Glad och nöjd för allt jag har

Hejsan alla!
Helt dött i bloggen, får väcka upp den lite grann. Men gissar att alla haft en lugn, trevlig jul samt nyår att fira med vänner och familj istället för att glo på mobil eller datorskärmen och läsa bloggar, knappast min iallafall, hade jag skrivit eller inte. Jo kanske farmor iallafall, eller farfar, han är väl mera datorkunnig av dem två hehe! Inte för jag tycker att äldre människor skall vara experter på elektroniska saker, hör inte alls till enligt mig. Så mysigt och lika trevligt varje gång man går på besök och får höra historier om hur man lekte och överlevde när de var unga. Inte gnällde man mycket och inte var man lika bekväm och bortskämd som nu. Fingrarna fryser då jag skriver, hungrig, väntar på varm mat efter jobbet som om jag varit i fjällen flera dagar irad. Nä skämt o sido, jag har sagt det förut och är fortfarande av samma åsikt, jag är nöjd med allt. Jag är glad pch lycklig bara att jag får leva, jag mår bra, jag har en underbar och frisk familj samt släkt, jag har mat, hus, värme, trygghet och pengar att leva. Jag är lycklig bara för detta. Svåra, jobbiga, stressiga, sorgliga stunder är som inget för mig. Visst är de jobbiga i stunden men man överlever, finns värre saker i livet än små gräl etc. Förstår inte hur folk ska förvänta sig så mycket och kräva så mycket, men vi alla är olika och man lär sig varje dag av livet, jag också. 


Det bästa med att jobba utomlands eller på kryssningsfärjan eller gå på mässor, events i olika städer, länder, är hur mycket nya, annorlunda och intressanta personer man möter. Man lär sig så mycket och man ser världen och alla man träffar på ett helt nytt sätt. Man tolkar inte allt på ett sätt, man kan se det från många håll och man förstår hur olika vi verkligen är. Inte bara gällande olika kulturer och varifrån vi är, utan verkligen hur olika personligheter man kan ha. Till och med vi med samma föräldrar. Man tänker olika, man reagerar olika, man bara beter sig alla på olika sätt, och det är det som är så intressant att höra och märka hur andra tänker och tycker, man lär sig varje gång!


Så många säger mig, nästan dagligen; hur kan du veta det? 

Man kanske tror då man ser mig att jag är en snorunge som inte förstår eller vet något. Som om jag också skulle värdesätta någon bara genom att se utseendet en gång eller höra något från kompisen brevid, nepp inte en chans.


Onödigt prat egentligen, men slog mig bara en tanke nyss. Ska nog gå och lägga mig nu. Bäst så. Godnatt folket😘✨🎉 Gott nytt år! ❤🙏🏻


P.S ska berätta strax om min julhelg då lugnet slått ner och öppna nya platser till Pt Online, mer om det sen! Håll utkik, i will be back 😅⭐️💃🏻🎊 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *