Mitä tapahtui Helsingissä?

Hei!

Huhhuh, viikko on mennyt ihan sairaan nopeasti.. Nykyään kyllä tuntuu muutenkin, että aika kuluu kuin siivillä.. Olin viime perjantaista maanantaihin Helsingissä ja ajattelin, että ihanaa kun ei ole kiire mihinkään ja saa rauhassa kierrellä kaupunkia. Ja pyh! Maanantai koitti ja vaikka mitä oli vielä kiertelemättä ja näkemättä..

Viikonlopun odotetuin asia oli kuitenkin se, että näimme lauantaina pitsimissifinalistien kanssa. Harmi ettei kaikki päässyt tulemaan, olisi ollut kiva viettää aikaa koko porukalla. Tällä kertaa olimme kuitenkin kuuden hengen porukalla liikenteessä, toivottavasti ensi kerralla olisi koko porukka kasassa.

<3
<3

Näimme tyttöjen kanssa Scandic Marskissa, jossa yövyimme. Menimme illasta syömään Fukuun, missä meillä oli pöytävaraus. En ole ikinä ollut tuollaisessa sushipaikassa tai muutenkaan syönyt sushia, en edes tiennyt, että niin monia erilaisia susheja on olemassa. 😀 Osa oli ihan hyviä, mutta ei sushi kyllä mun sydäntä vienyt.

Fukussa syömässä
Fukussa syömässä

Olimme illan hotellissa, laittauduimme ja vietimme aikaa jutellen ja kuvia ottaen. Siitä jatkettiin sitten Helsingin yöelämään. Oli hienoa päästä näkemään, miten erilaista meno on Helsingissä kuin täällä pohjanmaalla. Yöllä suunnattiin (tottakai mäkkärin kautta) takaisin hotellille ja uni maistui kyllä heti. Aamupalalla vielä kelailimme illan tapahtumia jonka jälkeen tiet erkanivat.

Kävimme kiertelemässä kansainvälisillä suurmarkkinoilla.
Kävimme kiertelemässä kansainvälisillä suurmarkkinoilla.

Oli ihan huippu viikonloppu, ainut miinuspuoli oli se, että mulla jäi yksi muovipussi joko junaan tai rautsikalle ja nyt mun kolmet kengät ovat missälie.. Soittelin Suomen löytötavaratoimistoon tällä viikolla, mutta eivät ole kuulemma sinne tulleet.. Täytyy ensi viikolla soittaa uudestaan olisiko tullut. Saa nähdä pitääkö lähteä kenkäkaupoille. Oppii ainakin tästä eteenpäin varmistamaan muutamaan otteeseen, että kaikki on varmasti mukana. 😀

Kivaa viikonloppua <3

– R

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *