Aivan loppu.

En voi kuin ihmetellä miten aika kuluu näin tavattoman nopeasti.. Päivät ja viikot vain vierii ohi ja kohta onkin jo joulu. Viimeisestä kirjoituksestakin on jo aivan liian pitkä aika.. Olen vain ollut aivan hemmetin väsynyt ja voimaton tekemään juuri mitään. Aivan pakolliset hommat olen juuri ja juuri saanut tehtyä ja sitten pienenkin työmäärän jälkeen uupunut täysin..

Tosiaan tässä pikkuhiljaa on tullut erilaisia oireita oireiden perään, enkä enää itsekään muista milloin ensimmäiset oireet alkoivat. Jostain syystä alan aina jotenkin vähättelemään näitä oireita ja mietin, että kuvittelenko ne vain jotenkin suurempana mitä oikeasti on sekä ajattelen, että kyllä se siitä.. Nyt kuitenkin VIHDOIN sain varattua ajan lääkärille, sillä haluan varmistua ettei mitään vakavampaa ole taustalla. Kunhan lääkärissä on käyty, niin palaan asian tiimoilta viisaampana kertomaan missä mennään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän kaiken kiireen, väsymyksen ja oikuttelevan kropan vuoksi en ole omia treenejäkään vetänyt piitkään aikaan. Toki viikoittain tulee vedettyä muutama suht rankka ohjaustunti missä hiki lentää kunnolla itselläkin, mutta eihän se tietenkään ole sama kuin oma treeni, sillä silloin olen siellä ohjaamassa enkä vetämässä omaa treeniä. Minulla on niin ikävä kunnon puntti- ja akrobatiatreeniä, joten olenkin nyt raivannut kalenteristani tilaa myös näille. Silloin kun itse treenaan en mieti mitään muuta kuin sitä mitä olen tekemässä, joten se auttaa myös eri tavalla jaksamaan niin arjessa kuin töissäkin. Aivot narikkaan ja omaan pikku kuplaan treenaamaan. Tänään olin niin fiiliksissä ja onnellinen tanssitunnilla, että melkein itku siinä meinasi endorfiinihöyryissä tulla. Hirmu kovaa ja raskasta punttitreeniä en uskalla vielä lähteä vetämään ennen kuin olen siellä lääkärissä käynyt, mutta pikkuhiljaa kropan ehdoilla mennään ja sen mukaisia treenejä vedetään ensi viikolla.

Muistakaa, että meillä on vain yksi terveys, joten pidetään siitä huolta. Opetelkaa kuuntelemaan omaa kroppaa ja nimenomaa kuunnelkaa sitä. Ihanaa viikonloppua! <3

 

-Miikku

sc/ig: @miiramari

fb: Personal trainer Miira-Mari Muukkonen

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *