Welcome 2017!

Moi! Mä alotin uuden vuoden sairastumalla flunssaan. Kauhea räkätauti kesti viikon ja tänään pääsen taas pitkästä aikaa treenailemaan! Mieli virkeänä ja uudet haasteet edessä. Lupailin viime postauksessa vähän avata mitä kaikkea tää tuleva vuosi toisi mulle. Vaikeahan se on mitään lukkoon lyödä, mutta haaveita ja haasteita täytyy aina olla!

Nyt kun flunssa on päihitetty niin pääsen vihdoin starttaamaan FitNetin lankutushaasteen. Siitä lisää löydät täältä. Koska tänään on 7. tammikuuta niin lankutan siis 45 sekunttia. Tuolta eventistä löydät kyllä hyvät ohjeet mukaan päästääksesi. Lankutushaasteen lisäksi lähden testaamaan FitNetin 10x Booty Challengetreeniä. Tosta paketista löydät monipuolisia pakaraliikkeitä niin salille kun kotitreeneille. Mikä parasta, kaikissa liikkeissä selkeät ohjeet eli ei tarvitse googletella mitä mikäkin liike tarkoittaa! 😉 Kaikkien liikkeiden lisäksi paketista löytyy myös superhyvä kuuden viikon ruokaohjelma (mukana myös maidoton ja gluteiiniton!).

20170106_144100
Meidän lenkkimaisemaa.

Kuntoilun ohella pääsen pitkästä aikaa taas kameran eteen, sillä seuraavan viiden viikon aikana oon studiokuvauskurssin mallina kolmena viikonloppuna. Ihan mahtavaa! Viimeisistä kuvauksista alkaa olemaan jo niin pitkä aika, että ihan jännittää. 😀 Mutta kyllä kannatti hetki relata kuvauksista ja muista, koska sain koulun lopputyön valmiiksi ja aika alkaa tosiaan käymään vähiin! Nimittäin mulla on enää kaksi viikkoa koulua jäljellä!? Aika on mennyt tosi nopeasti. Tän hetken suunnitelma onkin, että löytäisin pian vakkariduunin taloushallinnon parista jostain päin pk-seutua. On oikeasti ollut todella rankkaa elää viimeiset puolitoista vuotta melkeinpä pelkällä tuella ja opintolainalla. En edes muista miltä tuntui saada kuukauden palkka tilille. Hakemuksia eri töihin oon kerennyt lähettää jo monia tässä joulu – ja sairasloman aikana. Nyt vaan peukut pystyyn! 👍

Kevät on vuoden parasta aikaa ja on ihanaa, että päivät pidentyy joka päivä. En malta oottaa ensimmäisiä aurinkoisia kevätkelejä kun kukat alkaa taas kukkimaan ja on lämmintä. Keväällä meidän on tarkoitus myös muuttaa pois Hyvinkäältä. Tällä hetkellä on todella vaikeaa sanoa, että mihin päin. Jos vakituinen työ löytyy pk-seudulta niin sitten jäädään tännepäin. Mutta mulle on vaan tärkeintä päästä täältä pois. 😂 Vaikka niin tykkäänkin kaikista lenkkipoluista täällä seudulla niin viiden kilometrin matka keskustaan on vaan liikaa. Lisäksi näissä kämpissä seinät on kun paperia niin on melkeen pakko elää samaa rytmiä naapurin kanssa. Muutenkin Hyvinkää on vaan niin nähty, ei mulla ollut koskaan aikeissa jäädä tänne ainiaaksi.

20170106_143703
Nannille -25 asteen paukkupakkaset oli liikaa!

Kun päästään asettumaan johonkin suuntaan, haluttaisiin kovasti Minnin kanssa alkaa harrastamaan vihdoin sitä rally-tokoa. Meidän piti jo syksyllä aloittaa se, mutta ei sitten koskaan pystytty taloudellisista syistä. Minni on myös kyllä ihan synnynnäinen doboilija! Dobo-pallo on siis koirille tarkoitettu jumppapallo. Se on valmistettu paljon kestävämmästä materiaalista kuin normaali jumppapallo. Sillä kun harjoitellaan niin koiran plus mun lihakset vahvistuu! Sillä siis voi treenata myös itsekin. Ei tainnut mennä kuin 5 minuuttia niin Minni loikkasi jo pallon päälle! Keväällä kun ollaan treenailtu Minnin kanssa jo tovi, niin voisin kirjoittaa dobo-postauksen. Vuoden haaste on saada meidän Nanni doboilemaan. 😀 Koirien lisäksi olisi myös kiva itse alkaa harrastamaan. Oon jo reilun vuoden miettinyt, että kun aika on oikea niin olisi huippua alkaa taas tanssimaan! Saa nähdä onko tänä vuonna sen aika.

Tänä vuonna haluan taas ehdottomasti osallistua kauneuskilpailuihin! Vielä en tiedä mihin ja milloin, mutta ne selviää kyllä sitten ajallaan. Niin kova ikävä lavalle! Tuon studiokurssin malleilun jälkeen haluan myös käydä kuvauksissa. Mielessä on ties mitä ideoita! On ihan mahtavaa, että viime vuonna tuli kuvailtua paljon ja tutustuin moniin lahjakkaisiin kuvaajiin. Olisi mahtavaa päästä kaikkien heidän kanssa kuvaamaan myös tänäkin vuonna.

20170106_133500
Poikaystävän megakarvalakki on huippu.

Nyt alkaa postaus käymään jo tosi pitkäksi, joten kirjoittelen loppuvuodesta myöhemmin lisää. Ihanaa viikonloppua! ❤

20161002_075247

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *