Erilaisia vesileikkejä

Yhden lukijan toiveesta julkaisenkin seuraavan tekstin jo nyt. 🙂 Kiitos palautteesta, sitä saa ja pitääkin antaa.

Oli heinäkuu ja olimme viettämässä ystäväni synttäreitä muutaman tytön voimin ja päädyimme lopuksi yhteen helsinkiläiseen baariin, missä en ollut aiemmin viikonloppuisin käynyt. Istuskelimme jonkun aikaa baarin alakerrassa kunnes silmäni osuivat Tomiin. Hän katseli minua myös baaritiskiltä ja hymyili. Ystäväni rohkaisi mennä juttelemaan ja jonkun aikaa itseäni kerättyä meninkin. Tomi heti halasi minua tervehdykseksi ja aloimme juttelemaan. Hän esitteli myös ystävänsä minulle ja tarjosi juoman.

Minulla oli sukua samalla seudulla mistä Tomi oli kotoisin, oli hauskaa että jokin heti yhdisti meitä ja Tomikin sanoi että olikohan tässä joku tarkoitus. Kävin myös Tomin mukana ulkona tupakalla, vaikka en itse polta. Halusin pysytellä hänen seurassaan, sillä hän oli kyllä melko hurmaava. Tomi ei ollut kovin iso tai muutenkaan treenattu. Lähinnä pitkä ja hoikka, mutta hänellä oli hurmaava hymy ja ihana renttumainen look ruskeine hiuksineen ja lippiksineen. Tulimme takaisin sisälle ja baarin alakertaan, jatkoimme hetken vielä intensiivistä keskusteluamme. Sitten alakertaan ilmaantui joku nainen, jonka Tomi selvästi tunnisti sillä hänen kaikki huomionsa siirtyi saman tien tähän naiseen. Nainen lähestyi Tomia ja he halasivat iloisesti. Tomi sanoi minulle palaavansa aivan pian takaisin ja jätti minut ystävänsä seuraan. Tomin kaveri oli todella mukava  tyyppi ja sanoi, että kyllä Tomi varmasti pian palaa ettei me tuon toisen naisen kanssa painita lainkaan samassa sarjassa eikä hän edes itse tunnistanut koko naista.

Tomilla oli vierähtänyt jo useampi minuutti ja alkoi pikkuhiljaa näyttää siltä, että hän oli jatkamassa matkaa baarin yläkertaan tämän naisen ja naisen kaverin kanssa. Tomin kaveri oli yhtä hämmästynyt kuten minäkin ja sanoi menevänsä perässä kysymään mikä on homman nimi. Kaveri tuli pian utelumatkaltaan takaisin ja sanoi todella pahoillaan, että vaikuttaa kuin Tomi olisi kohta yhdessä lähdössä tuon naisen kanssa. Vihan tunne kiehahti sisälläni. Ajattelin, ettei minua todellakaan vaihdeta lennosta jos on synkannut hyvin molempien puolelta. Eikä varsinkaan näin, ettei voida tulla edes aikuismaisesti sanomaan heippoja tai selitämään mikä on meininki.

Kysyin Tomin kaverilta olivatko he vielä äsken kuitenkin ylhäällä, hän vastasi heidän olevan. Sanoin kaverille, että käyn kaatamassa juomani Tomin päälle. Sanoin saman lähellä istuville ystävilleni, jotka hämmästyivät olinko tosissani ja ihmettelivät rohkeuttani, ja jatkoin portaat ylös.  En ollut koskaan aiemmin heittänyt juomia kenenkään päälle, mutta nyt se tuntui todella hyvältä ajatukselta. Näin Tomin nojailevan baaritiskiin sen naisen ja naisen kaverin seurassa. Ennen kuin ehdin Tomin luokse, hänen kaverinsa tuli perässäni ja antoi minulle vesilasin sekä sanoi, että kaada mieluummin tämä ja säästä oma juomasi. Hymyilin hänelle, ja kiitin. Oma juomani oli kyllä Tomin tarjoama, joten ei minua olisi senkään menettäminen haitannut. Hän jäi kuitenkin vielä pitelemään lasia. Kävelin Tomin viereen, koputin häntä olkapäähän ja kysyin, että vaihtoiko hän seuraa. Hän nolona vastasi, että kyllä ja tämä nainen oli hänen exänsä. Sanoin hänelle vain, että vanhaanhan kannattaakin aina palata. Tavoitin lähelläni tilannetta tarkkailevan Tomin kaverin, joka oli jäänyt pitämään vesilasia. Pyysin lasin itselleni ja hän kysyi aionko tosiaan kaataa juomat. Minä aioin. Koputin uudelleen Tomin olkapäätä, hän kääntyi minuun päin ja sanoin: ”Onnea vain valitsemallesi tielle.” Samalla valutin vedet rauhalliseen tahtiin hänen lippiksensä päälle ja hymyilin äärimmäisen tyytyväistä hymyä. Tomi painoi harteitaan kasaan ja näytti järkyttyneeltä. Tuskin hän oli osannut tätä odottaa. Käännyin kannoillani ja kävelin ylpeänä alakertaan. Fiilikseni oli aivan mieletön, koska minua ei todellakaan vaihdeta lennosta.

Tomin kaveri tuli perässäni ja oli aivan innoissaan kuinka minulla oli asennetta. Hän sanoi, että aikoi seuraavana päivänä haukkuaTomin, että mitä sen päässä oikein liikkui kun ei lähtenyt mun mu

kaani. Kaveri tarjosi tästä hyvästä minulle toisen juoman ja jatkoimme hänen kanssaan uuden miekkosen etsintää minulle. Ympärille haukkamaisesti katseltuani bongasin aika pian tanssimasta Jessen. Näytin häntä ystävälleni ja hän lupasi toimia esiliinana. Seuraamme jäänyt Tomin kaveri oli heti sitä mieltä, ettei tuo ollut hyvä mies. Siitä näki jo kaukaa, että jokin siinä on vialla. Mutta Jesse näytti niin hyvältä ja minulle riitti, että saisin sen täksi illaksi. Olinhan itse jo kerran uskaltautunut mennä illan aikana miehelle juttelemaan, joten ystäväni sanoi menevänsä puhumaan miehelle minun puolestani.

Ystäväni tuli takaisin ja kertoi kyseisen kundin olevan Jesse ja minun saaneen häneltä palautetta siitä, kun en itse mennyt juttelemaan. Jesse tuli kuitenkin pian ystäväni perässä esittäytymään ja juttelimme jonkun aikaa. Hän vaikutti osittain vaivaantuneelta ja sanoikin pian, että hänellä on tyttöystävä joka sattui tosin olemaan juuri matkoilla. Huokaisin pettyneenä, mietin hetken asiaa mielessäni, sitten kysyin Jesseä, että häiritsikö tyttöystävän olemassa olo häntä. Ei se haitannut. Huokaisin helpotuksesta. Juttelimme jonkin aikaa lisää ja hän vähän mietiskeli kiinnostustani, miksi juuri hän kiinnosti minua ja olinko nyt oikeasti kiinnostunut vai mikä minun meininki oli. Häntä tuntui tylsistyttävän se, että pelkästään rupattelimme. En tainnut olla tarpeeksi flirtti. Sitten kumarruin suutelemaan häntä ja siitä Jessekin tuntui saavan itsevarmuutta.

Kello alkoi lähestymään pilkkua. Lähdimme koko porukalla lähellä olevaan hampurilaisravintolaan syömään, lukuun ottamatta Tomin kaveri. Olin sanonut hänelle Jessen olevan suhteessa, johon kaveri oli todennut, että hänhän tiesi jonkin asian olevan tuossa miehessä pielessä. Olihan se tosiaan ollut oikeassa. Tällä hetkellä minulle oli kuitenkin ihan sama. Tomin törkeä käytös minua kohtaan otti vielä päähän, ja halusin miestä tänään. Jesse oli pitämässä luonaan jatkot parin kaverin kanssa ja kysyi meitä mukaan. Minä olin tietenkin menossa ja yritin houkutella myös tyttöjä. Tytöt päättivät kuitenkin jatkaa yöbussilla kotiin. Jesse asui muutenkin ainoastaan korttelin päästä kotoani, joten voisin minä hetkenä tahansa jatkaa matkaa kotiin nukkumaan.

Jessen luokse oli minun ja hänen lisäksi tulossa neljä muuta kundia. He olivat erittäin hauskaa porukkaa. Se huumorintaju upposi minuun saman tien. Höpöttelimme kaikkea maan ja taivaan väliltä Jessen ruokapöydän ääressä. Pojat kävivät vähän väliä ulkona tupakalla. Menin heidän mukaan ja Jesse tarjosi minulle kenkiään ja takkinsa päälle. Hän käyttäytyi minua kohtaan kuin varsinainen herrasmies. Ainoa miinus hänessä oli se tyttöystävä, jonka asunto tämä asunto sattui myös olemaan.. Ehkä hiukan kiusallista, mutta ei minun ongelmani.

Seuraavan kerran kun pojat halusivat tupakalle, Jesse kysyi lähtisinkö suihkuun hänen kanssaan. No mikäs siinä. Olin katsellut häntä kuitenkin koko ajan sillä silmällä ja seksi oli ollut mielessä. Menimme kylppäriin, suutelimme kiihkeästi, Jesse riisui minua ja itsensä sekä käynnisti suihkun. Jaahas, menisimme siis oikeastikin suihkuun. Menimme suihkun alla Jesse painoi minut seinälaattoja vasten, suutelimme veden virratessa päällemme ja hän kosketteli minua ja suuteli vartaloani. Hän ujutti kätensä haaroväliini ja sormensa sisääni. Huokaisin ihastuksissani hyvän olon tunteesta. Siirsin toisen käteni Jessen elimelle ja hyväilin häntä. Hän tuntui ihanan isolta.. Jesse työntyi minuun ja huokaisin jälleen. Kuulimme kuinka ulko-ovi kävi ja pojat tulivat takaisin sisälle. Suihkun veden virtaus toki osittain peitti ääniämme, mutta tsemppasin silti, että olisin mahdollisimman hiljaa. Jesse käänsi minut kasvot seinään päin, otin

Kuva netistä
Kuva netistä

käsillä kylppärin nurkasta tukea ja työnsin takapuoleni häntä kohden. Hän työntyi minuun uudelleen.

Emme kuitenkaan saaneet kaikessa rauhassa nauttia toisistamme, sillä olimmehan varanneet asunnon ainoan wc:n.. Oveen koputettiin ja pyydettiin pääsemään vessaan. Lopetimme toimintamme, Jesse huikkasi kaverilleen, että pääsisi sinne aivan juuri ja tarjosi minulle pyyhettä. Hän oli pahoillaan, että se oli sama pyyhe, mikä hänen tyttöystävällään oli käytössä, mutta parempaan hän ei tässä tilanteessa pystyisi. Kyllä se vähän inhotti, mutta olihan se tyhjää parempi. Menimme muiden seuraan ja yritimme näyttää hyvin viattomilta. Näytin uitetulta koiralta, sillä hiukseni olivat litimärät ja vähän pörrössä eikä meikkikään ollut enää toki parhaimmillaan.

Otimme myöhemmin sessiomme uudelleen. Kokeilimme kaikkia mahdollisia asentoja, mihin suht tiiviissä kylpyhuoneessa on rahkeet taipua. Lopuksi Jesse halusi minut kontilleen lattialle. Eniten tykkäänkin saada takaapäin, mutta tällä kertaa kovat lattialaatat eivät tuntuneet hyvältä polvieni alla. Ajattelin sen kuitenkin olevan pieni paha, sillä seksi Jessen kanssa tuntui niin uskomattoman hyvältä. Sekin ajatus kiihotti, että hänen kaverinsa olivat kyllä tietoisia mitä me kävimme puuhaamassa ja varmasti kuulivatkin meidät osittain. Kun Jesse pääsi loppuhuipennukseen, tuli hän suuhuni. Nousin lattialta ja polveni olivat punaiset ja arat. Halailimme hetken ja lähdimme yhteistuumin takaisin muiden seuraan. Osa oli jo sammunut olohuoneen lattialle ja osa höpötteli vielä keittiön pöydän ääressä. Kellohan lähenteli jo aamua ja olin itsekin nukahtamispisteessä. Menimme Jessen kanssa makuuhuoneeseen mihin saimme sänkyyn kolmanneksi yhden hänen kaverinsa. No, kyllä sopu sijaa antaa. Jessen sängyssä oli valkoiset lakanat, missä näkyi valtava itseruskettavan läikkä. Jesse sanoi sen olevan se puoli missä hänen tyttöystävänsä nukkui ja sanoi, että nukkuisi itse sillä puolella. Ihastuttavaa jälleen tajuta se, ettei Jesse ollut sinkku saati sitten asunut yksin. Onneksi mun ei kuitenkaan tarvinnut nukkua sen läikän kohdalla..

Jessen kaveri ei nukkunut kanssamme kauaa, ja päätimme ottaa sessiomme vielä uusiksi hänen poistuttuaan. Emme päässeet tällä kertaa loppuun asti, sillä Jessen kaverit alkoivat olohuoneessa heräilemään ja tulivat herättelemään meitä. Pojat ajattelivat lähteä aamupalalle johonkin ja mahdollisesti myöhemmin päivällä suunnata Hankoon. Aloimme pukeutumaan ja Jesse otti numeroni ylös. Puhuimme siitä, kuinka voisin ehdottomasti lähteä itsekin Hankoon ja toimia kuskina, koska olin juonut meistä vähiten. Jesse aikoi soitella myöhemmin päivällä, jos he tosiaan jaksavat lähteä liikkeelle. Lähdimme kaikki yhtä aikaa asunnosta ulos. Pojat suuntasivat keskustaa kohti aamupalalle ja minä aioin hipsiä nukkumaan vielä muutamaksi tunniksi. Tänä yönä unet olivat jääneet todella vähiin, ja olo oli juuri sen takia melko sekava.

Halasimme heipat, Jessen kaverit huikkasivat, että oli kiva tutustua minuun ja Jesse sanoi soittavansa. Kuten ehkä arvata saattaa, Jesse ei soittanut eikä laittanut viestiä. Okei, hän oli tosiaan varattu, joten olisiko meille voinut syttyä isompikin romanssi? Ei voi tietää, muttei se ainakaan todennäköistä ollut. Sain joka tapauksessa uuden hauskan kokemuksen, tuttavuuden ja ihanan villin yön. Näiden muistojen lisäksi minulle oli yön aikana kehkeytynyt Jessen kylpyhuoneen lattialaatoista mitä isoimmat, rumimmat ja järkyttävimmät mustelmat molempiin polviin. Oli ihanan lämmin aika kesästä, mutta minun oli pakko ottaa maxihame käyttöön, koska en todellakaan voinut näyttää julkisilla paikoilla polviani hetkeen.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *