Kung i Salen

Tror jag hade pms eller nåt på Söndagen, haha stackars folk som var nära mig då. Idag mår jag som en kung igen, festade med benpass på gymmet efter vilodagarna sedan Fredag, resulterar alltid i ett himmelskt, svett, killer, kärleks, adrealin träningpass som man aldrig vill sluta haha! Men denna gång sa benen stopp och det var onödigt att ens försöka mer, jag hade nått gränsen av lamade ben för länge sen och nu kunde jag inte annat än le av världens lycka och sedan chilla en stund med benen i högläge i ett tomt gym eller omklädningsrum och äta lite mellanmål medan man väntar på att någon skulle hämta mig 😂 


Fortsatt dag bestående av träningsbabbel med brorsan, klienters schemor gjorda och uppdaterade, alltså typ tårögd av några fina mejl och även en dikt jag fick på morgonen av en följare på Instagram (my god vad det finns fina människor❤️❤️❤️❤️) lyssnat på min nya favorit sång som är lite sorglig blandat med underbar XO – The eden project och så lagat snabb middag av köttfärssås, ris och potatis haha kunde inte välja, och standard felix rödsås. Benens blodcirkulation har slutat totalt och tror jag domnar bort foten snart om jag inte slutar skrivandet och lyfter skinkan från datorstolen för en dusch, lite för sent nu men bättre än aldrig typ. 


Har femtiotusen planer, att göra lista att kryssa av men det hinner jag säkert göra senare i veckan för nu väntar en dusch och efter två eller tre stycken kvällsmål mellan pauserna i Paradise hotel som verkar vara ända som visas på tv som jag kan skratta åt, min humor är inte alltid den vanligaste som skulle funka på The simpsons, how i met your mother, modern family etc. Tråkiga och urgamla avsnitt som man bara gäspar åt! 


Godnatt eller god fortsättning på kvällen, kramar!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *