Onnellisuus ennenkaikkea

Olen tässä näiden viikkojen aikana pohtinut paljon mistä ylipäänsä onnellisuus rakentuu meidän mielessä. Jokaisella on erilainen maailmankuva sekä visio asioista, mutta kaikilla on siltikin yleisin tavoite elämässään.. olla onnellinen. Minulta on näinä päivinä kysytty monesti, että olenko onnellinen. Voin sanoa rohkeasti, että olen oikeasti onnellinen, sillä omistan ihanimman perheen ja ihmisiä viereltäni ketkä tukevat päivittäin asioissani, saan tehdä juuri niitä asioita joista pidän ja ennen kaikkea tuntea positiivisuutta.

Minun mielestäni jos lähdet etsimään onnea, se ei tule aina ensimmäisenä vastaan, mutta voit kohdata sen matkan varrella. Ja hyvinkin yllättävissä tilanteissa. Sitähän me odotetaan myös elämältä. Me emme voi olla täysin varmoja, mitä tulee tapahtumaan tulevaisuudessa, mutta voimme suunnata itseämme oikealle tielle omien valintojen kautta. Siksi elämä onkin niin jännittävä.

Toivon, että te ihmiset osaatte olla armollisia itseänne kohtaan. Kaikki te olette juuri tuollaisena ihania ja ainutlaatuisia yksilöitä. Kukaan ei ole täydellinen ihminen. Viettäkää juuri niiden ihmisten kanssa aikaa, ketkä ansaitsevat sen. Aika on loppujen lopuksi melkeinpä suurin tekijä meidän elämässämme ja siksi sitä tulisi myös osata hallita.  Meidän tulisi rakastaa ihmisiä, ketkä tukevat sekä kannustavat sinua ja pystymään jättää taakseen ne ihmissuhteet, mitkä eivät ole sinun aikasi arvoisia. Meidän tulisi aina miettiä, ketkä ansaitsevat aikamme ja siksi myös erottamaan ne ihmiset, ketkä oikeasti ovat sinulle tueksi nyt kuin myös vuosien päästä.

Jokainen päivä voi olla jonkun vanhan asian loppu ja uuden alku.  

Huippuluokan välipalat ladattuna täyteen proteiinia, kuitua, l-arginiinia, vitamiineja ja mineraaleja. Namm… nämä patukat!
Koodilla #FMErnaAnna saatte lukijat ilmaisen toimituksen ja -10% alennusta kaikista FeelDelight tuotteista. Mun suosikki on ehdottomasti Choco Brownie Protein Bar, ei  liian makea ja saa nälän kuriin terveellisesti kiireisen päivän keskellä. 

#FeelDelighted

http://www.alfandelight.com/fi/

Love, Erna xo

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *