Kieltä kurkkuun

Olin ystäväni kanssa baarikierroksella. Alun perin meidän oli tarkoitus nähdä vain yksien merkeissä, mutta harvemminpa se yhteen jää. Kävimme vielä yhdessä baarissa ennen varsinaista klubia, joka oli määränpäämme. Menimme suoraan baaritiskille tilaamaan seuraavat juomat. Ystäväni takana seisoi pitkän huiskea mies, renttumaisine ruskeine partoineen ja pörröisine hiuksineen. Ei siis yhtään hullumman näköinen. Kun ystäväni kääntyi ympäri, mieheen päin, ei mennyt edes minuuttia kun miehen kieli oli ystäväni kurkussa. Tilanne näytti saman tien siltä, että he tarvitsisivat oman huoneen.. Ajattelin, että ehkä voisin ovelasti liueta paikalta ja vain mennä kotiin nukkumaan. Eihän meillä ollut edes tarkoitus lähteä viihteelle tänään.

Nojailin kuitenkin itsekseni tiskiin ja hörpin juomaani. Ystäväni kääntyi taas baaritiskiin päin ja tilasi jotain muuta tai pyysi laturia, en muista varmaksi. Mulla oli jo pienoinen humalatila päällä. Sillä hetkellä sama mies huomasi minut. Hän sanoi minulle haluavansa tutustua minuun. Menin aivan hämilleni. Sanoin vain, että ei, juurihan hän oli pääsemässä vauhtiin ystäväni kanssa ja suosittelin heitä jatkamaan iltaa yhdessä tai vaihtamaan numeroita ja näkemään toinen päivä tai jotain. Mies sanoi, ettei asunut Suomessa joten ei hänen kannattaisi alkaa ketään deittailemaan. Hän olisi pian lähdössä taas maailmalle. Hän halusi puhelinnumeroni ja nähdä minut. Ihmettelin, miksi hän minut halusi sitten tavata jos juuri sanoi, ettei nyt kannattanut tavata ketään? Vaihdoimme kuitenkin numerot. Mies vaihtoi seuruetta ja me joimme loput juomistamme loppuun. Jatkoimme iltaamme kaksin ystäväni kanssa yökerhon tunnelmiin.

Seuraavana päivänä nukuin pitkään, muttei minulla ollut onneksi varsinaista krapulaa. Lähinnä vain nuutunut olo valvomisesta. Muistin sen pitkän miehen eiliseltä. Ajattelin, että voisinhan laittaa miehelle viestiä ja tarkistaa muistiko hän edes minua. Pistin hänelle yhden hymiön ja pian hän vastasi. Mies ehdotti, että olisi tullut luokseni hengailemaan. Sillä hetkellä ajatus tuntui jotenkin ahdistavalta. Tiesinhän hänen haluavan vain pelkkää seksiä. En edes kunnolla muistanut miltä mies näytti. Muistin ainoastaan pitkän renttumaisen hahmon mielessäni. Mitä jos hän ei miellyttäisi, kun näkisin hänet kotiovellani? Sanoin siis ettei tänään sopisi.

Menin saman viikonlopun aikana sunnuntaina ulos. Silloin tuli pikku hiprakassa se fiilis, että olisi tuota miestä kiva nähdä. Hän vastaili minulle, että olisin tervetullut kylään sillä hän oleskeli vain himassa. Halusin kuitenkin juhlia vielä iltaan asti ja sovimme olevamme yhteydessä myöhemmin samana päivänä. Keskiyön aikaan soitin hänelle ja kysyin tilannetta. Hän oli itsekin lähtenyt parille kavereiden kanssa, mutta pyysi minua moikkaamaan heitä ja sanoi, että jos joisimme yhdet ja jatkaisimme sitten hänen luokse. Se kuulosti oikein sopivalta, minulla ei olisi aamulla edes pitkä matka töihin. Lähdin siis bileistä moikkaamaan miestä hyvillä mielin. Näin hänet heti baariin tultuani ja menin moikkaamaan. Hän halasi minua ja esitteli kavereilleen. Esittelyssä hän kertoi tavasta, jolla tapasimme eli siitä kuinka hän ensin työnsi kielensä ystäväni kurkkuun ja sen jälkeen näki minut. Heh. Olihan se totta, mutta ei kaikkea tarvitse yksityiskohtia myöten kertoa. Mies oli selvästi humaltunut sillä hän alkoi käyttäytymään todella renttumaisesti, mikä sopi kyllä hänen muuhun habitukseensa. Hän pyysi minua näyttämään tissit, en toki näyttänyt. Sitten hän näytti omansa. Sen jälkeen hän kysyi saisiko hän edes vähän tunnustella ja ujosti työntää kätensä paitani alle. Ei, sekään ei ollut minulle ok. Sanoin, että jos jotain tapahtuu niin sitten kahden kesken. No me jatkoimme juomamme loppuun ja hän alkoi pohdiskelemaan, jos hän kuitenkin jäisi kavereidensa seuraan. Minä jähmetyin ja kysyin oliko hän tosissaan. Kyllä hän oli. Sanoin hänelle, että ymmärsikö hän minun tulleen moikkaamaan häntä vain koska hän pyysi ja, että olisin tietenkin mennyt suoraan kotiin jos olisin tiennyt tilanteen. Olihan minulla aamulla normaalisti töitä.. Nousin pöydästä sanomatta mitään narikkaan ja jatkoin siitä matkaani katsomatta taakseni.

Vähän ennen kuin pääsin kotiin yritin soittaa hänelle, ja pyytää selittämään. Eihän hän tietenkään vastannut. Olin niin raivoissani, kun hän oli kehdannut antaa minun olettaa jotakin. En vain ymmärrä tuollaista käytöstä. Eihän tämä ollut tietenkään mikään maailman loppu, mutta sen hetken hiprakassa ja väsymyksessä se suututti toden teolla. Seuraavana aamuna minua lähes hävetti eilinen äkkipikaisuuteni, kun mietin asiaa tarkemmin ja sitä kuinka en edes tuntenut koko miestä niin kuinka voin suuttua hänelle sillä tavoin? Laitoin hänelle aamupäivällä viestiä ja pyysin anteeksi suhtautumistani. Hän sanoikin, että oli se ehkä vähän hassua muttei ole mitään anteeksipyydettävää sillä olemmehan kaikki erilaisia ja suhtaudumme asioihin eri tavalla. Rupattelimme niitä näitä pitkin päivää ja sovimme, että näkisimme jokin toinen päivä.

Hän tuli saman viikon aikana luokseni kylään. Juttelimme tosi rennoin mielin kaikenlaista. Hän kertoi elämästään ulkomailla ja puhuimme töistämme ja koitti antaa vinkkejä minulle työelämääni. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut eikä hän pystynyt viipymään kauaa muilta kiireiltään. Minua jäi vähän asia harmittamaan, sillä nyt tiesin haluavani häntä. Varsinkin sen t

Kuva netistä
Kuva netistä

akia asia pitäisi hoitaa pian alta pois, koska hän olisi kuukauden sisällä lähtemässä pois Suomesta.

Seuraavana päivänä kävin tuumasta toimeen töistä päästyäni ja laitoin hänelle viestiä, missä kerroin minua panettavan. Hän ehkä vähän häkeltyi suorista sanoistani, muttei epäröinyt kauaa. Hän oli myös kotosalla ja sanoi tulevansa pian luokseni. Hän tulikin. Emme jääneet sen enempää höpöttelemään vaan heti eteisestä päästyään hän painautui minua vasten, hyväili vartaloani ja suuteli niskaani. Käännyin selkä häneen päin ja hän työnsi kätensä housuihini ja sormen sisälleni. Se tuntui niin hyvältä, huokailin hiljaa. Hän ehdotti, että jatkaisimme sängyssä ja niin teimme. Hän oli tosiaan pitkä ja hoikka, mutta kun hän riisuutui huomasi hänestä ettei hän säännöllisesti urheillut. Ei hän pahalta näyttänyt, muttei suoranaisesti houkuttelevaltakaan.

Makasin alasti sängylläni ja hän tuli päälleni. Hän kysyi pitäisikö laittaa jo kortsu ja suosittelin häntä tekemään niin. Hän työntyi minuun ja se tuntui niin isolta, juuri sopivalla tavalla. Huusin kovaan ääneen, sillä en ollut saanut näin isoa hetkeen. Vaihdoimme lopuksi puolia niin, että minäkin olin päällä. Hän kyseli kuinka minut saisi tulemaan, kerroin ettei niin tapahdu. Ei ainakaan minun kohdallani yhdynnässä ole niin koskaan tapahtunut enkä usko, että se on mahdollista tulevaisuudessakaan. Tämän tiedon myötä hän pääsi loppuhuipennukseensa, kun tiesi ettei minua tarvinnut odotella. Makoilimme hetken raukeana vierekkäin. Aika pian mies kuitenkin lähti.

Yritin nähdä häntä uudelleen seksin merkeissä, mutta hän oli kovin kiireinen. Hänen viesteistään oli tulkittavissa se ettei häntä vain enää kiinnostanut, kun oli saanut minulta sen mitä halusikin. Lopuksi laitoin suutuksissani hänelle viestiä, että kyllä minulle voi kertoa suoraan jos ei vain enää kiinnosta. Tähän viestiin hän reagoi nopeasti ja vastasi, että jos meidän keskustelun taso on tätä (eli toisin sanoen yksin puhelua) niin mitäpä luulen. Toivotin hänelle tämän myötä hyvää jatkoa ja harmittelin, että tämä meni näin. Hän toivotti minulle samaa ja näihin tunnelmiin tilanne siis päättyi.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *