä vain omaan sänkyyn ja nukkua vaikka iltapäivään. Ilmeisesti ei. Miehet totesivat, että lähtisivät yhdessä toisen heistä luo ja laatisivat uuden suunnitelman. Lähdimme yhtä aikaa ulos asunnostani ja toivotin heille onnea loppupäivälle. He halusivat vielä illalla lähteä kanssani ulos, kunhan pääsisin töistä. Sanoin suoraan, että voisin vaikka lyödä vetoa, ettei teistä enää tänään mitään kuulu. Kyllä päivän mittaan kuului, mutta työpäiväni lähestyessä loppuaan, loppui yhteydenpito. Eli ilmeisesti tyypeistä loppui virta ja uni otti vallan. Parempi niin.

Emme taas nähneet miehen kanssa aikoihin. Hänellähän oli edelleen koko tämän ajan ollut tyttöystävä kuvioissa.. Enkä minä oma-aloitteisesti halunnut lähteä kenenkään suhteita rikkomaan. Jos mies eroasi ja haluaisi minut elämäänsä, niin se olisi eri asia.

Kerroin aikanaan toisessa blogi-postauksessani ns. kirvesmiehestä. No, hänen luotaan minut aamuyöllä ”pelasti” tämä samainen mies. Hän oli siis se joka laittoi viestiä, ja kysyi missä olin ja oliko jatkoja tiedossa. Silloinhan sain syyn hypätä taksiin, kun mies oli tilannut minulle kirvesmiehen osoitteeseen auton. Mutta hänhän ei ollut vielä lähelläkään kotiani ja maksamassa taksiani, kun itse saavuin perille. Toisin kuin hän oli luvannut. Olin saanut odotella jonkun aikaa kotona, todella myöhään yöllä/varhain aamulla, että hän tulisi luokseni. Ja viimeinhän hän saapui. Sanoin saman tien miehelle olevani äärimmäisen väsynyt ja muistutin juuri maksaneeni taksin, jonka hän oli luvannut hoitaa.. Hän sanoi korvaavansa sen joskus. Niin varmasti..

Menimme sänkyyni ja saman kaavan mukaan aloimme harrastaa seksiä. Melko pian mies otti otteen hiuksistani ja sanoin hänelle tiukkaan sävyyn, ettei hän saisi koskea niihin. Mies oli pahoillaan ja sanoi ettei muistanut. Hiukseni olivat nyt ponnarilla ja otin itse ponnaristani kiinni, samalla kun olin nelinkontin hänen allaan. Eipähän alkaisi repimään niitä enää.. Hän ei meinannut taaskaan tulla, koska oli jälleen baari-illan päätteeksi levottomalla päällä. Pian mies irrottautui minusta ja halusi laueta suuhuni. Totesin myös sen olevan nopeampaa ja varmempaa tässä tilanteessa. Annoin hänelle suuseksiä, kunnes pääsimme toivottuun lopputulokseen. Kävimme tämän jälkeen vierekkäin alasti nukkumaan. Onneksi tällä kertaa minulla ei olisi aamulla aikaista herätystä..

Heräilimme myöhemmin rauhassa. Ei ollut kiire mihinkään. Olisin vähän myöhemmin näkemässä ystävääni, mutta vielä saisi olla rauhassa. Kyselin mieheltä, oliko hän edelleen parisuhteessa. Kyllä hän oli, mutta se oli pitkään mennyt alamäkeä ja asialle pitäisi tehdä jotain. Sillä olin jo tovin tuntenut miehen, osasin tulkita nämä puheet vain puheiksi. Todennäköisesti suhde tulisi jatkumaan vielä hyvin, hyvin pitkään. Hän sanoi minulle vain asioita, joita toivoin kuulevani.. Ei se mitään. Vaikka mies olisikin sinkku, en usko että hänen kanssaan pystyisi vakavampaan suhteeseen. Hän juhli niin paljon, ja mistä sitä tiesi kuinka paljon hänellä oli minun lisäkseni tälläkin hetkellä muita irtosuhteita. Ei siis kovin vankka perusta uudelle suhteelle. Pitäisimme vain hauskaa silloin tällöin, siinä kaikki.

Yhteydenpitomme on jatkunut, mutta entistä harvemmin. Enää uudemman kerran emme ole kuitenkaan seksiä harrastaneet, sillä olen lähes joka kerta ollut nukkumassa, kun mies on ollut yhteydessä. Itse en ole pahemmin ottanut yhteyttä, koska tiedän hänen vain jälleen repivän hiuksiani onnessaan ja se ei todellakaan toimi minulle.

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *