Antibiootteja, särkylääkkeitä ja pakastepusseja

Heipat! Edellisessä postauksessa kirjoittelin kuinka olin käynyt ekaa kertaa hampaan porauksessa ja kaikki oli mennyt hyvin. No, mun on pakko palata tähän aiheeseen, koska kaikki ei sit todellakaan mennytkään hyvin.

Reilun viikon päästä tosta paikkauksesta, eli tän viikon maanantaina, mua alko koskemaan tonne hampaaseen iiiihan sikana. En enää voinut syödä sillä, särkyjä oli todella paljon ja varsinkin yöllä niin, että en saanut ollenkaan nukuttua. Pari päivää mä odottelin ihmeparantumista, mutta sitä ei tullut. Soitin keskiviikkona jälleen hammaslääkäriin tästä ja sain seuraavalle päivälle uuden ajan. Uusi hammaslääkäritäti odotti mua siellä ja alkoi avustajansa kanssa availemaan paikkaa. Siinä mä tyytyväisenä makasin kunnes hammaslääkäri pisti kitalakeen ison piikin. Se sattui, mutta sen jälkeen en tuntenut enää mitään. Lääkärit siinä puolisen tuntia sörkki ja rapsutteli hammasta. Selvisi vasta kun homma oli valmis, että ne olivat tehneet mulle juurihoidon. Mitä! Ei se ollutkaan kamalaa, en tuntenut mitään. Tyytyväisenä, puolet suusta puutuneena lähdin kotiin ja ajattelin, että ihanaa nyt on kaikki kunnossa. Sitten puudutus katosi ja helvetilliset kivut oli taas täällä. Mä en voinut mennä edes työharjoitteluun, en voinut kun maata sängyllä ja itkeä.

screenshot_20161204-125703

Perjantaina aamulla musta tuntui, että enää ei tunnu niin pahalta ja lähdin buranan voimalla töihin. Pari tuntia meni ja se helvettikipu tuli takaisin. No, se oli sitten taas uusi soitto hammaslääkärille, että onkohan tää ihan normaalia, että ensimmäisen juurihoidon jälkeen niin kovat kivut vielä toisena päivänä, että taju meinaa lähteä. Töissä kerkesin istua kolme tuntia kun lähdin taas lekurille. Samainen hammaslääkäri odotti mua sielä taas ja lähti uudestaan avaamaan tota paikkaa. Ekaks ei pistänyt kun pari puudutuspiikkiä ja rupes sitten työntelemään kaikenmaailman neuloja tonne niin oikeesti, se sattu ihan ****sti! Huolestunut hammaslääkäritäti sitten pisti lisää puudusta, sain varmaan yhteensä lähes 10 piikkiä. Onneksi kipu oli taas poissa ja puolen tunnin jälkeen homma oli taas valmis. Lääkäri kertoi, että oli taas avannut kanavia ja mun hammas on vaan reagoinut ikävästi. Lisäksi mulla on myös ientulehdus. Kotiin lähdin siis antibioottireseptin ja aivan järkyttävän puutuneen suun kanssa. Illalla kun kävin nukkumaan niin mulla oli edelleen poski puuduksissa, siis 10 tunnin jälkeen. En pystynyt koko päivänä edes siristämään toista silmää! 😂

Nyt on viikko kulunut ihan helvetillisissä kivuissa. Ton viimesen hoidon jälkeen on ollut pahimmat kivut koko viikosta. Eilen ja tänään oon vaan kirjaimellisesti itkenyt lattialla. Tällä hetkellä mulla on kans turvonnut ja mustelmainen poski, niin kosketusarka, etten voi edes nukkua se poski tyynyä vasten. Koko viikkoon en oo todellakaan voinut treenata. Voin syödä vain puuroa, keittoja ja smoothieita. Ainakin saan ihan luvan kanssa valmistella herkullisia smoothieita. 😋 Oon niin väsynyt tähän kipuun, että melkeen olisin valmis kiskomaan koko hampaan helvettiin. Ja oikeesti, en voi syyttää tästä ketään muuta ku itteeni. Kaikki mulle toitotti vuosia, että mun pitää mennä hammaslääkäriin ja en kuunnellut heitä.

Ihana iskä toi mulle joulukukan.
Ihana iskä toi mulle joulukukan.

Nyt vaan kaikki peukut pystyyn ja toivomaan, että homma olisi vihdoin kunnossa!

20161002_075247

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *