BLOGIN ALKU

Hei, Hejsan, Ciao!

Tässä nyt se on. Minun ensimmäinen postaukseni ja haluaisin kertoa vähän itsestäni sekä blogistani mitä tulette näkemään täällä. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta, että saan jakaa elämääni teidän kanssa myös täällä bloginkin puolella! Toivon, että te lukijat saisitte inspiraatiota, motivaatiota ja ennen kaikkea olisitte onnellisia siellä ruudun toisella puolella, kun luette postauksiani.   Tässä vähän tarkemmin minusta ja Miksi olen juuri tällainen ihminen kuin olen tänään.

 

Olen 19-vuotias entinen huippu taitoluistelija ja aloin kirjoittamaan tätä blogia päästyäni Fitnessmalli- 2017 finaaliin. Olen syntynyt Suomessa ja asunut lapsuuteni Turussa, mutta sukujuureni ovat Eestistä.

 

 

 

Rakastuin jo pienenä taitoluisteluun ja minulla oli unelma kilpailla joskus kansainvälisellä huipputasolla. Toteuttaakseni unelmani muutin jo 12-vuotiaana Tallinnaan, missä minulle tarjoutui parhaimmat mahdollisuudet omistautua haaveelleni. Tunsin itseni etuoikeutetuksi siitä, että sain mahdollisuuden tehdä juuri sitä mitä rakastan. Vuosien omistautuminen unelmalleni kuitenkin johti toistuviin haasteisiin alipainoni kanssa, jonka seurauksena en enää lopulta pystynyt löytämään sitä energiaa sisälläni, mikä piti intohimoani yllä. Urani loppui kesällä 2015. Luistelu ja sen kanssa eläminen tulevat aina olemaan osa minua ja siksi myös aion ottaa keskeisen aiheen esille täällä bloginkin puolella.

Olen kuitenkin aina nauttinut aktiivisesta elämäntyylistä ja itseni haastamisesta, joten uuden intohimon löytäminen fitnessistä tuntui luonnolliselta valinnalta. Olen vuoden aikana painottanut pakaroiden kehitystä ja sen kautta myös tehnyt tämän vuoden alussa ErnaBootyProgram-treeniohjelman, jossa jaan vinkkejä tehokkaisiin pakara liikkeisiin.

 

 

Helmikuu 2017

 

Toivon että postaukseni antaisivat teille myös olla rakastava itselleen ja ette pelkäisi unelmoida juuri teille tärkeistä asioista, sekä kiivetä omien haaveiden avulla vielä korkeammalle elämässänne!

Muistakaa seurata mua Instagramissa profiiliin pääsee tästä , jossa näette mun kuulumisia vielä tiuhempaan tahtiin!

 

Love, Erna xo

Facebooktwittermail

3 kommenttia “BLOGIN ALKU

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *