MSM + C

Lisäravinnemaailmassa vallitsee melkoinen hullunmylly tällä hetkellä. Uusia tuotteita tulee lähes päivittäin ja yritä siinä nyt pysyä kärryillä, mitä kaikkea kannattaa kokeilla ja mitkä tuotteet on parasta jättää kaupanhyllyyn heti alkajaisiksi. Perustan mun lisäravinnementaliteetin siihen, etten turhaan kehu tai suosittele  tuotteita, joita en ole testannut tai joista en ole kokenut saavani hyötyä.

Olen usein huomannut, että etenkin kovan jalkatreenin tai pitkän seisoskelun jälkeen aamulla ylösnoustessa olo on melko jäykkä ja nivelet kipeät. Tää jopa säikäytti alkuun, nyt se vanhuus iski! Olin lukenut, että MSM-valmisteet voisi tähän oireeseen tepsiä. Ostin alkuun testiin puhdasta MSM:ää. Into pinkeänä sitä sitten shakeriini sekoittelin ja siemaisin oikein kunnon kulauksen. Hymy hyytyi naamalta nopeasti ja naama vääntyi irvistykseen. Maku oli niin hurja ja juoman alas saaminen sen verran vaikeaa, että tuote jäi valitettavasti käyttämättä. Ihmettelin tätä, sillä mulla ei ole tapana nirsoilla.

 

keittiö

 

Nyt olen kuitenkin muutamien testailujen jälkeen löytänyt sellasen tuotteen, jonka puolesta liputan ihan täysillä ja voin kyllä lämpimästi ja aidosti suositella. Puhdistamon MSM+C Ruusunmarja.

Hämmästelin yhtenä päivänä, että miten ihmeessä oon saanut kasvatettua itselleni kynnet. En pystynyt ymmärtämään tätä, sillä pahan atopian takia mun kynnet on ollut aina niin hauraat, ettei ne vaan ole yksinkertaisesti kasvaneet. Nyt kuitenkin jostain syystä ne on ihan käsittämättömän pitkät, eivätkä ne ole enää katkeilleet. Mietin pitkään, mistä tää voisi johtua, kun en ole muuttanut ruokavaliossanikaan mitään. Sitten syttyi lamppu, sehän on se MSM + C, minkä oon mun päivittäisiin rutiineihin lisännyt. Otin tuotteesta selvää enemmän ja kyllä vain teho yltää hiuksiin, ihoon ja kynsiin. Täähän on unelma!

 

 

Näin tuotteesta kerrotaan Puhdistamon omilla nettisivuilla:

”MSM eli ”metyylisulfonyylimetaani” on luonnossa esiintyvä rikkiyhdiste, jota yleisemmin kutsutaan myös orgaaniseksi rikiksi. Tässä tuotteessa käytetyn MSM:n valmistaa Yhdysvaltalainen Bergstrom Nutrition, joka tunnetaan maailmalla laadun puolesta alansa parhaana. Puhdistamon MSM+C Ruusunmarja tuo nerokkaasti yhteen lisäksi myös luontaisen C-vitamiinin, molybdeenin sekä ruusunmarjan.

Puhdistamon MSM+C Ruusunmarja on tuote, joka on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat huolehtia kehonsa; nivelten, hampaiden, luiden, verisuonten ja sidekudosten kunnosta, lujuudesta ja kollageenin tuotantoon tarvittavista rakennusaineista. Molybdeeni on alkuaine, joka on välttämätön kehon rikkiaineenvaihdunnalle. C-vitamiini saadaan amla-marjasta ja raikkautta makuun antaa luonnollinen kuivattu verigreippimehu, jonka lisäksi tähän tuotteeseen on lisätty vielä ruusunmarjaa – joka ominaisuuksiltaan on kuin luotu täydentämään tätä komboa.”

Tää tuote toimii hyvin smoothieissa tai prodejuomassa, mutta itse tykkään kuitenkin sekoittaa sen aamuisin veden kanssa ja puristaa joukkoon puolikkaan sitruunan. Lisään juomaan vielä hieman suolaa, niin avot, päivä starttaa tosi hyvin tällä raikkaalla combolla. Annos kannattaa alottaa melko pienestä määrästä, noin puolesta teelusikallisesta, ja hiljalleen kasvattaa määrää 1-2 ruokalusikalliseen päivässä. Tää tuote tuli jäädäkseen mun lisäravinnehyllylle.

 

 

<3: PeppiJohanna

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *