Pienissä häissä ;)

Olin lauantaina häissä. Häät vaan jotenki kuuluu kesään 🙂 Kivahan niissä on käydä, saa laittautua parhaimpiinsa, säteillä ja olla nättinä muiden laittautuneiden vieraiden joukossa. Hääparia tietenkään unohtamatta! Heillehän tuo on suuri ja ikimuistoinen päivä täynnä onnea ja odotuksia tulevaisuuden varalle.

Apple 112

Yksi ohjelmanumero olikin kirjoittaa hääparille viesti/neuvo/toivotus lapuille, jotka sitten kerättiin lasipurkkiin ja tuo lasipurkki annetaan heille ensimmäisenä hääpäivänä eli vuoden kuluttua, jolloin he näkevät neuvot ja toivotukset. Mielestäni aivan loistava idea! Varmasti super ihanaa avata vuoden kuluttua purkki ja lukea viestit, niin jänskää! Myös viestiä kirjottaessaan yritti ajatella parin arkea eteenpäin, mistä heille voisi olla eniten hyötyä vuoden kuluttua tai mitä toivoisi itselle neuvoksi vastaavassa tilanteessa.

Apple 026

Pari vihittiin Sipoon kirkossa ja itse hääjuhlaa vietettiin Seutulan VPK:lla. Vieraita oli reilu 50, joten tunnelma ja fiilis pysyivät suht tiiviinä ja intensiivisenä koko illan ajan. Oltiin koko porukka samassa tilassa, jossa hoidettiin maljapuheet, ruokailu, kakun leikkuu, ohjelmanumerot, tanssi yms. Mielestäni paikka oli juuri sopiva tuon kokoisia häitä ajatellen ja ilma suosi juhlijoita.

Onnea vielä Tiia ja Ville!

Apple 147

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *