Arkityyli.

Millanen on sun arkityyli?

Mulle tärkeimpiä ominaisuuksia arkityylissä ovat rentous ja siisteys. Vaatteiden pitää näyttää hyvälle, mutta ennenkaikkea myös tuntua hyvälle.

Mä oon tyyliltäni ehdottomasti poikatyttö, eli mun tyyli koostuu melko sporttisista jutuista maustettuna pienellä määrällä blingblingiä. Rakastan isoja kelloja, revittyjä farkkuja ja collegea. Usein nauran itselleni, että mun lookki vaihtelee pultsarista punaiselle matolle. Mulla on mukana usein iso treenikassi ja toinen kassi ruokaa, oon ollut melkonen kassialma jo pienestä pitäen. Ainoa ero lapsuuteen on, etten enää kuljeta mukanani pussillista paperisilppua…  Kotona mä oon niin mukavuudenhaluinen, etten vaihtais mun reikäsiä kotiverkkareita mihinkään muuhun kun ruokaan. Toisaalta kakstoistasenttiset korot ja tiukka iltapukukaan ei tuota ongelmia.

 

 

Rakastan pukeutumista, mutta silti joka aamu se aiheuttaa mulle harmaita hiuksia. Vaikka olisin edellisenä päivänä juuri käynyt ostamassa uusia vaatteita ei kaapista löydy mitään mitä laittaa päälle. Kelle kaikille tää on tuttu ongelma? Nykyään pyrin ratkomaan tämän niin, etten anna itselleni lupaa ostaa vaatteita, joiden käyttöä epäilen vähänkään tai, joita ei pysty yhdistämään jo olemassa oleviin. Tää on auttanut paljon järkeistämään vaatekaapin sisältöä, eikä enää tuu tehtyä turhia heräteostoksia, ainakaan ihan niin paljoa.

 

Mä oon ihminen, joka ei juurikaan osaa käyttää mustaa. Omistan vain muutaman mustan perus vaatekappaleen. Harmaa on mulle musta ja rakastan värejä. Tykkään pukeutua kirkkaisiin ja räikeisiin väreihin. En seuraa sen kummemmin mitään trendejä, vaan oikeastaan puen päälle mukavat ja mun mielestä tyylikkäät vaatteet. Etenkin nyt  vallalla olevien trendien vuoksi shoppailu tuottaa mulle ongelmia, sillä monien kauppojen valikoimissa on paljon murrettuja sävyjä ja ne ei vaan oo yhtään mun makuun. Mä rakastan puhtaita ja raikkaita värejä.

 

Mistä te haette inspiraatiota teidän pukeutumiseen?

<3:PeppiJohanna

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *