Kutsukortteja ja kirpparilöytöjä

Heijssan lukijat!

 

Eilen suuntasimme äipän kanssa ideaparkkii ostoksille. Tarkoituksena oli ostaa vain kutsukorttitarvikkeet, mutta mukaan lähti vähän muutakin. Löydän harvoin mitään ostettavaa, mutta nyt kotiin lähti pari paitaa, housut, hame ja VS suihkugeeli.

Tässä eilisiä ostoksia ja tänään löysin vielä kirpputorilta kolme paitulia
Tässä uusimpia ostoksiani ja tänään löysin vielä kirpputorilta kolme paitulia

Haluan vielä lopuksi selventää erästä asiaa, joka tuntuu olevan monelle lukijalleni epäselvää. Olen saannut kommentteja koskien sitä, miten MINÄ voin pitää fitness blogia, kun en edes ole tikissä tai muutenkaan fitnessmimmin näköinen vartaloltani.

Jussi Ridanpää kysyi henkilökohtaisesti minulta, että haluaisinko alkaa bloggaamaan fitnetillä ja pystyisinkö kirjoittamaan sporttailun lisäksi muustakin kuten esim. omasta elämästäni, muodista ja kauneudesta. Halusin ehdottomasti mukaan, koska minulla on niin paljon asiaa muustakin kuin vain urheilusta. Joten tiedoksi teille jotka ihmettelette, tämä ei ole fitness blogi enkä minä ole fitness urheilija. Olen vain tavallinen tallaaja, joka sattuu pitämään urheilusta ja kuntosalilla treenaamisesta. Blogin pääaihe ei siis suinkaan ole fitness vaan ennemminkin lifestyle.

 

HUOM! Kesällä olen ajatellu hankkivani kunnon kameran eli sinnitelkää vielä hetki puhelimen kuvilla! Lisäksi tiedoksi, että otan kyllä vastaan rakentavaa ja asiallista kritiikkiä koskien blogiani, mutta muut törkyviestit lentävät suoraan roskaviesteihin!

 

Ihanaa loppuviikkoa rakkaat lukija!

XOXO NUPPU

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *