Hungrig men Taggad

Alltså skäms lite då jag knappt hinner röra bloggen och dessutom fått avstå från att svara på mejl, t.o.m några bästa kunder har fått vänta lite med svar, nytt kostschema för den nya månaden osv. Det är fullt på gång nu, vilket jag hoppas ni förstår. Preparing för tävlingen, träning varje dag (långa och jobbiga såna, fast som tur har jag alltid mellandagar med antagligen vila/lättare pass/yoga stretch/massage som återhämtar mig), matlådor fixas 24/7 då jag inte har riktigt tid att stå och kocka 7 lådor då mina träningsdagar ändras varje dag och kan inte vara säker på ifall jag ska äta ”ben-maten” eller inte den dagen, så kör på 4 dagars matlådor, ibland i värsta fall får jag stå och koka, steka precis innan träningen och värst av allt, efter träningen, dödshungrig haha!

haha, ni tycker säkert portionen är ”normal” men enligt mig är den minimal 🙁

 

När man vet att man är på diet, är då man fryser hela tiden 🙁 Jag som alltid haft varmt! Det är så sjukt konstigt och ovant, man blir liksom helt seg i kroppen och går med hoodies, yllesockor dagen lång, fast som tur att på träningen får man igång svetten lite! Men annars är jag pigg, glad, nöjd, älskar det nu!! Visst kommer det superjobbiga dagar, som på helgen, fyfan vilken pina jag hade att stiga upp och göra saker (+ cardiodag), men varje gång man möter de jobbiga dagarna så växer självdisciplin och ju bättre smakar det med ljuset på de bra dagarna. Även ifall det är berg och dal bana lite, humöret förändras all the time så älskar jag ändå livet som jag skrev på instagram 🙂 Helt sjukt faktiskt, att jag älskar att leva med mat, träning. Menmen, man ska göra det man älskar, VILL göra!Och det är precis det jag gör.

Jag är så taggad nu både på livet och tävlingen, det är verkligen nära nu, snart en ynklig månad!!! Fattar inte hur tiden går fort. Mycket att jobba på, men jag hoppas jag hinner i tid. 

I fucking love this life! Fitness, the gym, working out, eat all the food,sleep like a dog, new friends and meeting same ppl like me, competitions, beeing sore all the time and just feeling so happy. I seriously would rather spend my day working out and drinking proteinshakes with my friend than go shopping or go to the beach or club and get drunk or whatever. Ofc you can do it also but It it just not my thing right now, maybe later, who knows? But as long as i am happy i will enjoy every second of it and be ready to fight for my goals, cause i know i can and will. emojiemoji️emojiemojiemoji #svagtillstark #trainingsavedmylife #depression #anorexia #recovered

 

Många kommenterar om var och när jag ska tävla. Well, planerat är i Fitness Classic (Finland) den 18-19.04 🙂

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Hungrig men Taggad

  • Avatar
    4.3.2015 klo 05:37
    Kestolinkki

    Amanda… Om du börjat frysa sen du började med nya coachens upplägg när du varit varm tidigare är det ett tecken på att hon inte har en susning om vad hon sysslar med och din kropp inte mår bra. Frusenhet är en bieffekt av en metabolism som håller på att förstöras så snälla du, dra i handbromsen innan det är för sent. Det finns så många coacher som förstör sina atleter och internet är full av dem.

    Det börjar med frusenhet men det slutar inte där. För de flesta är det en motorväg ner i ätstörningsträsket för när de börjar äta igen lägger kroppen på sig allt som fett och vätska och många kommer aldrig i form igen. Är du beredd att låta en annan människa sabba din kropp för att få stå i en bikini och kanske vinna en plasttrofé?
    Det finns bra coacher som vet vad de gör och man behöver INTE frysa, må dåligt eller vara hungrig/ha cravings under dieten. Och att dra ner på kolhydraterna/ta bort dem helt är ytterligare en golden ticket till metabola problem. En BRA coach vet detta!

    Reply
    • SvagtillStark
      4.3.2015 klo 10:13
      Kestolinkki

      Så sant! Som tur har jag en läkare som tar hand om min metabolism och annat, däremot så följer jag inte schemat 100%, känner själv ifall jag behöver extra, har varmt typ dygnet runt förutom ibland då det är kallare ute, och vi värmer aldrig huset endast via brasan och ingen orkar aldrig hämta ved eller tända på 😀 Så alla i vår familj går med yllesockor och ibland t.o.m jackan på inomhus 😛 Men jag håller med i allt du säger, därför är jag väldigt orolig över min hälsa men jag är så glad att jag undersöks och att jag har medicin för sköldkörteln. Däremot kan jag inte heller byta coach eller team plötsligt då det är en månad till tävling.

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *