Australialainen yhden illan juttu

 

Kuva netistä
Kuva netistä

Tämä mies oli australialainen ja hän löytyi Tinderistä. Vaikka Australia on valtava maa, tottakai minun tuurillani mies on yhden australialaisen ns. lomaromanssini, parhaita ystäviä. Kuinkas muutenkaan. Miten tämä voi olla niin pieni maailma? Tuntui ensin hassulta tavata häntä sen takia, mutta toisaalta mitä väliä sillä oli. Entinen lomaromanssini oli nykyään parisuhteessa emmekä me todennäköisesti tule enää koskaan tapaamaan. Sovimme siis miehen kanssa kyläilyt luokseni sopivasti sunnuntai-illalle, jolloin tunnen oloni muutenkin kaikkein yksinäisimmäksi. Hän halusi halailukaveria ja sehän kuulosti mielestäni aivan loistavalle. Juuri sitä minäkin tarvitsin.

Mies saapui noin puoli tuntia myöhässä sopimastamme ajasta, mutta hän on uusi maassa ja kaupungissa, niin annettakoon se hänelle anteeksi. Tottakai olin pelännyt, että hän vain feidasi.. Mutta ei sentään. Hän oli tullut pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa yhdeksi kaudeksi Helsinkiin. Sen jälkeen hän jatkaisi reissaamista Euroopassa ja palaisi ennen pitkää kotiin Australiaan. En siis tälläkään kertaa tavannut varteen otettavaa miesehdokasta, joten jo melkein arvata saattaa, että menen palavasti ihastumaan häneen jos näemme enemmänkin hänen Suomessa ollessaan. Eikö yleensä juuri niihin ihastuta, joiden kanssa ei ainakaan voi kehkeytyä mitään suurempaan? Näin ainakin usein minun kohdallani käy. Kai siinä on viehätyksenä se tilanteen haastavuus tai jotakin.

Hän näytti juuri niin hyvältä, mitä olin kuvien perusteella olettanutkin. Katsoimme aluksi Suomen jääkiekko-ottelua ja rupattelimme niitä näitä, jonkun verran olimme jo viestitellessäkin tutustuneet. Ei mennyt kauaa, kun hän kysyi haluaisinko nyt halailla – tottakai halusin. Hän otti minut syleilyyn ja silitteli minua hetken kunnes aloimme suutelemaan ja se tuntui niin hyvältä. Oi, miten ihanan pehmeät huulet hänellä oli.

Minulla oli juuri kuukautiset lopuillaan ja olin ajatellut, että tänään vain halailtaisiin muutenkin. Kun tunsin hänen seisokkinsa hinkkaavan minua vasten olin kuitenkin ihan myyty. Siinä kohtaa en enää pystynyt pidättäytymään seksistä, vaikka kuinka olin sitä itselleni vannonut.  Miehellä oli aivan älyttömän paksu, järkytyin aluksi ja ajattelin mahtuisiko se edes sisälleni niin, että homma tuntuisi mukavalta. Voi ei huolta, kyllä se mahtui. Ja kyyti mitä häneltä sain oli aivan älytöntä. Lopuksi huusin kovempaa kuin olin aikoihin huutanut. Olin viime aikoina joutunut todistamaan naapurista kantautuvaa robottimaisen tasaista voihkintaa, ja nyt pääsin näyttämään miltä seksiäänten pitäisi oikeasti kuulostaa. Toivottavasti pariskunta oli tänä iltana kotona..

Halailimme vielä jonkin aikaa toisiamme puolialasti seksin jälkeen, mutta miehellä oli aamulla edessään hänen ensimmäiset treenit uuden jenginsä kanssa eikä hän voinut jättää niitä väliin. Valitettavasti hän siis häipyi pian seksimme jälkeen. Mies otti itse puheeksi uudelleen näkemisen ja halusi mielellään tulla seuraavalla kerralla ihan yöksi asti. Se kuulosti ihanalta. Tietenkin halusin ottaa uusinnan vaikka pidinkin mielessäni, ettei meille voisi suurta romanssia kehittyä. Hän ei olisi Suomessa montaa kuukautta eikä sen jälkeen välttämättä tulisi ainakaan kovin pian takaisin. Hyvästelimme ihanan suloisten suudelmien merkeissä ja hänestä huomasi ettei hän olisi malttanut vielä lähteä. Jäin haikeana viettämään loppuillan yksikseni. Tunsin oloni ihastuneeksi. Se todennäköisesti vain johtui hyvästä seksistä ja siitä, että olin pitkästä aikaa päässyt viettämään ihanan helliä hetkiä miehen kanssa. Yritin ravistaa miehen pois ajatuksistani. Nyt piti ottaa ihan chillisti. Näkisimme uudelleen tässä joku ilta, ei sen kummempaa. Ehkä  näkisimme muutamankin kerran, mutta ei nyt saanut mennä ihastumaan.

Mehän emme nähneet uudelleen. Olin tottakai innoissani yhteydessä, kun hän oli ehdottanut minulle uutta näkemistä. Koitin pariin otteeseen ehdottaa jotakin ajankohtaa, mutta miehestä ei tuntunut saavan pahemmin otetta. Oli melko selvää, ettei häntä kiinnostaisi, joten en jaksanut jäädä pitkäksi aikaa jankkaamaan. No ei kai siinä, meillä oli miellyttävä ilta yhdessä. Onhan sekin jotain.

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *