VITA LIBERATA TESTISSÄ (ALEKOODI)

Oli ilo saada valita kolme tuotetta yhteistyö kumppanilta Vita Liberatalta, joita pääsin jo testaamaan. Kaikki nämä tuotteet ovat todella helposti levitettäviä sekä olen huomannut niiden pitkäaikaisen keston kehollani.  Melkein jokaiselle itseruskettava tuotteelle löytyy sävy vaihtoehdot (MEDIUM/ DARK). Itse valitsin esimerkiksi Mousse vaihtoehdoista sen  tummimman sävyn, eikä se edes tuntunut niin tummalta vaihtoehdolta. Eli rohkeasti kannattaa kokeilla myös niitä tummempiakin sävyjä. Aina sen onneksi voi pestä pois jos lopputulos tuntuu liian tummalta. 🙂

Self tanning tinted mousse

Self tanning tinted mousse oli yksi suosikeistani,  minkä vaahtomainen koostumus osoittautui kaikista helpoiten levitettäväksi. Se imeytyi melkeinpä tuosta iholleni ja sen työstö aika on juuri tarpeeksi pitkä. Pidin siitä, että mousse kuivui melkeinpä välittömästi ihollani ja sain heti intensiivisen lopputuloksen ilman, että olisi pitänyt odottaa seuraavaan päivään.

Ehdoton suosikkini, nopeasti levitettävä itseruskettava mousse muodossa.

 

Tuotteen +/-

Hajuton/alkoholiton

+ Nopeasti kuivuva

+Tasainen väri, ei jätä lainkaan minkäänlaisia ’”laikkuja”

Luonnollinen lopputulos

+ Rusketus voiteen käyttö antaa ihanana sävyn myös kasvoille
=> EI MEIKKIÄ 🙂

– Ruskea väri voi tarttua vaatteisiin, jos ei ehdi kuivua keholla tarpeeksi nopeasti.

-Yksi tapa myös pilata tasainen rusketus on vedellä roiskiminen, kun tuote on levitetty.

Super fine skin polish

Minun toiseksi suosikisi osoittautui  Moussen lisäksi alla oleva SUPER FINE SKIN POLISH (ihon kuorintavoide).  En ole ennen paljoakaan kuorinut ihoani ennen itseruskettavan laittoa, mutta nyt kun sain tuotteen testiin, en voisi edes kuvitella itseruskettavaa kehollani ennen sen kuorimista. Kuorimisen jälkeen iho on puhdistettu kuolleesta ihosolukoista ja valmis näinkin myös nappaaman värin paremmin iholle.  GIRLS TAKE A NOTE ! 🙂

Suosittelen tuotetta varsinkin jos haluaa tasaisen lopputuloksen. Huomioon tulee ottaa, että mikä tahansa kuorinta aine ei siltikään sovellu laittaa itseruskettavan alle, sillä useatkin niistä sisältävät öljyä tai muita ihon pintaan jääviä aineita, mitkä näin estävät tasaisen levityksen.

Kosteuttava ihon kuorija ennen rusketus voiteen levittämistä. Antaa lopputuloksesta vieläkin tasaisemman ja kestävämmän.

 

ALEKOODI !

Mulla on suuri ilo antaa alekoodi KAIKILLE Vita Liberatan tuotteille Stockmannin nettikauppaan.
Käyttämällä ”ERNAANNASTOCKA” koodia saatte Vita Liberatan
tuotteista -10% alennusta!  (Huom tarjous voimassa 31.05 asti)

Mikäs sen parempaa, kuin saada jo nyt  väriä pintaan… 😉 

Tällä hanskalla tulee näissä projekteissa käyttöä!                  *Nopeuttaa laittoa / *Puhtaampaa, kun tuotetta ei ole pitkin kylpyhuonetta.

 

 

Kaupallinen yhteistyö:  Vita Liberata

Love, Erna xo

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *