Aika – pahin vihollinen vai paras vastustaja?

Usein ihmisiä kiinnostaa todella paljon, kuinka mulla jää kaiken keskellä aikaa treenaamiselle. ”Miten ihmeessä sä ehdit, kun on töitä ja kaikkee?”

 

Niinpä! Mun vastaus siihen on aikatauluttaminen. Jos jotain haluaa oikein palavasti, sille löytyy aikaa aivan varmasti. Uskon vahvasti siihen, että jokainen saa raivattua kalenteriinsa tunnin välin itselleen ja sille mitä haluaa ja rakastaa tehdä. Enempää aikaa se ei vaadi 🙂 Jos löytyy aikaa sohvalla löhöilyyn ja telkkarin töllöttämiseen, löytyy varmasti aikaa myös treenaamiseen. Se on itsestä kiinni!

 

13335381_10206153297062394_861415295_n (1)

 

Treenit kannattaa ajoittaa itselle luontevan sisäisen aikataulun mukaan. Mä oon itse selkeästi iltatreenaaja. Mä pystyn nousemaan aamullakin lenkille tai puntille, mutta en saa itsestäni silloin läheskään niin paljon irti kuin illalla. Tässä on todella paljon yksilöllisiä eroja, jotkut taas mielellään hoitavat treenit aamuisin, jolloin ilta ei kulu treenien merkeissä. Aikatauluttaminen kannattaa hoitaa niin, että ajankohta vuorokaudesta on itselle kaikista mieleisin.

Treenaaminen ja itsestä huolehtiminen on satsaus tulevaisuuteen. Mulle se on ainakin aina antanut enemmän kuin ottanut. On paljon enemmän virtaa touhuta, kun käyn säännöllisesti treenaamassa ja tekee sitä, mistä nauttii. Kunto paranee ja töissäkin jaksaa paremmin. Eli ei huono 😉

Kisaaminen on asia erikseen. Se vie jo enemmän aikaa, mutta sitäkään ei ole mahdotonta sovittaa kalenteriin sillon, kun palo on kova ja on valmis antamaan itsestään kaiken. Kompromissit kuuluu asiaan ja aamutreenit astuu myös mulla kuvioon kisakaudella. Joka muuten starttaa viikon päästä…

 

Muistakaa, että itselle täytyy aina löytää aikaa!<3

 

Mahtavaa viikonalkua!

 

<3: PeppiJohanna

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *