Ännu en morgon innan jul!

IMG_6162
Gör frukosten redo, turkisk yoghurt, walden farms sylt (raspberry), mysli (dont ask vilken, tog den som fanns i skåpet), äppeljuice, bröd (skinkaostsmörsallad), 2 stycken 15g wheyprotein påsar (scitecnutrition) banan och choklad smak. Även en banan på sidan om. nomnom.

 

 

Veckorna bara flödar förbi. Är inte alls redo. Eller visst, mentalt redo för julafton och nästa vecka men inte med program och grejs. Grejen är den att det inte finns snö ju! Så var ska vi vara? Vi orkar inte åka tåg 14h upp till lappland och sedan ner igen för att festa i helsingfors och dit går ju dagarna, att sitta i tåg. Alla flyg och stugor eller hotell är fullbokade dessutom och de flesta skidplatserna saknar snö också. ishotellet där det är minusgrader även i rummen man sover (iglo) får man endast stanna 1 natt i eftersom man tydligen inte överlever en till, det är så kallt. Okej. Och här hemma är det bara grått, slaskigt/regnit/stormigt, äckligt ifall jag får säga så och troligen dött då allt är stängt på julafton. Kryssning är också en möjlighet, men i en hel vecka? Nja. Och en resa till sverige är också möjligt, fast likadant där, troligen trist väder och de kommer ju till finland (för att träffa mig) nä, för att se snö. För att hoppa, leka i snö. Och kanske lära sig skida.

Iglorummet.

Några av dem har typ 10 dollar med sig, så vi har inte råd att åka ända upp till lappland heller. Fast det vore ju fint, dejt med jultomten också.

Fast vet ni va, jag stressar inte! Vilken otrolig överraskning. Jag är hel-lugn, riktigt chill. Vilket oroar mig, då det snart är här. Söndag. Shit. Okej lite pulshöjarstressattacker får jag ibland. Borde jag inte göra nåt?! kanske städa lite hela huset ifall e kommer hit. eller kanske boka något hotell. menmen finns så mycket val och möjligheter samtidigt som det verkar som om inget är möjligt.

 

Aja, ni är knappast intresserade av mitt och australienarnas program och stress, men bara en påminnelse: kommer nog inte blogga nästa vecka. Fast ni kommer troligen inte heller läsa bloggen, ni kommer njuta av goa filmer, god mat, gott sällskap, varma brasor och roliga program med vänner, familj och kanske en öl i baren. Eller vad ni än har för planer! Kanske någon åker på resa till södern till och med. Eller kanske någon tvingas spendera hela julafton med farmor som mutar dig med mera mera mat, fast det är ju lyx det, älskar att bo hos farmor! Där går man aldrig hungrig! Nomnom.

Önskar på ett sätt att fira jul veckan efter, fast då är alla nog trötta på julafton förutom jag och syrran som vill fira det igen! Farmor har troligen slängt julskinkan och julgröten och jag och syrran går i hangover-hungern dygnen runt, vi får hoppas att mamma och pappa tar hand om oss som små barn igen och vi får hoppas att vi får någon liten julklapp iallafall. Ifall vi får någon gran. Förstår ni att vi inte har någon julgran än?!?!? Inget pynt heller. Tragiskt. Känns som om jag förstört julen på ett sätt då jag drar med min syster till Lappland och firar jul där, dissar familjen och släkten. 😛 Näe. Eller.

 

 

Facebooktwittermail

45 kommenttia “Ännu en morgon innan jul!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *