Millainen liikkuja minä olen

Ihanaa sunnuntaita rakkaat lukijat!
En ole paljoakaan vielä ehtinyt teille kertoa itsestäni. Tähän astiset postaukset ovat olleet vain pieniä pintaraapaisuja elämääni. Minulla on niin paljon postausideoita ja asioita joista haluaisin kertoa, mutta en tiedä missä järjestyksessä. Jotta opitte tuntemaan minut paremmin ajattelin kerto teille siitä, miten minä aloitin liikkumisen ja mitä kaikkea sitä on tullut 18 vuoden sisällä harrastettua. Koittakaa pysyä mukana!
En ole ikinä ollut super hyvä vain yhdessä lajissa vaan sen sijaan olen ollut ihan ok hyvä monessa lajissa ja minua on kiinnostanut todella erilaiset lajit/harrastukset. Tarhaikäisenä aloitin ensimmäisen harrastukseni eli satubaletin. Pienenä ajattelin, että minusta tulee ihan oikea balleriina jonain päivänä. Noh ei siinä ihan niin käynyt. Koulutien alettua löytyi paljon uusia ihania harrastuksia. En muista, missä järjestyksessä harrastin vai harrastinko kaikkia samaan aikaan, mutta silloin elämääni kuului hiphop- tanssi, paritanssi, taitoluistelu sekä partio. Rakastin tanssimista yli kaiken! Voitteko kuvitella, että jo noin 9 vuotiaana osasin valssiaskeleet ja tangon kuin vettä vaan.

Vuonna 2009 matkalla teemareeneihin
Vuonna 2009 matkalla teemareeneihin

Tanssit ja partio sai kuitenkin jäädä, kun löysin cheerleadingin. Hämeenlinnaan oli vasta perustettu silloin alakouluikäisten oma ryhmä. Cheerleading oli ihan uutta minulle. Siitä kuitenkin alkoi noin 4 vuoden rakas harrastus. Kehityin cheerleadingin ansiosta paljon. Olin notkeampi, osasin akrobatiaa ja nousijana myös tasapainoni kehittyi. Joukkueemme kävi kahdesti minien super cheer kilpailussa. Sijoitukset olivat aina huonot, mutta rakastin lajia silti ja valmentajatkin huomasivat innostukseni monesti sillä voitin kolmena vuotena joukkueen hymytyttö palkinnon.Tästä pääset katsomaan joukkueemme kisavideon.

cheer5

cheer3

cheer4
cheer2
Sirkuskouluakin tuli cheerleadingin ohella harrastettua jonkin aikaa. Kaikki harrastukset vaihtuivat kuitenkin lennosta cheertanssiin. Cheertanssissa kyse oli pelkästään tanssimisesta ja hypyistä. Ylä-asteella tein rajun lajin vaihdon ja liityin salibandy joukkueeseen. Olin sählyssä taas ihan ok hyvä. Pidän erilaisista pallopeleistä ja olisin mielelläni aloittanut myös jääkiekon ja jalkapallon, mutta kalliit kausimaksut tulivat vastaan, joten päädyin salibandyyn.

 

 
cheer
Salibandyä harrastelin pari vuotta, kunnes vaihdoin taas cheertanssiin ja pääsin HPK Goldentigers joukkueeseen ja liigapeleihin kannustamaan. Jälleen kerran cheertanssi oli sulattanut sydämeni. Cheertanssi jatkui lukioon asti, kunnes olin kurssien ja kokeiden takia liian kiireinen käymään peleissä tanssimassa ja päätin lopettaa. Poikaystäväni lopetti samoihin aikoihin pitkäaikaisen harrastuksensa jääkiekon joten päätimme, että alamme yhdessä käymään kuntosalilla ja siitä asti salilla onkin tullut pyörittyä enemmän tai vähemmän.

Erilaisista lajeista on ollut jälkikäteen paljon hyötyä. Luut ja lihakset ovat kehittyneet ja olen luonut pohjan terveelliselle elämälle. Olen kiitollinen vanhemmilleni, että he kannustivat minua harrastamaan lapsena kaikkea, mistä vain ikinä innostuinkaan. Enkä ihan turhaan saannut vanhojentanssi kurssista kymppiä 😉  Jotain hyötyä siitä paritanssistakin siis oli.

xoxo Nuppu

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *