Fredagslistan

Godmorgon på ee! Vi tjuvstartar helgen mef en Fredagslista för en sammanfattning av vardagarna som gått! Eller ”i do it” = behövs, känns som om jag glömt eller inte helt enkelt fått något gjort 😅☝🏼️😏 Behöver bevis på det för att tro att det är sant (vägrar) 🙄


Veckans bästa?

Solljus lampan, köket börjar bli klart (tror jag får använda ugnen idag wohooo!), mysiga syskonspojkar på besök, underbara gympass, falafelbollarna, pt-kunder som varit lyckliga, friska luften som inte varit för kall eller varm haha, sängen i mitt rum som flyttats några meter framåt så kuddarna inte ramlar ner längre, varma kramar och härliga stunder med nära och kära, tidningen jag köpte som för en gångs skull var en tjejtidning och inte fitnesstidning 😆 (de innehåller alltid samma skit, mycket bullshit, allt som man redan vet och 99% tips om dieter, maxa din fettförbränning eller förslag hur man blir bättre/grymmare/smalare osv, får alltid bläddra och sucka och så är det typ 1 sida som är intressant, kanske någon person som berättar om sin träningshistoria eller några goda recept, så har slutat köpa dem helt enkelt) och denna innehöll inte alls mycket reklam som typ de flesta andra ELLE är baaara reklambilder och 1% text 😀 så det var lite glada moments! Kommer inte på mera.. eller visst gör jag det, men kan hålla på hela dagen och skriva över alla härliga och bästa moments i veckan för jag är den personen som njuter av alla saker och lever för stunden, tycker alla mysiga saker är på sitt eget sätt speciella och bra svårt att välja en sak som skulle vara överlägset bäst. Måste försöka skriva kort svar nu på de andra frågorna haha.. hela dagen går ju till detta 😆 Ska träffa en klient strax också och har pyamas fortfarande..

Veckans godaste?

Falafel och hummus!!!!!! Och homemade nutellan igår!!!!


Veckans tråkigaste?

Typ deppiga miner

Veckans tuffaste?

TID!!! Tiden bara springer iväg och man ska hinna med allt som man vill göra, men också borde göras 😜

Veckans tanke?

Massor, hjärnan är full med tankar!

  1. Nervositet inför nästa vecka, en grej jag ska på som stressar och bombar fjärilar men också osäkerhet men även flummighet, ”YOLO” känslor och såklart ”tänk smart för en gångs skull”
  2. Hur vi alla människor faktiskt endast tänker på oss själva. Vi har ingen aning om hur grannen, systern, bästisen mår i denna sekund. Så mycket som kan döljas, vad som helst kan pågå i en annans hjärna. Du tror att alla kollar på dig eller märker allt, du förväntar att människor tackar eller berömmer dig, uppskattar jobbet du lagt ner för dem, men de andra märker inte ens av att du gjort något och bara tänker på deras eget liv, egen tid, egna saker och egen familj såklart. Själviskt eller inte alls, vi alla är isåfall själviska, jag verkligen. Samtidigt som jag försöker ALLTID tänka hur den andra skulle känna, hur den personen skulle tänka i detta tillfälle, hur jag skulle kunna hjälpa henne. Men så mycket jag också inte alls gör och hur är det möjligt att vara som stöd till ALLA dina närmaste och viktigaste, räcker inte en pålitning att de hör av sig när något är på tok eller de behöver hjälp? Kanske inte, jag bad aldrig om hjälp. Men det kan ibland vara det viktigaste. Vi måste påminna varandra om att vi finns och verkligen menar det, vi finns för varandra som stöd, alltid, whenever you need.


Veckans vackraste?

Leenden, kvällar och morgnar, det nya köket samt tända ljus på kvällarna då det är nästan kålsvart!

Helgens planer?

Halloween firande lite smått, premiär för det nya köket hoppeligen, och kanske ett träningspass med farmor igen, bästa tiden❤️


Ha en fantastisk fredag allihopa! 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *