IT’S MY BIRTHDAY

HAHA alltså har pratat om min födelsedag i tusen år, alla börjar bli störda på det och frågar vad är
Vad är det som är så speciellt med det? 😂

Kuvahaun tulos haulle my birthday quotes

Vet inte. Har alltid gillat större händelser i livet (omg vad stort att jag fyller år) nej men tex födelsedagar, olika tema fester typ babyshower, bachelorette, julafton, nyår, osv bara så härligt då alla är glada och firar och man får köpa något till någon viktig, typ gå och planera vad man ska köpa/överraska ett år innan haha och vi är väl alla så olika då största delen av människorna jag mött är precis tvärtom som jag, de glömmer både namnsdagar, födelsedagar, typ ens att det finns någon dag som man firar nåt haha, ”bara en vanlig dag” för dem. det är helt ok! Jag förväntar mig aldrig något då jag är van med att jag får påminna min familj om att jag fyller år haha och att endast få en kort smile emot presenten/tårtan/kortet man fixat i evigheter 😂 inget personligt, människor bara är så olika! Så därför är jag typ chockerad om någon säger eller kommer ihåg något som jag typ för fem månader sedan önskat mig, hänt aldrig förutom då jag fyllde 18 (hahaha ja ofc jag minns, första gången i livet ju, special moment) 


.. fick massa Celcius och questbars (som var så in och nyheter i Finland då) när jag vaknade, jag bara hoppade och skrek och dansade av glädje, lol jag är så himla konstig ibland 😂😂😂 Varfööör hahaha

Kuvahaun tulos

Aja nu ska jag ta och fixa födelsedagsfrukost och typ lyx amanda kaffe med något i form av grädde/kakao/sirap/kanel mixat i, blir hit eller shit, vem bryr sig, man lever en gång och fyller endast en gång 21 haha, känner mig som ett barn. Idag.

Aiheeseen liittyvä kuva

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “IT’S MY BIRTHDAY

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *