Tyskland

Hej!

Sitter på tåget då jag skriver detta. Är påväg till flygplatsen för att ta flyget till stockholm.

Lyssnar på New Thang, haha superbra då de sjunger att det är din födelsedag! för det var det ju igår! Tänkte fira det lite idag också bara folket är med på det. Sista freedomen då typ. Sen kommer jag inte dricka före julafton, tror jag! Vin ibland kanske men ingen fylla som här haha. Så kul ibland! Bästa är att jag inte hade någon krabbis igår. Sköööönt.

Tyskland är jättefint! Sååå fina byggnader och hus. Gräset är supergrönt och här är varmt! Vi åkte till Frankfurt också, 5 timmars bilresa men det var jättefint och kul. Vi shoppade på Torsdag i 6h och det var jättestort, fint, bra affärer! Svårt att ta hem allting bara, haha. På kvällen åt vi ute, drack, rökte vattenpipa, drack lite mer, skåla, festade med tyskar och gick från en bar till en annan. Vi stannade till sist på en Irish Pub och sjöng karaoke lol 😀 b.l.a Mammamia hahaha. Så kul att man saknar kvällen/natten lite! Vi var typ klockan 04 tillbaka på hotellet och det var låst.. så vi väntade en halvtimme innan det kom en ängel (receptionisten) och släppte oss in.

Fredagen spenderade vi i bilen och starbucks. Vi reste tillbaka till Bens hem och stannade där en natt och nu är vi här. Tror jag tar morgon eller kvällsbåten imorgon hem.

Så sånt! Lägger lite bilder sen hemma, berättar troligen mer sen, nu är man lite trötter och slut i huvudet. Kram!

11209518_10207522658292110_7263628897733614591_n

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *