Drama queen 

Nu kommer ett såntdär ”skriv quotes eller låttexter som beskriver ditt liv” ”poetisk” ”så känslosam” ”snälla förstå mig någon” ”världen går under” inlägg typ haha, vilken jävlig vecka säger jag bara. Får ju fan inget gjort! Eller jo, men det går långsamt. Och så kommer det saker som stannar upp allt och bara får mig ilsken, sårad eller okoncentrerad. 


Inte ofta jag har typ drama eller problem i förhållanden med personer 🙈 anledningen är väl att jag 1. Hänger med samma personer alltid 2. Märker snabbt om personen är falsk/ofalsk 3. Låter inte ofta personer komma nära eller få mitt pålitande, då man blivit besviken så ofta och förväntat sig mer än man borde och bara trampad ner i marken 

Så… då man finally tänker ”nu är det annorlunda” så skiter det sig. Först lever jag försiktig och som vanligt låter jag inte något hända, men så händer det. Man gillar någon och är redo att ta nästa steg, och så BOOM samtidigt blir du besviken och förstår att det sket sig, men vem bryr sig om hundra år, bara en liten dag eller vecka som jag garvar åt om några dagar, redan nu känner jag mig löjlig och överdramatisk, tror inte det är så serious som det ser ut eller känns. 


Jag är väl en känslosam person som inte visar det dock, ”pokerface” och känslan av att ingen bryr sig lever i mig(varför ska man alltid tänka så? Själviskt. Tycka synd om sig själv. Det finns massor med personer som bryr sig vrt jag, kanske det är mera känslan av att det är bättre att de inte gjorde det, man ville inte orsaka mer oro/stress än vad de redan har) Men bloggen är en plats som bryr sig iallafall haha.. hit är jag alltid välkommen att skriva ut mig, nog världens bästa terapeut om något. OCH boxning, holy shit jag är älskad i att boxa. Har inte hunnit mycket boxas typ 3-4 gånger sedan säcken hängdes upp i rummet men gud så skönt det är! Rekommenderar om ni också är personer som jag, som har svårt att ”släppa ut” alla känslor och typ gå vidare haha, spec om man är arg, fy vad gött!!  P.s förstå mig rätt att inget hemskt har hänt haha är bara överdramatisk över att blivit lämnad som en fisk i havet bara sådär. 

En annan sak jag vill säga: Ta hand om de personerna som är viktiga för er. Ni vet aldrig då de försvinner, och samma med saker och allt i livet. Njut då det varar, för andra chanser kommer inte alltid. Och en annan grek..Tänk hur bra man har det jämfört med andra som kämpar för livet varenda dag och varken har mat, värme, ett tryggt hem eller pengar att leva på till sig själv eller familjen. 
Jag älskar livet för att jag kan leva och för att jag har det så bra. Jag är evigt tacksam över varje dag, det kan komma små guppar och jobbiga stunder men det känns som ingenting jämfört med kriget man gått igenom några år tillbaka.. jag och NI kan klara och gå igenom allt i livet, ni behöver bara tålamod, förtroende och gärna lite stöd ibland. Tro mig, you can do it. We all can and we all will. Massa kramar från Mandis! 😎😘😘❤️🙏🏼💕

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *