MISS TAMPERE KIERTUE

Viikonloppuna lauantaina käytiin Miss Tampere 2016 -finaali. Ajattelin nyt muistella mitäs kaikkea sitä kiertueen aikana päästiinkään kokemaan. Semifinaaliin Studio Faceen kutsuttuja tyttöjä oli melkein neljäkymmentä, semifinaali käytiin elokuun lopulla ja voi kuinka hieno fiilis oli päästä jo semifinaalivaiheeseen ja niin kovatasoiseen kaartiin mukaan. Semifinaalivaiheessa meillä oli tuomariston edessä yksilöhaastattelu ilmansuuntakäännöksineen biksut päällä ja lopuksi kaikki semifinalistit kävelivät vielä yhdessä tuomariston eteen. Tovin saimme odotella ja sitten alettiin kuuluttamaan keistä tulisi Miss Tampere finalisteja 2016. Muistan vieläkin miltä tuntui kun oma numero (lucky number 13 haha) kuulutettiin, tuli onnistunut fiilis ja täysin uudet perhoset alkoivat lepatella vatsanpohjassa. 🙂 Karsiutuneet tytöt onnittelivat finalisteja kuten hyviin tapoihin kuuluu ja me finalistit saimme ohjeita tulevasta.

 

Kuva: Jemina Hietanen
Kuva: Jemina Hietanen

Heti seuraavana tiistaina meillä oli kuvauspäivä Sokos Hotel Ilveksessä. Päivä alkoi New Hairstore Hämeenkadulla tukanlaitolla ja Lila Syren taiteili meille kuvausmeikit. Itse kävin tässä välissä sovittamassa Zazabellassa juhlapukua kuvauksia varten. Ilveksessä meitä kuvattiin bikineissä allasosastolla sekä ihanissa kermakakkumekoissa ballroomin puolella. Kuvauspuitteet olivat upeat ja saatiin hienoja kuvia aikaan kuvaaja Tom Lahden kanssa.

 

Kuva: Tom Lahti
Kuva: Tom Lahti

 

Kuva: Tom Lahti
Kuva: Tom Lahti

Seuraavaksi vietettiin kokonainen viikonloppu näytösten ja kuvausten merkeissä. Perjantaina kuvattiin sporttista matskua Liikuntakeskus Gogo Hermiassa ja illalla liikuntateema jatkui sillä treenasimme meidän tanssikoreografiaa ja kävelyä näytöksiä varten. Lauantaina meillä oli Koskikeskuksessa kaksi näytöstä joista jälkimmäinen meni jo paremmin kun ei jännittänyt enää ihan niin paljon. Näytösten jälkeen lähdettiin Ylöjärvelle POF Productionin kuvauksiin jotka oli niin siistit ettei mitään rajaa. 😀 Alkuun oli moottoripyöräkuvaukset joiden jälkeen meidät sotkettiin aivan totaalisesti ja siirryttiin kuvaamaan Utopia-huoneeseen pakkopaitaan kääriytyneenä. Näissä kirjaimellisesti hulluissa kuvauksissa sai tosissaan eläytyä josta mä nautin aivan täysillä! Sunnuntaina oli vielä näytös Ideaparkissa joka meni jo edeltäjiään paremmin ja tiesi hyvää finaalia ajatellen. Viikonlopun jälkeen mulla oli kaikkensa antanut olo ja uni kyllä maistui.

 

Kuva: Nico Engström
Kuva: Nico Engström

 

Kuva: Nico Engström
Kuva: Nico Engström

 

Kuva: Jemina Hietanen
Kuva: Jemina Hietanen

 

Kuva: Jimi Soinila Editointi: Jussi Mura
Kuva: Jimi Soinila Editointi: Jussi Mura

 

Kuva: Jemina Hietanen
Kuva: Jemina Hietanen

Sen verran vauhdikas viikonloppu oli, että kroppa ilmoitti tarvitsevansa lepoa ja muutama päivä menikin syysflunssan kourissa. Onneksi finaalipäivänä olin jo täydessä vedossa. Finaalipäivän tunnelmia käsittelen seuraavassa postauksessa jottei tämä mene ihan megapitkäksi. Hahaa älkää menettäkö yöunianne viimeisestä kuvasta, missit suoraan hullujenhuoneelta 😀

allekirjoitus-marjaana

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *