Jääkuningatar

Ah, kesä ja kärpäset. Olen lukenut jo monia päivityksiä siitä kuinka kesää kaivataan ja talvelle näytetään stoppia, kylmyys ei ole tervetullut. Itse voisin kuitenkin todeta, ah, pakkanen ja jääkarhut, sillä todella pidän talvesta vuodenaikana enemmän kuin kesästä ja näin on ollut aina. Voiko kuitenkaan myöntää ääneen, että on enemmän talvi- kuin kesäihminen, no kyllä voi!

 

img_4892

 

Mä en malta odottaa kirpsakoita pakkasaamuja ja sitä, että saan kaivaa lasketteluvälineet varastosta ja lähteä ensimmäisille puuterilumille niitä testaamaan. Tai kävelylenkkejä jäällä auringon kimmeltäessä keväthangilla. Useiden vuosien ajan mun haaveena on ollut joskus omistaa lomaosake Alpeilla, enää riittää kun pääsee toteuttamaan sen. Talvessa on joku oma viehätyksensä, joka on todella koukuttavaa ja taianomaista.

 

img_8548

 

Mulle riittäisi hyvin, että pääsisin esimerkiksi muutaman kuukauden välein viikoksi rantalomalle hankkimaan rusketusta ja hoitamaan ihoa, mutta muuten voisin elää paikassa, jossa on aina talvi. En pidä kylmyyttä huonona asiana, musta on ihana toppautua ja varastautua talvella pihalle. Se fiilis kun pakkanen lävähtää vasten kasvoja on melko voittamaton! Tai kun paukkupakkasilla voi vetää villasukat jalkaan, kääriytyä viltin sisään ja nauttia ison kupin teetä.

 

img_2966

 

Tietysti talvessa on omat huonot puolensa. Loska ja pimeys koettelevat hermoja syksyn kääntyessä talveksi. Tämän vaiheen voisi jättää välistä, mutta toisaalta siitä selviää oikeanlaisella pukeutumisella ja asenteella. Räikeät värit vaatteissa piristää niin omaa kuin muidenkin mieltä, joten talvea tässä jo todella innolla odotellaan! 🙂

 

img_3814-1

img_3705

 

Mikä vuodenaika on eniten teidän mieleen? 🙂

 

<3: PeppiJohana

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *