Kontaktlinser

De flesta som känner mig hör mig ofta säga ”oj, jag såg inte att det var du” då jag ser bara suddigt på långt håll, tur så åker jag inte buss för då jag gjort det har jag chansat och gjort chaufförerna irriterade eller missat buss efter buss för man ser inte ett skit. Aja till pointen.. Sluta gnäll och använd glasögon. Javisst men inte det bekvämaste, speciellt inte i gymmet eller var som helst, man vill bara peta bort de störande glasen på näsan 😂 , är ju en ”man blir van” men vill man enklare och snabbare få hjälp åt saken.. så köper man såklart linser! Aldrig använt sådana men nu ska jag minnsann prova, så länge som jag velat göra det. Kan hända att jag blir blind för jag är typ otålig och orkar inte hålla på att pilla i ögonen, eller har jag tur blir jag klokare, ser allt i ett nytt (klarare) ljus, och undviker pinsamma hälsningar åt folk jag trodde var bekanta.


Delar med mig erbjudandet LensOn har på sin hemsida nu, Black Friday till ära men som faktiskt fortsätter ända till sista november! Wohoo! Så behöver ni linser, pröva på! Jag ska! Och såklart ger jag en recension om hur klantigt det gått när jag prövat. 


Använd koden: BLACKLENS40 och få upp till -40% rabatt på alla kontaktlinser samt tillbehör och dessutom gratis leverans!  

Inlägget är sponsrat med Lenson Finland

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *