Kurota korkeammalle, tavoittele mahdotonta.

En yleensä ole tehnyt  uuden vuoden lupauksia, sillä en oikein ole uskonut, että niistä on sen suurempaa hyötyä. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että on pakko. Tässäkin on tietysti syytä muistaa, että liikojen lupailu itselleen ei kannata. Itse koen, että pienet tavoitteet saavat varmasti yrittämään kovempaa ja puskemaan eteenpäin. Vuoden lopulla voi sitten pysähtyä pohtimaan toteutuivatko nämä tavoitteet ja missä määrin, tai toisaalta, jos eivät niin mikä on syy siihen. itsetutkiskelu on hyväksi aika-ajoin ja tottakai tätä pitää tehdä muutenkin, ilman uuden vuoden lupauksia. Uuden vuoden lupaukset ovat yksi tapa konkretisoida omat tavoitteensa.

Tämä vuosi on opettanut mulle henkilökohtaisesti todella paljon ja tuonut mukanaan myös ihania asioita. Nyt tiedän esimerkiksi paljon enemmän, mitä en ainakaan tulevaisuudelta halua ja siksipä vuosi 2017 on helpompi aloittaa listalla asioista, joita oikeasti haluan todella paljon. Vuodesta 2017 aion tehdä erittäin tapahtumarikkaan ja antaa aikaa niin itselle, kuin läheisillekin. Liika suorittaminen saa nyt jäädä…

 

1. Tavoittelen vieläkin kovempaa omia unelmia. Tämä tahtoo välillä unohtua, sillä unelmat ovat suuria ja kaikki ei tapahdu hetkessä, siksipä laadin itselleni välitavoitteita, joiden avulla suurienkaan unelmien tavoittelu ei tunnu mahdottomalta.

2. Panostan itseeni. Seuraava vuosi on mulle! Priorisoin muut/muiden tarpeet hieman liian usein itseni/omieni edelle, mutta vuonna 2017 lupaan panostaa itseeni ja hankkia itselleni asioita, joista olen unelmoinut ihan liian kauan.

3. Teen enemmän asioita, joista todella nautin ja todella paljon vähemmän niitä, joista en nauti. Lupaan myös irrottautua kaikesta, mikä ei tunnu oikealta tai mieleiseltä. Kulutan usein liian kauan aikaa epämiellyttävien asioiden parissa, sillä olen kirjaimellisesti sinisilmäinen ja mulla on taipumusta uskoa, että ihmiset ja asiat voivat muuttua, kunhan vain jaksan odottaa. Olen saanut kuitenkin huomata, että useimmissa tapauksissa tämä luulo on ollut väärä, tehdäänpä siis muutos siihenkin.

5. Opiskelen lisää. Valmistun huhtikuussa Personal Traineriksi ja jatkan Kauppatieteen opintoja avoimessa yliopistossa. Olen huomannut, että mun unelmien tavoittelu vaatii opiskelua, joten panostan siihen.

6. Reissaan paljon. Löydän itseni unelmoimasta päivittäin uusista matkakohteista ja mahtavista reissuista. Nyt täytyy sitten painaa kaasua ja mennä. Yksi matka ensi vuodelle onkin onneksi jo plakkarissa, mutta järjestetään rinnalle muutama lisää.

7. Treenaan ihan törkeen täysiä ja hankin lisää lihasmassaa! Kisalavat houkuttelee, katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan.

8. Huollan kehoa useammin ja paremmin.

9. Opettelen stressittömämmän elämäntavan.

79160819c797ebc049a77aa6fd91e466

 

Tavoitelkaa omia unemianne ja sitä mikä on teille tärkeää. Jättäkää pois sellaiset asiat, jotka eivät anna mitään. Joskus täytyy vaan hypätä, vaikkei tiedä, mitä tulevaisuus tuo.

 

Oikein ihanaa ja energistä Uutta Vuotta 2017 kaikille! ❤

<3: PeppiJohanna

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *