Badass-päivä

Väsynyt bloggaaja täältä moi!

Nyt alkaa pikkuhiljaa olla kroppa tyhjä alkuviikon tankkauksista. Kitukalorit ja kova treeniviikko alkaa vaatia veronsa, mutta lepopäivä häämöttää ihan kulman takana! Lisäksi virtaa vähän puolitehoilla käyvään treenariin antoi mukava ja vähän erilainen päivä, nimittäin Badass-fitness teamin tiimipäivä Mayorsilla. Itsehän en kyseiseen tiimiin kuulu, mutta olen aina aika-ajoin mukana tiimin toiminnassa, kuten huoltamassa ja nyt vetämässä osalle tiimin tytöistä treenejä. Ja mikäs siinä- porukassa tekeminen on mukavaa ja tiimi on täynnä ihania tyttöjä, joista moni on minulle jo todella hyvä ystävä.

image2
Badass!!!

Mutta mitä päivä piti sitten sisällään? Aamulla menin ensin tekemään ensimäisen oman treenini. Aamutreeninä ”koeajoin” läpi olkapäätreenin, jonka olin suunnitellut vetäväni Badass:in tytöille. Sitten pikaisesti suihkua, ruokaa ja tiimipäivä pääsi alkamaan. Harmillisesti paikalle pääsi vain murto-osa tytöistä, mutta hauskaa meillä oli siitäkin edestä. Minun mukaani lähti kolme tyttöä joille sitten vedin olkapäätreenin. Toinen puolisko porukasta meni treenaamaan tiimin valmentajan, Timon kanssa jalkoja. Oma treenini piti sisällään raskaita punnerruksia ja pitkiä supersarja-pudotuksia- burn baby burn! Treenien jälkeen istuttiin alas vaihtamaan kuulumisia ja syömään. Loppupäivästä miltei pari tuntia menikin sitten poserausharjoituksissa ja kuulumisien vaihtoa jatkaessa. Seuraava tiimipäivä onkin jo ihan kulman takana, jota jo itsekin kovin odotan… mitäöhän kivaa sitä sinne keksisikään? Ja jos tiimiä tai valmennusta kaipaat, lisäinfoa saat joko tiimin facebook sivulta tai laittamalla mailia valmennusbadass@gmail.com

Tiimipäivän ohjelman päättyessä olin vähän kahdenvaiheilla alkaisinko treenaamaan omaa toista jumppaa… Väsymystila oli aika infernaalinen, sillä takana oli jo 6 salilla vietettyä tuntia. Lopulta päätin olla rohkea ja tarttua härkää sarvista- sittenhän se treeni olisi alta pois ja loppuilta olisi vapaata. Timollakin sattui olemaan treeni- ja valmennusvapaa ilta, joten sain poikkeuksellisesti treenilleni ”tirehtöörin”. Pari tiimin tyttöä jäi vielä odottelemaan kyytejään kotikulmille, joten sain myös kuvia treenistä.

image1
305

Lähdettiin varovasti kokeilemaan, onnistuuko paranemistilassa olevilla säärilläni pitkästä aikaa prässi- ja kyllähän se onnistui. Haettiin raskaita vitosia 15 sekunnin palautuksilla yhdistettynä omapainokyykkyyn. Toisena liikeparina tehtiin lyhyttä sarjaa prässiä kuminauhoista vastusta hakien (oli muuten hemmetin tehokas ja erilailla takaosastoa rasittava liike!!!) ja panattaa. Kolmannessa liikeparissa oli bodykyykky – takareisi maaten pitkillä sarjoilla ja lopuksi väsytettiin etureidet reidenojennuksessa tehden sekaisin suoria toistoja, kevyitä ja raskaita sekä erilaisia staattisia. Mahtavaa, kun saa aina uusia udeoita treeniin ja näkemyksiä asioihin, kun toinen vetää treenin läpi! Pakko myöntää- olen ollu aivan loppu koko illan. Mutta nyt se on tehty ja seuraava jalkatreeni saadaankin mennä tän kalorinvaihteluviikon korkeimmilla ja hiilaripitoisimmilla kaloreilla! Wippii!

image4
Paha vastus 2 suuntaan

Mutta kyl taas tänään sitä sai ihmetellä, että mistä sitä tota voimaa aina loppujenlopuksi tohon treeniin kaivaa. Tyttöjenkin kanssa puhuttiin siitä, miten se on vaan joskus osattava kääntää ne aivot nollille. Menee paremmin, kun ei ajattele, tekee vaan hyvällä focuksella. Mäkin olin tänään ihan kauhuissani jo puolet pienemmistä prässipainoista (vaikka tiesinkin, että kyl mä ne jaksan). Lopulta kun tuo 305 siinä prässissä mua odotti ja löin luurit keskittymiskyvyn kasassapitämiseksi korville, kelasin et helvetin hullu. En tienny olisinko pitänyt Timoa hullumpana, kun laittaa minut sen tekemään vai itseäni, kun alan sitä pitkästä aikaa tekemään vapaehtoisesti…Mutta sit vaan taas se katkaisija sinne ”off” asentoon ja kaasua- ja sieltä ne toistot taas jostakin tuli, lopulta jopa yllättävän helposti. Tämä laji on tekniikkaa ja voimaa, mutta on tämä myös henkistä kanttia. Joka ikinen päivä. Itsellä tuossa henkisen kantin ylläpidossa auttaa myös hyvä treeniympäristö ja musiikki- niistä tulossa pian lisää! Jos kiinnostaa nähdä videota tuosta alkuun puhutusta prässistä, se löytyy instagrammista (sarakarola) tai täältä. Facebookiin päivittyy myös muuta materiaali liki päivittäin, joten kannattaa seurata!

Nyt mä siirryn huoltamaan tätä rääkättyä kroppaa, jotta aamulla jaksaa paahtaa 6.15 treenikierron viimeiselle aamulenkille.

Hugs and stay tuned!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *