Laddad för ett pass med coachen

Totalt utvilad, fulladdad för dagens pass. Dock blir det inte ben som alltid, utan axlar eller rygg, troligtvis axlar. YEY! Älskar att träna axlar med någon som pushar brevid, annars tar jag lätt de minimala vikterna. Sen ska vi poseringsträna & sen blir det bio! Täcks inte säga vilken… fast ni gissar nog 😀 Men ALLA måste väl se den 😛 Blir inge godis för mig 🙁 Inte ens nötter, får köpa en cola zero ”och lyxa till det” 😛

Nu ska jag packa matlådorna, äta mellis före vi åker och byta om lite grann, kan ju inte träna i nattlinnet. 😀 Så peppad!

Ha en underbar helg nu, och fredag !

 

10401557_872964269396894_114977274_n morning-start_main

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Laddad för ett pass med coachen

  • Avatar
    28.2.2015 klo 22:28
    Kestolinkki

    Hej Amanda!

    Först och främst: tusen tack till en inspirerande och verklighetstrogen blogg! Du är otrolig, tusen applåder till dig. Jag vänder mig till dig eftersom jag känner att du kanske kan hjälpa mig. Jag vet att du är upptagen och allt men något tips eller så vore till stor hjälp iallafall..

    Här kommer mitt problem:
    För ca. 1 år sedan diagnosticerades jag med Ulcerös kolit (en hemsk inflammatorisk magsjukdom), det var rätt allvarligt och åt/äter mycket medicin för att bara hålla magen i styr. Jag vet att du har haft problem med IBS och sånt (rätta mig om jag har fel!), därför tänkte jag att du kanske kan hjälpa mig. Jag är otroligt strikt med vad min mage tål att ätas, jag äter laktosfritt och kan i princip inte äta ett enda salladsblad eller någon annan frukt/grönsak med skal på. Vad min mage istället tål är: ljust bröd (absolut inget mörkt bröd med mycket fibrer), kokt mat, mat utan tillsatser och i allmänhet mat där det inte finns någon egentlig energi/mättnad eller så… Detta har resulterat i en trötthet och viktuppgång. Jag är nästan konstant trött, powernappar i princip 1-2h varje dag för att bara orka, och för att orka ytterligare måste jag äta.

    När jag väl har energi går mycket åt till skolan och det sociala livet. Så det finns oftast inte så mycket energi till att träna. Jag är så otroligt ledsen över de ändringar som min kropp har gått igenom det senaste året, och det känns som att såhär ska det vara resten av mitt liv 🙁 Mår dåligt över hur otränad min kropp är och blir bara otroligt ledsen när kläderna inte passar längre. Känner mig även svag i muskulatur och osmidig. Kan du ge mig något sorts tips, eller jaa, bara något för att uppmuntra mig? Ursäkta för lång kommentar, men jag vill verkligen att det ska ske en förändring!!! Tack ännu en gång för att du är en fin förebild!!

    Reply
    • SvagtillStark
      2.3.2015 klo 14:45
      Kestolinkki

      Hej Alexia!

      Vad kul att du tog kontakt.
      Jag har IBS jo, och det är sant att fibrer gör det värre och just ljust bröd och oftast snabba kolhydrater kan vara det ända som fungerar. Det är jätte synd att du saknar energi och att du mår så dåligt… En grej som jag tänkte på, som jag vet att alla är emot och jag också är dieter, men de har faktiskt hjälpt så många att bli friska också, det är inte bara personer som blivit värre. SÅ vad säger du om att testa LCHF? Inte låta bli att äta kolhydrater, fett och endast protein, det skulle vara sjukt farligt och du blir bara tröttare. Men att äta mycket fett & protein, min pappa fick bort sin tarmsjukdom direkt med det, men så fort han återvände till sin gamla kost fick han helt enkelt leva med det. Ett år mådde han som en kung. Så små matförändringar kan faktiskt göra otrolig påverkan. För träna, äta dåligt funkar ju i längden men som du säger har man ingen energi, ork eller lust att träna, och så ska det ju inte vara.. Det kan vara jobbigt i början att ändra sin livsstil helt därför tycker jag du ska ta små steg åt gången istället för att börja på måndag eller äh jag börjar imorgon osv.. Stärk ditt självförtroende, börja med en promenad på morgonen och se sedan vad du kan göra med kosten och energin. Ifall du äter som du gör nu tycker jag du ska äta regelbundet, små måltider, då behöver du inte gå hungrig och varje gång ditt blodsocker sjunker får du i dig mat och då håller du dig mätt och pigg hela dagen. Kanske till och med får du energi till att träna då. Lycka till på resan, kram. <3

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *