Thaiboxing

tai Muay Thai kuten thaimaalaiset sen sanovat 🙂 Oltiin siis frendin kanssa Thaimaassa, tarkemmin sanottuna Koh Taolla ja koska meidän loma ei saanut olla pelkkää rantsussa makaamista niin päätettiin käydä testaamassa paikallisella salilla thaiboxing-tunti.

Apple 133

Mentiin klo 8 alkavalle aamutunnille, koska silloin ei ollut vielä niin kuuma ja yön jäljiltä riitti energiaa 🙂 Tunnin vetivät paikalliset opettajat ja tunnilla oli meidän lisäksi muutama muukin länkkäri. Ensin tehtiin porukalla nopeat koko kropan avaavat venytykset, jonka jälkeen lämmiteltiin hyppynarulla.

Paikan omistajat toimivat opettajina ja he ottivatkin minut ja kaverini yksityisopetukseen 😉 Muut olivat käyneet ennenkin ja saivat harjoitella tekniikoita keskenään.

Apple 144

Ensin käsiimme pyöriteltiin käsisiteet, jotta sormet ja rystyset pysyisivät suojassa nyrkkeilyhanskan sisällä. Tämän jälkeen harjoittelimme opettajien suojuksiin ja patjoihin erilaisia tekniikoita mm. lyöntejä, jotka on tuttuja nyrkkeilystä, sääri- ja polvipotkuja sekä kyynärpäälyöntejä. Aina välillä pidettiin juomatauko ja taas jatkettiin. Mun suosikki oli ehdottomasti sääripotkut!

Apple 129Apple 128Apple 127

Tekniikkaharjoituksen jälkeen tehtiin vatsoja, joissa aina noustessa lyötiin valmentajan hanskoja ja loppuun tehtiin vielä nopeita spurtteja tatamilla. Syke löi tuhatta ja sataa ja spurttien jälkeen heikotti sen verran, että luulin pyörtyväni! Kroppa ei selkeesti ollut ihan valmis tollaseen treeniin tossa ilmastossa. No mutta mentiin seuraavana aamuna uudestaan ja sit treeni tuntuki jo yllättävän paljon paremmalta 🙂

Apple 216Apple 218Apple 222

Tunnin hinta oli 300 batia, joka on n. 6€ eli ei paha hinta tunnin tehokkaasta treenistä.

Voin suositella thaiboxingia ihan jokaiselle!

Apple 147

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Thaiboxing

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *