Depression, min historia

Läs andras historier om deras depression. Du kan också skriva in din historia anonymt, ifall du vill dela med dig.

Själv var det super terapeutiskt för mig att skriva ner.. flera känslor kom fram och minnen. Tog hela TRE timmar att skriva detta! Läs min historia här. (kortfattat)

”Under dessa år har jag växt så otroligt som person och blivit starkare än någonsin. Jag har lärt mig att ingen depressionsmedicin hjälpte mig, tvärtom gjorde det nästan värre. Jag har lärt mig att man måste möta sina känslor, rädslor, ångest, svårigheter och inte gömma dem och tro att man glömmer det. Jag har lärt mig att lyssna på mig själv och inte andra. Min vilja, min hälsa, mitt välmående går ALLTID på förhand. Du lever i denna kropp, det är ditt hus, så ta hand om den.”

Vill nu hjälpa så många som möjligt som upplever något minsta liknande, vare sig det är osäkerhet, en känsla av att inte veta vem man är eller vad man vill, ifall du är deprimerad eller lider av en ätstörning, ifall du försöker alltid göra alla andra glada och glömmer bort dig själv, ifall du känner dig onödig eller livslusten har försvunnit.

Jag finns här, jag vill hjälpa. Du är inte ensam. Jag lovar. Det kommer bli bättre. Det känns omöjligt, men det går. Jag tror fortfarande saker händer för olika orsaker, jag gick säkert igenom dessa saker för att växa som person och för att hjälpa andra.

 

Facebooktwittermail

26 kommenttia “Depression, min historia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *