Tyttö Raumalta, hei!

Moikka!

Tässä tulee blogini ihka ensimmäinen postaus. Elokuussa mulle tarjottiin mahdollisuutta aloittaa blogi täällä FitNet.fi -sivustolla ja tartuin tilaisuuteen itselleni tyypilliseen tapaan. Mulle on ominaista tarttua uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin kehittää itseäni.

20160903_182009
Kuvausmeikki ja kampaus lauantailta

Olen 23-vuotias ja asun Raumalla. Tradenomin opintoni ovat loppusuoralla ja teen tällä hetkellä opinnäytetyötäni. Käyn päivätöissä ja lisäksi teen satunnaisesti töitä paikallisella radioasemalla sekä ohjaan pienten poikien jumpparyhmää.

Liikuntataustaa itseltäni löytyy paljon ja rakastan liikuntaa. Olen entinen yleisurheilija, ja nuorempana olen harrastanut niin kilpahiihtoa kuin maastojuoksuakin. Olen käynyt aikuisbaletissa ja mieli halajaa takaisin sinne vielä jonain päivänä… Salitouhutkin ovat tulleet tutuiksi mutta tällä hetkellä nautin eniten ryhmäliikuntatunneista. Omalla kohdalla liikunnan kanssa pätee sama juttu kuin ruoankin suhteen, ne lempijutut vaihtelevat aina aika ajoin. Vuosi sitten söin joka aamu samaa aamiaista monta kuukautta: banaanilettuja mustikoilla – kunnes kyllästyin ja tilalle tuli puuro. Samoihin aikoihin myös salipuuhat vaihtuivat ryhmäliikuntatunneiksi ja sillä tiellä olen edelleen.

Liikunta, ruoka ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat elämässäni tärkeitä asioita, joten tulen käsittelemään näitä aihepiirejä myös blogissani.

Töiden ja opinnäytetyön lisäksi minut on pitänyt loppukesästä (en suostu vielä puhumaan alkusyksystä 😀 ) kiireisenä Miss Tampere -kiertue. Olen Miss Tampere 2016 finalisti ja viime viikonloppuna meillä oli näytösten lisäksi urheilu- ja moottoripyöräkuvauksia. Olen vieläkin fiiliksissä meidän upeasta viikonlopusta. Meillä on upea kymmenikkö kasassa ja finaali käydään nyt lauantaina 10.9. Sokos Hotel Ilveksessä. Jännittävää! Kirjoitan postauksen jossain kohtaa Miss Tampere 2016 -kiertueestamme.

Jeminan tekemän hienon Miss Tampere 2016 esittelyvideon minusta voi käydä katsomassa Jeminan blogissa täällä.

Nyt mun tekee mieli iltapalaksi niitä banaanilettuja! 😀

Mukavaa viikon jatkoa ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan mun blogia!

allekirjoitus-marjaana

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *