LIVING A DREAM – MISS SUOMI SEMIFINALISTI 2017

 

Kiitollinen. Sanaton. Innostunut. Onnellinen. Olin näitä kaikkia kun sunnuntaina kuulin oman nimeni mainittavan semifinalisteiksi päässeiden joukossa. Mitä?! Minäkö Miss Suomi 2017 semifinalisti?! Aivan huippua!! Muutamat sydämen lyönnit tuntui jäävän välistä kun oma nimi sanottiin. Tunnelma Villa Grandessa oli hetkiä aiemmin ollut jännittynyt ja käsin kosketeltavissa kun joukko meitä nuoria naisia odotti kuulevansa ketkä tulevat valituksi Miss Suomi-castingissä semifinalisteiksi. Kun Sunneva alkoi lukemaan jatkoon päässeiden nimiä, täyttyi huone sekä hiljaisemmista että äänekkäämmistä riemun kiljahduksista ja taputuksista. Yhdellä sun toisella saattoi myös vierähtää kyynel poskelle.

 

Nadi Hammouda

 

Askel lähempänä unelmaa. Vai elämmekö sitä jo? Mitä kaikkea meille onkaan matkan varrella luvasssa. Olemme semifinalisteja kesän ajan ja saamme koulutusta alan ammattilaisilta. Mä olen niin ylpeä että olen päässyt tähän asti ja aion nauttia jokaisesta hetkestä täysillä. Tuhansien hakijoiden joukosta mut on valittu jatkoon. Mä elän unelmaa jo nyt ja aion tehdä parhaani hyvällä draivilla omana itsenäni matkasta nauttien. Loppukesästä mitataan mitä uutta on tarttunut matkalla mukaan, ja riittääkö kehitys ja omaksuttu oppi jatkoon. Aion tehdä kaikkeni ja uskon omiin mahdollisuuksiini pärjätä niin täällä Suomessa kuin muuallakin. Tämän unelman toteutumiseksi tarvitaan rohkeutta, asennetta, nöyryyttä ja positiivisuutta. Me vietetään koko ensi viikko super-missikoulutuksessa enkä malta odottaa mitä kaikkea ihanaa ja hauskaa on luvassa!! Koulutuksesta tulee nähtäville videonpätkiä Miss Suomi kilpailun Facebook -sivuilla. Kannattaa käydä tykkäilemässä Miss Suomi kilpailun sivuista Facebookissa, sekä ottaa seurantaan myös misssuomiofficial instagramissa ja misssuomiorg snapchatissa. 🙂

 

Onnittelukukat semifinaaliin pääsystä äidiltä. Äidit on <3

 

Aurinkoa ja positiivista mieltä toukokuisten lumisateiden keskellä jokaiselle! 😉

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.
~Walt Disney

IG: marjaanasavila
SC: mallumj

Facebooktwittermail

8 kommenttia “LIVING A DREAM – MISS SUOMI SEMIFINALISTI 2017

 • Avatar
  16.5.2017 klo 16:42
  Kestolinkki

  Moi! Mitä on käynyt? Miksei sinua nähtykään Miss Suomi semifinalistien joukossa? :/

  Reply
 • Avatar
  17.5.2017 klo 08:27
  Kestolinkki

  Miksi jäit pois kisasta jos kerta olit siitä niin tohkeissasi? Miksi hait ylipäätään jos tiesit jääväsi pois?

  Reply
  • Marjaana Savila
   19.5.2017 klo 20:47
   Kestolinkki

   Uusimmassa kirjoituksessani avaan näitä asioita 🙂

   Reply
 • Avatar
  17.5.2017 klo 11:54
  Kestolinkki

  Heippa!

  Vaikka sun tie loppuikin jo nyt, mistä olen kyllä tosi pahoillani ja harmistunut! 🙁 niin ajattelin kysäistä millaisen kuvan lähetit hakiessasi kisaan mukaan? Millä kuvalla pääsit jatkoon taistelemaan paikasta semifinaalissa?:) Pitkään olen unelmoinut itsekin kisaan osallistumisesta, mutta millainen kuva sinne kannattaa ihan ensimmäiseksi lähettää?

  Reply
  • Marjaana Savila
   19.5.2017 klo 20:52
   Kestolinkki

   Moikka Minna S! 🙂
   Lähetin suoraan edestä otetun värillisen kasvokuvan, paras olisi että kasvokuva olisi vain lähikuva kasvoista. Sitten lähetin kokovartalokuvan bikineissä, vaikka mun kuva oli otettu studiossa, voi hyvän kuvan saada aikaiseksi ihan kotioloissakin. Voi saada luonnollisemmankin kuvan biksut päällä ns. kotioloissa tai lomamatkalla, ja voi harjoitella peilin edessä poseeraamista niin että poseeraus on luonnollinen ja paras just sulle. Tsemppiä Laita ihmeessä hakemusta menemään!

   Reply
 • Avatar
  18.5.2017 klo 14:36
  Kestolinkki

  Laitoin tänne ihan normaalin kommentin noihin Miss Suomi-kisoihin liittyen ja olet poistanut kyseisen kommentin? Töykeää.

  Reply
  • Marjaana Savila
   19.5.2017 klo 21:04
   Kestolinkki

   Moi, en ole poistanut mitään kommentteja, en ollut vain käynyt niitä vielä hyväksymässä. Nyt olen hyväksynyt kaikki kommentit ja ne kaikki pitäis näkyä täällä.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *