Le Blank

Kaupallinen yhteistyö: Le Blank

Moikka ihanat!

Olin muutama päivä sitten käymässä Salossa ja ajattelin pitkästä aikaa ottaa akryylikynnet samalla reissulla. En todellakaan käy muualla ottamassa kun Satulla Le Blankissa. Vaikka asunkin Helsingissä ja paikka kuhisee todella paljon kynsistudioita, en ikinä ottaisi muualla. Satun tekemät kynnet ovat ehdottomasti parhaimmat ikinä! Muutenkin Satulla on todella paljon väri ja koristevaihtoehtoja, Satu on todella lahjakas ja luova sekä ihana persoona! Suosittelen todella lämpimästi käyntiä Le Blankin kynsistudiossa, Satulla! <3

Täältä pääset kurkkaamaan Le Blankin facebook sivut

Jos ette siis jo arvannut, Satu on siis lempparikuvaajani Jarnon avopuoliso ja yrittäjäkumppani. Heillä on siis yhteinen yritys Salossa nimeltään Le Blank joka on kynsistudio ja valokuvaamo. Jarno siis ottaa työkseen kuvia ja Satu taikoo upeita kynsiä ja osallistuu vuosittain erilaisiin kynsikisoihin.

Otimme myös vähän kuvia samalla kerralla Jarnon kanssa Jarnon studiolla ja niitä voisin seuraavaan postaukseen laittaa teille katseltavaksi!

Ja ainiin!! Maaliskuun Cosmopolitan ilmeistyi eilen ja oli kyllä hauska nähdä oma naama lehdessä, täytyy myöntää. Käykää hakemassa omanne, se muotiekstra oli super hyvä tälläselle perus musta/harmaa/valkoiselle vaatekaapin omistajalle 😀 Sai hiukan inspistä kokeilla jotain uutta tänä keväänä… 😉

Anyway, huomenna meen Cheekin Alpha Omega Tourin viimeiselle keikalla Hartwall areenalle, joten nyt täytyy päästä nukkumaan, että jaksaa huomenna pitää hauskaa ja luultavasti mennä vielä jatkoillekin siitä!

Seuraa mua:

@sofiadaosnapchat
@zofiadaoinstagram

Ihanaa viikkoa murut! <3

IMG_2107IMG_2103IMG_2112IMG_2152IMG_2173IMG_2162

Facebooktwittermail

4 kommenttia “Le Blank

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *