Lite veckoupdate

Hej främlingar och vänner och alla!

Nu har det ju inte varit så mycket skrivande här. Om jag börjar med denna vecka så tar vi Tysklandsveckan sen, KORT. Har massor att göra, fyra timmar på mig, men har ändå vilodag, så sov ut till klockan 11, sånt här kunde jag aldrig göra förut. Nu typ älskar jag att sova. Mörkt ute, inga ljud av varken skällande hund, skrikande bebis, syskon som stjäl mina kläder, eller en mamma som börjar städa. INGENTING! Love it. Helt tyst. Så kan jag älska det ibland. Men sen då det gått en för lång tid.. då börjar man sakna oljudet och blir tvungen att ringa folk över för att det ska bli lite oljud! Människor som tar detta personligt, menar ju inget illa. Jag själv han ha sjukt mycket oljud ibland. Då jag är övertrött, kaffeöverdosad, peppad på något, eller druckit några glas vin, men oftast är jag nog inte den som skuttar omkring och skriker, haha.

2015-11-20 19.03.05

Aja, lite till veckan.

Kom ju hem på söndag kväll. Gissa vad jag gjorde? Jag åt allt jag någonsin saknat. FINSK MAT ASSO. Och allt vi hade i kylskåpet… ååååh… gott. Sen så såg jag triljoner dåliga finska tv-program, sen redigerade jag goprofilmerna och satt och trixade på dem i några timmar, gosade med hunden som snarkade brevid… Sen blev klockan redan halv tre, så dax att försöka få tag på John Blund!? Han kom efter någon timme och jag somnade kärleksfullt och vaknade klockan 11, SJUK. Jäkla skit bara. Jag som hade väntat på att träna i hemmagymmet sååååååå länge.

På Tisdag kom jultomten mamma och tomtesystern hem. Mamma hade med sig julklappar, julkalender, gratis produkter, tuggummi (som hela vår familj drogar), choklad, ålänsk ost, ålänskt bröd… och ett glatt humör. Den dagen vandrade mest med att leka med systers barn, dela minnen med min andra syster från tyskland resan, äta gott tillsammans, och träna ett hårt benpass. Kände mig lite bättre denna dag, bara lite snuva och så. Så ville verkligen svettas ordentligt med systern, och åh vad det gick bra! Visst var man lite svag från resan (mycket alkohol, och inte kanske bästa matintaget….) men ändå, muskelvärken efter en veckas vila är dödlig…. Sen gick alla och sova typ klockan tio på kvällen så jag blev ensam och kollade på Paradise hotel och åt en påse saltade nötter. NOMNOMNOM. Inte mycket annat jag minns? Bara värdefulla stunder som denna… 😀

Onsdag hade jag vilodag, om ni minns rätt tränar jag typ 4 gånger i veckan så håller vilodag alltid mellan. Förut körde jag alltid alla dagar i rad? Till vilken nytta? Detta är så himla mycket bättre! Lite sorligt förstoss men, gör gott! Vi gick på dags bio på någon lite läskig halloween film med gudsonen och Matilda. Roligt! Vi åt godis så vi fick ont i magen, men gud så saltig mat smakade gott efteråt då vi kom hem!

Torsdag och fredag fick jag också en grym träningsdag. Grym = inte världens bästa… MEN ROLIGT. Å vad man saknat endorfinerna, glädjen, starkheten ! Så kul! 

Igår, fredag skulle jag också Träna Annika. Hon hade sagt att hon skulle komma klockan 17.10, så jag ba; okej… har en timme på mig.. what to do? Kan ju gå till solariet (har ett gratis kort) och sedan duscha en skön varm lång dusch… Så det gjorde jag. Somnade faktiskt i solariet, så varmt och skönt… men vaknade då tiden var slut. Anyway, då jag kom ut var klockan ganska mycket och kollade på mobilen.. Hon hade sagt fel på tiden, egentligen menade hon 16.10 så hon hade varit där och väntat 🙁 Stackars liten! Var helt yrvaken, dösvettig (hann inte ta en dusch), men direkt ville jag sätta igång träningen. Tyvärr märkte man att hon inet hade skött kosten, sovandet på bästa sätt, så hon var lite svag, men oh vad stolt man var att HON KOM OCH TRÄNADE!!!! även ifall hon kände sig lite nere, och att hon gjorde sitt bästa, man såg hur hon kämpade och vägrade ge upp! Jag får gåshud av sånt! Så stolt. Alla har sina sämre veckor, jag har det VERKLIGEN och ibland oftare. Ibland så låter man också bli att gå till gymmet, men det bästa är ju att gå dit, speciellt med någon kompis eller så. Eller ensam, rensa tankarna… Man mår 100% bättre efteråt. Eller bara att komma ut ur dörren.. det värsta är att suga sig in i negativitetens värld..

Och idag, har jag sovit ut igen.. Efter två dagars vaknande klockan 06, (tidigt för mig som verkligen inte är en morgonperson), så var det skönt att sova ut…, Bakade scones och åt Proteinbites till efterrätt. Så gott! Vill ni ha recept? Kommer!! Nu snart om fyra timmar har jag kalas, och ska baka massor, orkade inte igår haha, så får sätta en spark i baken och sätta igång! Byebye!

p.s hade varit så trevligt att vara i fitnessfestivalen.. men tyvärr hade jag ju kalaset. ;( Hade tänkt arbeta på Scitec Nutrition.. och träffa alla goa svenskar, men näe, varje år får man nåt annat som kommer i vägen. Och så hade jag också inte bästa möjligheten att finna ett hotell i sista minuten, åka båt, tåg, metro o sånt, hade väl behövt spara några tusenlappar till det, som jag tyvärr spenderade i Tyskland på en minut!

 

Facebooktwittermail

28 kommenttia “Lite veckoupdate

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *